Gość Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Haha no ja wlasnie niedawno kupilem ale nowke wiec wy... mialem pamietam przy uzywanym ile bylo nerwow glowa mala. Dobrze ze to tylko tablet za grosze mozna do zyda sprzedac Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Do mnie jeszcze nie odpisali. Właśnie się przypomniałem. Zawsze można kupic Zelde w MM i odesłać z nówką. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Na razie nic mu nie zastosowali tylko mu tak odpisali ze przy reklamacji tak sprawa wyglada. Nie wiem co mu odpisza jak sie powola na zwrot. Zastosowali, zastosowali. 561 z indeksem 5 KC: Jeżeli kupujący będący konsumentem zażądał wymiany rzeczy lub usunięcia wady albo złożył oświadczenie o obniżeniu ceny, określając kwotę, o którą cena ma być obniżona, a sprzedawca nie ustosunkował się do tego żądania w terminie czternastu dni, uważa się, że żądanie to uznał za uzasadnione. Cytuj
chodznaspacer 4 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Przy zakupie w Ultimie poinformowali że gwarancja tylko u Czechów na podstawie paragonu z pominięciem sklepu. Cytuj
Gość Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Przy zakupie w Ultimie poinformowali że gwarancja tylko u Czechów na podstawie paragonu z pominięciem sklepu. Coraz lepiej, kupujesz sprzęt w kraju niby jest oficjalny dystrybutor a gwarancja u czechów i pewnie czas realizacji miesiąc. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Z pominięciem sklepu? W sensie nie mogę oddać do sklepu i niech oni wysyłają dalej w ramach reklamacji? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Do sklepu może zawsze reklamować z tytułu rękojmi i Ultima musi to przyjąć bez gadania. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 No i to mi starczy. A odpoczynek miesięczny od konsoli w razie awarii? Dla mnie spoko. W końcu mam jeszcze 10 innych konsol ;) Cytuj
chodznaspacer 4 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Piszę tylko o tym co usłyszałem przy zakupie, mowa była też o jakiejś krótkiej instrukcji jak działać w przypadku gwarancji, Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Dlatego gry i konsole na premierze zawsze kupuję osobno aby mieć oddzielny dowód zakupu. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 nie za bardzo wiem gdzie napisać, więc napisze tu xd Pudełkowy binding of issac będzie wydany oficjalnie w europie czy narazie tylko stany? Zwykła edycja, nie day one z naklejkami? ktoś coś? Rayos? Cytuj
roivas 41 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Na razie tylko na twitterze pytali czy ludzie chca tez w Europie. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Jestem w szoku jakie ma jeszcze branie po premierze Switcha i to za taką cenę Cytuj
bocieque 123 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Co patrzę w necie to prawie nigdzie w stacjonarnych sklepach Switcha nie ma. Nic blisko mnie. Media Expert nie ma, Saturn nie ma. Mają w swoim zewnętrznym magazynie, trzeba zamawiać i tak też zrobiłem z odbiorem w sklepie. Na razie żadnych wiadomości, ale jak wróciłem z roboty to w Media Expert szarej wersji już się nawet zamówić nie da ;p. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 U mnie w mieście w MM leżą i pewnie nieprędko się sprzedadzą. Cytuj
subek 60 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Co patrzę w necie to prawie nigdzie w stacjonarnych sklepach Switcha nie ma. Nic blisko mnie. Media Expert nie ma, Saturn nie ma. Mają w swoim zewnętrznym magazynie, trzeba zamawiać i tak też zrobiłem z odbiorem w sklepie. Na razie żadnych wiadomości, ale jak wróciłem z roboty to w Media Expert szarej wersji już się nawet zamówić nie da ;p. Wczoraj wieczorem zamówiłem Fluo i Zeldę z MediaExpert, o 23 przyszedł mail, że wysłali, a w stacjonarnych bieda, Komputronik ma jeszcze jakieś zapasy ale nie chciało mi się jeździć specjalnie. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Mi też dziś przyszła konsolka zamówiona w premierę w Ultimie (nie mieli Zeldy więc musiałem poczekać) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 (edytowane) Widzę że Nintendo w(pipi)iło Francisa https://youtu.be/w1CfReGFm2s?t=4m15s Edytowane 10 marca 2017 przez SG1-ZIELU Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 ale mam nadzieje, ze widzicie, ze francis rozwala jakis noname tablet tak? xd Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Jej, kto w ogóle ogląda takiego raka? Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Chyba ograniczonych umysłowo. Cytuj
bocieque 123 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 (edytowane) Ok, konsolka doszła do sklepu i właśnie z niego wróciłem. 4 gości z obsługi zleciało się gdy odbierałem sprzęt. Zdziwieni, że biorę Nintendo, gdy wszyscy kupują Playstation (ps4 mam, ale tylko do exów ;p). Byłem peirwszą osobą, która od nich odbierała Switcha, ale żadnego prezentu nie chcieli dać :/. Jeden wspominał czasy N64 i mówił do drugiego "Widzisz, to jest konsola, Nintendo, a nie jakieś PlayStation" :E. Edytowane 10 marca 2017 przez bocieque Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Jestem w szoku jakie ma jeszcze branie po premierze Switcha i to za taką cenę Zelde ograsz i do tego inne świetne gry. Za tyle kupisz Switcha, ale to w zasadzie jedna gra. Wybór należy do graczy :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi