Gość ragus Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 W doręczeniu :( Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Ja prędzej zniosę jajo niż się doczekam. Przewidywany czas dostawy 10:30-14:30 :( Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Kurde jest w moim media markt switch, pro kontroler i zelda. Walczę ze sobą aby nie pojechać i nie kupić. No nie spodziewałem się że hype na ten sprzęt mnie zaatakuje. Niby wiem że będzie jak z wii u. Jedna gra na 2-3 miesiące a potem sprzęt do szafy. Ja to wszystko wiem ale cholera zelda i nawet ten bomberman kusi. Ma ktoś jakiś dobry sposób na ostudzenie hype'u ? BTW ktoś tego bombermana ma i testował ? dobre to ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 mam i ja :potter: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 W Sosnowcu w CH Plaza leży konsola, pro-controller i zeldy (w tym na Wii U za 260zł), wczoraj w Dąbrowie Górniczej na 3 Maja w X-Consoles też leżało wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 BTW ktoś tego bombermana ma i testował ? dobre to ? Mam. Dzisiaj będę testował z dziewczyną w co-opie to napiszę jak śmiga :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Ja Pro controller i pokrowiec dokupie w pozniejszym czasie bo na razie Nie zamierzam konsoli i tak poza dom brac i mysle ze zwykly kontroler z zestawu wystarczy zobaczymy co pozniej jakie gry beda :) Cytuj Odnośnik do komentarza
DumaDyma 54 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 98 na Meta!!!!to jest większy FAKAP niż ta pomyłka na oscarach co zły film przeczytali z kartki i była chryja zelda napewno będzie dobra, ale te wszystkie 10/10 to jaka parodia, jak to widze to czuje sie jak bym oglądał recenzje PIS w TVP (mam nadzieje że rozumiecie analogie) Grałeś już? Zagraj najpierw, a później wydaj wyrok! no własnie o to chodzi że grałem, i 10/10 to powinna być gra niemalze idealna, a tutaj do ideału brakuje sporo, chociażby cały element techniczny Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Boże jak kusi ale obiecałem sobie kupić na gwiazdkę razem z Mario. Z drugiej strony te uczucie podniecenia z racji nowego sprzętu, fantastyczne uczucie. No nic trzeba wracać do Horizona i jarać się waszym jarankiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) 98 na Meta!!!!to jest większy FAKAP niż ta pomyłka na oscarach co zły film przeczytali z kartki i była chryja zelda napewno będzie dobra, ale te wszystkie 10/10 to jaka parodia, jak to widze to czuje sie jak bym oglądał recenzje PIS w TVP (mam nadzieje że rozumiecie analogie) Grałeś już? Zagraj najpierw, a później wydaj wyrok! no własnie o to chodzi że grałem, i 10/10 to powinna być gra niemalze idealna, a tutaj do ideału brakuje sporo, chociażby cały element technicznyA skończyłeś grę na Switchu? Bo nawet, jeśli na WiiU dużo bardziej chrupie to przecież oceny obu wersji mogą być inne. Te sporadyczne niedoróbki można wybaczyć, jeżeli gra jest wybitna. Podobnie wybaczyłem niektóre wpadki z AI w TLOU, odnośnie "widzenia" Ellie. Czy sterowanie i pustki w SOTC, albo kamerę i spadki animacji w TLG. Wymienione gry Uedy powinny dostać w takim razie po 7/10, a jednak recenzenci oceniają średnio na 8, a gracze nawet na 10, bo geniusz to geniusz. Co innego niedoróbki w nudnych sandboxach, wydawanych co rok, między innymi od Ubisoftu. Wszystko zależy od fanu, różnorodności, i miliona innych aspektów. Nikt normalny nie obniży oczka genialnej grze w ocenie za kilka klatek mniej, w kilku miejscach. Zresztą zobacz jeszcze jaka w Zeldzie jest widoczność, aż po horyzont. Edytowane 3 Marca 2017 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Mam i ja, pierwsze wrażenia:- jakie to małe- joycony fajnie pracują- początkowo na starym sofcie... konsola uznała że lewy joycon jest rozładowany, dopiero po aktualizacji softa ( plus wpięte joycony w konsolkę i reboot ) już było okej.- bez problemowe zlinkowanie konta- jak to działa a ta Zelda - jeżeli wsadzicie wyłączoną konsolkę do docka -> automatycznie się włączy.żeby ją wyłączyć ( a nie tylko uśpić ) trzeba odpiąć pady i dopiero wybrać z opcji zasilania wyłączenie konsoli -> wpięcie joy con'ów by się ładowały bez włączonej konsoli w docku.Trochę to skomplikowane mogli to ułatwić.Co do Folii... folia HORI Z A J E B I S T A, wiele wybacza, na przykład mi lewa strona nakleiła się idealnie, po prawej miałem jakieś syfy, lekkie odgięcie folii + taśma klejąca czynią cuda, została jakaś jedna kropka ale na prawdę aplikacja jak i jakość folii świetna.Futerał - zwykły, twardy futerał plus kieszeń na 3 carty, wydaje się wytrzymały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 bardziej chrupie nie chodzi mi o spadki animacji tylko że na TV grafika jest (pipi)owa Podobnie wybaczyłem niektóre wpadki z AI w TLOU, odnośnie "widzenia" Ellie ile razy trzeba powtarzać że to nie są niedoróbki tylko całkowicie specjalne zagranie żebyś sie nie musiał wkurzać że masz całe skradanie z(pipi)ane bo ellie dała sie zobaczyć - dlatego wrogowie jej nie widzą Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 W ultimie bylo tyle ludu do odbioru o 12, ze stali na zewnatrz, nie sadzilem ze Switch bedzie mial az takie branie, bardzo mnie to cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) bardziej chrupie nie chodzi mi o spadki animacji tylko że na TV grafika jest (pipi)owa Podobnie wybaczyłem niektóre wpadki z AI w TLOU, odnośnie "widzenia" Ellie ile razy trzeba powtarzać że to nie są niedoróbki tylko całkowicie specjalne zagranie żebyś sie nie musiał wkurzać że masz całe skradanie z(pipi)ane bo ellie dała sie zobaczyć - dlatego wrogowie jej nie widząGrafika, grafika, grafika... zostawiam bez komentarza. Celowo było zrobione, że jej nie widzieli, ale to, że się czasem plątała im pod nogami to też było celowe, czy jak? TLOU to mój nr1, a jednak nie bronię tych wpadek jak jakiś fanboj... celowe, celowe, celowe... za kilka lat nie będę o tym pamiętał, za to geniusz tej gry zapamiętam na zawsze. Amen. Edytowane 3 Marca 2017 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 jak się gra na tych połączonych padzikach na tv ? Czy od razy brać pro kontroler czy to wygodne jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Też się zastanawiam nad pro controlerem jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Mi sie jak te male podobaja, ze zastanawiam sie czy nie brac zamiast pro. Super sie gra na nich, polaczone, rozlaczone - niewazne. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 No ja bym musiał już mocno fundusz naciągnąć bo chce kupić zelde i bombermana więc stąd moje pytanie. 300 zł na pro kontroler piechotą nie chodzi. Jeżeli jednak nie jest wygodne granie na joyconach połączonych to nie cche mi się 100 h w zeldzie tak męczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 jak się gra na tych połączonych padzikach na tv ? Czy od razy brać pro kontroler czy to wygodne jest ? Blancik ciężko powiedzieć, indywidualna sprawa. Moim zdaniem pad jest całkiem wygodny, ale zdaje sobie sprawę z tego, że komuś może nie podpasować. Ciężko to wytłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 w x-komie masz pro controller za 240zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 grałem niewiele bo kilka minut tylko w każdym z trybów, ale tryb "padzika" jest całkiem wygodny, trzeba się tylko przestawić na małe przyciski i trochę węższe ustawienie całości. Ale i tak IMO najwygodniej joyconów się używa jako dwa osobne byty, możesz usiąść wygodnie ,trzymać ręce jak chcesz i grasz zupełnie jak na Wii, tylko bez kabla łączącego nunchucka z wiilotem Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 240 czy 299 i tak ponad budżet :D Idę na siłkę może wypocę z siebie myśli o kupnie a jak nie to wieczorem jadę do media. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Ta zelda nawet na TV jest śliczna :O Boże kochany strzał w 10 z tym zakupem. Konsola wykonana pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Mówiłem, że się nie zawiedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi