Elanczewski 63 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 (edytowane) Ja jednak na razie zainwestuję w PS4, ogram trochę rzeczy, które bardzo chciałem ograć + pewnie kilka innych, a nad Switchem zastanowię się najwcześniej w okolicach premiery Splatoon 2. Jedynka była genialna. Albo Xenoblade Chronicles 2, ale nadal nie wierzę w premierę tego tytułu w tym roku na Zachodzie. Najwyżej popchnę pees czwórkę, bo co za dużo konsol w domu to niezdrowo, będą się kanibalizować. A Switch to jednak przenośniak, więc dla mnie idealnie. Edytowane 26 lutego 2017 przez Elanczewski Cytuj
iluck85 2 939 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Ja mam wiiu i tak kupuję switcha. Nie będę ukrywać, ale jako chory poyeb kocham nowe zabawki, otwierać i mam strasznego (pipi)ca na pkt opakowań. Dłużej oglądam opakowania, kartony, pudełka niż sam sprzęt Mogłem kupić Zelde na wiiu, ale na wiiu skończę co mam i pójdzie pod młotek. Ten Switch może wytrzyma na chacie do końca roku albo wymienię na PS4. To wyjdzie w praniu. A może Wiiu zmienię na Ps4. Oprócz gier są też inne czasochłonne zainteresowania, a jak mówili w wojsku- czas nie kut*s, nie stoi. Trudno być z jedna dupą na dziesięciu weselach. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Widzę, że coraz więcej chętnych, dzięki jednej grze, zresztą u mnie w większości przypadków jedna gra powodowała zakup danej konsoli :).U mnie spokojnie wystarczy jedna gra by kupić konsolę, ale to musi być gra a nie jakieś szajsy... Zatem masz Zeldę, no chyba, że posiadasz WiiU i nie masz zamiaru odsprzedawać to na twoim miejscu bym się wstrzymał. Ja tylko dwie konsole kupiłem na premierę, które nie miały gier i to był błąd, no i nie posiadam WiiU, a do zakupu Wii nakłoniło mnie dopiero SMG, więc biorę Switcha. Poza tym przechodzę kryzys gracza, jestem wqu na pół generacje, PS4 kupiłem dla U4 i się zawiodłem, bo nie tego się spodziewałem po TLOU, więc Switch z Zeldą jest dla mnie poniekąd zbawieniem, mam nadzieję. Wiem że Zelda jest akurat takim tytułem, ale ja z zasady nie kupuję konsol na premierę, więc gdyby nie Wii U to bym miał spory dylemat. A tak spokojnie mogę sobie poczekać, i ponownie ograć najnowszą Zelde gdy pod koniec roku kupię Switch'a. Na razie sobie nagromadzę te kilka/kilkanaście gier, które mnie interesują na ten sprzęt. I w sam raz na Święta będę miał w co grać ^_^. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Gdzie kupujecie switcha z akcesoriami? Serio nie ma ŻADNEGO bundla z grami? :/ Ile mnie bedzie kosztować nS + gra + pokrowiec+ folia + ewentualnie pro kontroller? Czuję, że 2 wypłaty na to pójdą...a miałą być tania alternatywa ;< Cytuj
iluck85 2 939 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 1449zl konsola, 249zl gra. Z domu z tym nie wyjdę, więc nie będę brał zbędnego futerału czy naklejał folii. Ajfona mam 2x droższego i nic nie mam na ekranie. Nie wiem jak wypadną dydki w tym czymś i może mi dojdzie zakup Pro controllera- co mi się nie uśmiecha. 1698zł całe zamówienie. Odbiór w magazynie komputronika. Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Ja się dziś złamałem i zamówiłem w konsoleigry.pl z Zeldą. Mam nadzieję, że w piąteczek dostarczą :-) Cytuj
MichAelis 5 619 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Bardzo dobra postawa. Dobry znak jak jeszcze przyjmuja preordery, czyli konsol bedzie sporo a nie jak mini nes. Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Ja sobie wezme w Media Markt na premiere o ile przysla nam na sklep. Wyjdzie calosc 1670zl (konsola + zelda). Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Ten sklep konsoleigry sprawdzony jest? Pierwszy raz o nich słysze. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 26 lutego 2017 Autor Opublikowano 26 lutego 2017 Pierwszy raz? Dziwne. Ten sklep jest na oficjalnej liście Nintendo PL. Dużo tam kupuję i zawsze wszystko gra, żadnych problemów. Na forum też dużo zadowolnych klientów. Cytuj
Whisker 1 453 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Konsola + Zelda + pokrowiec do konsoli = 1850 zł (ultima) Cytuj
iluck85 2 939 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 (edytowane) KiG jeden z lepszych sklepów dla mnie. Ultimie pluje prosto na przednią szybę. Taki sklep dla graczy, a wykorzystali brak NESa Mini i sprzedawali po zawyżonej cenie. W (pipi)e mam prawa handlu, popytu i podaży. Ja tam nic nie kupie. A w tych molochach typu mm nie lubię kupować. Mam (pipi)ca na pkt kartonów i opakowań. Zawsze są wgniecenia po tych taśmach. Dłużej oglądam karton niż sam sprzęt więc drażni mnie jak każdy narożnik ma wgniecenie od tych pasków. Co zrobić.... Edytowane 27 lutego 2017 przez iluck85 1 Cytuj
Gość Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 Ja sobie wezme w Media Markt na premiere o ile przysla nam na sklep. Wyjdzie calosc 1670zl (konsola + zelda). Ale to z jakas znizka? Bo normalne ceny maja dosc wysokie w porownaniu do innych: 1499 konsola i zelda 279 Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 Jak Nintendo to tylko Konsole i Gry, każdy szanujący się gracz i fan Big N w Polsce powinien o tym wiedzieć. Na drugim miejscu HD Market, a potem cała reszta plejady mniejszych sklepów partnerskich 3 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 Trochę stracili w moich oczach przy podnoszeniu ceny (pierwsza godzina). Poza tym zakup u nich nie jest niczym premiowany (żadne punkty, zniżka na przyszły zakup etc). Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 Trochę stracili w moich oczach przy podnoszeniu ceny (pierwsza godzina). Poza tym zakup u nich nie jest niczym premiowany (żadne punkty, zniżka na przyszły zakup etc). każdy wtedy podnosił bo samo CQE co chwila jeszcze zmieniało cenę podobnie było z mini nesami, ale fakt, mogli poczekac i rzucić jedną, 100% pewną cenę, ale wiadomo, że o klienta trzeba walczyć od pierwszych minut. No niby nie jest premiowany, ale masz reflinki przynajmniej ;) no i co do zniżek itd itp, KiG zazwyczaj i tak oferuje najlepsze ceny gier na Nintendo Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 Musieli podnieść ceny bo samo zamieszanie wywołało Nintendo i Conquest, gdzie i tak przynajmniej nasz Czeski dystrybutor pokazał klasę bo udało im się obniżyć cenę gier na Switcha (ponownie) a osoby, które złożyły wcześniej preorder na Zelde dostały obniżoną cenę. No chyba że dla kogoś 210zł a 260/270zł nie ma różnicy to nie wnikam. 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 A to nie wiedziałem. Dzięki za info. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 (edytowane) Trochę stracili w moich oczach przy podnoszeniu ceny (pierwsza godzina). Poza tym zakup u nich nie jest niczym premiowany (żadne punkty, zniżka na przyszły zakup etc). Jak nie ma jak są. Każdy zakup to określona liczba punktów, które można przekształcić na rabat. Plus cześć produktów może mieć trochę niższą cenę, ale to widać po zalogowaniu. Edytowane 27 lutego 2017 przez adasiulko Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 Na muve czy menago lepsze rabaty za wydanie takiej kwoty ;) Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 Na muve czy menago lepsze rabaty za wydanie takiej kwoty ;) Co z tego skoro cenowo jest zawsze taniej w KiGu? Cytuj
kakus 13 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 Kurde człowiek ogląda te wszystkie recki z YouTube i sie denerwuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk XBL : PolskiMurzyn PSN : Murzyn_PL Cytuj
MichAelis 5 619 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 XBL : PolskiMurzyn PSN : Murzyn_PL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi