Velius 5 698 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Za kadzym razem jak sie jaracie i chwalicie Switcha gdzies tam umiera Velius [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Ta zelda nawet na TV jest śliczna :O Boże kochany strzał w 10 z tym zakupem. Konsola wykonana pięknie. Ile masz cali? Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Ta zelda nawet na TV jest śliczna :o Boże kochany strzał w 10 z tym zakupem. Konsola wykonana pięknie. Ile masz cali? 49 z zakrzywionym ekranem. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Ja mam 43, więc będzie dobrze :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Oczywiście musiałem posiedzieć z 10 minut i skalibrować giereczke pod siebie :) Pamiętajcie aby przy Cells grach dawać ostrość na 0 (ogólnie we wszystkich grach na zero). Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Coś czuję, że i ja się poddam i do wieczora będę w media stał przy kasie ze Switchem i Zelda w łapie... Techniczne pytanie- czy jak zamowie w mm lub saturnie przez internet i wezmę odbiór osobisty, to liczy się jako zakup na odległość i mam 14 dni na zwrot jakby coś nie grało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Jak zarejestrujesz paragon to masz nawet 30 dni Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Coś czuję, że i ja się poddam i do wieczora będę w media stał przy kasie ze Switchem i Zelda w łapie... Techniczne pytanie- czy jak zamowie w mm lub saturnie przez internet i wezmę odbiór osobisty, to liczy się jako zakup na odległość i mam 14 dni na zwrot jakby coś nie grało? Liczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 W MM i Saturnie tak, ale w euro beda chcieli Cie wyruchac i nie przyjmą zwrotu. Wiele osób tak miało z TV w euro/media expert. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Dzięki Wam, piękne kawalery. Pytam, bo boję się złych pixeli, jakoś mnie one przesladuja w zyciu. Jak kupię normalnie w sklepie, to chyba ewentualne takie pod gwarancję nie podchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Martwe piksele nawet jeżeli nie pod gwarancję, to na pewno podchodzą pod odpowiedzialność sprzedawcy z tytułu rękojmi. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Mam i ja, muszę się ogarnąć po pracy i zrobić jakieś żarcie, i biorę się za Zeldę, wersję grey, ale nie miałem wyboru, może tak miało być, odnośnie pudełka na grę, jest ok moim zdaniem, jeśli chodzi o wielkość/grubość, bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 (edytowane) Dostałem jeszcze w prezencie z Gamestopu plakat i tak fajny breloczek do kluczy, ale nie wiem jak się zdjęcia dodaje :P. Edytowane 3 marca 2017 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 (pipi)aaaaa nie ma już switchy w olsztyńskim mediamarkt.... szybko poszło. Ciekaqe ile sztuk mieli na sklepie 2 ? 3?:) Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Uważajcie na te pierd(...)strapy. Ktos juz pisał ze je zalozyl odwrotnie. To ja jestem drugim takim zawodnikiem. Prawie zniszczylem siebie i konsole. Będą jaja z tym, bo raczej mi się takie rzeczy nie zdarzają i to nie jest przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Jak to odwrotnie? Lewy do prawego czy jak? Jak tym zniszczyc konsole? Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Tak. Bardzo mocno siedź jak założysz odwrotnie. Dało dpy N, właśnie obejrzałem unboxing Rogera i też mu się popierdzieliło. Słabo. Dasz koledze i tez źle nałoży. "Daj ja to zrobię". Nie wiem, czy to specjalnie jest takie nieczytelne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Stripsa możesz podłączyć do joya minusem do plusa jak nie zerocisz uwagi i jest problem z wyciągnięciem. Trochę stresu i nerwów miałem ale udało się wyjąć i niczego nie zepsuć, ale powinni jakoś to lepiej oznaczyć czy coś zresztą, same stripsy strasznie ciężko schodzą z joyow, trzeba je wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Podczas nakładania padów jest to wielkie click, jeżeli chodzi o wyciąganie, jakiś magiczny guzik jest? Czy po prostu do góry i wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Jest guzik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Ok, pytałem, ponieważ były jakieś informacje, że nie można załadować padzików, tylko po nałożeniu odpadały,nie doCkowały się w żaden sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Jest kliknięcie zarówno fizyczne, jak i notyfikacja dźwiękowa w menu konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Macie ten pokrowiec z folia? Mam go odwrotnie zrobionego, chyba wada fabryczna. Ten element na gry jest ze złej strony przyszyty. Tez tak macie?:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 570 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Coś czuję, że i ja się poddam i do wieczora będę w media stał przy kasie ze Switchem i Zelda w łapie... Techniczne pytanie- czy jak zamowie w mm lub saturnie przez internet i wezmę odbiór osobisty, to liczy się jako zakup na odległość i mam 14 dni na zwrot jakby coś nie grało? Liczy się. W przypadku mm i Saturna jeżeli jedynie rezerwujesz towar i zakupu dokonujesz w sklepie to NIE liczy się. Przyjęcie towaru z powrotem zależy od ich dobrej woli w takim przypadku bo umowa nie została zawarta na odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 (edytowane) No ale to jest przecież oczywiste? Second pisząc o zamawianiu przez internet z odbiorem osobistym ma (MAM NADZIEJĘ ) na myśli sytuację, w której płaci/wybiera sposób płatności przez neta, a w sklepie odbiera jedynie zakupioną rzecz. Zamówić, a zarezerwować to 2 różne sytuacje. Edytowane 3 marca 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi