Opublikowano 6 marca 20178 l Haha no ja wlasnie niedawno kupilem ale nowke wiec wy... mialem pamietam przy uzywanym ile bylo nerwow glowa mala. Dobrze ze to tylko tablet za grosze mozna do zyda sprzedac
Opublikowano 6 marca 20178 l Do mnie jeszcze nie odpisali. Właśnie się przypomniałem. Zawsze można kupic Zelde w MM i odesłać z nówką.
Opublikowano 6 marca 20178 l Na razie nic mu nie zastosowali tylko mu tak odpisali ze przy reklamacji tak sprawa wyglada. Nie wiem co mu odpisza jak sie powola na zwrot. Zastosowali, zastosowali. 561 z indeksem 5 KC: Jeżeli kupujący będący konsumentem zażądał wymiany rzeczy lub usunięcia wady albo złożył oświadczenie o obniżeniu ceny, określając kwotę, o którą cena ma być obniżona, a sprzedawca nie ustosunkował się do tego żądania w terminie czternastu dni, uważa się, że żądanie to uznał za uzasadnione.
Opublikowano 7 marca 20178 l Przy zakupie w Ultimie poinformowali że gwarancja tylko u Czechów na podstawie paragonu z pominięciem sklepu.
Opublikowano 7 marca 20178 l Przy zakupie w Ultimie poinformowali że gwarancja tylko u Czechów na podstawie paragonu z pominięciem sklepu. Coraz lepiej, kupujesz sprzęt w kraju niby jest oficjalny dystrybutor a gwarancja u czechów i pewnie czas realizacji miesiąc.
Opublikowano 7 marca 20178 l Z pominięciem sklepu? W sensie nie mogę oddać do sklepu i niech oni wysyłają dalej w ramach reklamacji?
Opublikowano 7 marca 20178 l Do sklepu może zawsze reklamować z tytułu rękojmi i Ultima musi to przyjąć bez gadania.
Opublikowano 7 marca 20178 l No i to mi starczy. A odpoczynek miesięczny od konsoli w razie awarii? Dla mnie spoko. W końcu mam jeszcze 10 innych konsol ;)
Opublikowano 7 marca 20178 l Piszę tylko o tym co usłyszałem przy zakupie, mowa była też o jakiejś krótkiej instrukcji jak działać w przypadku gwarancji,
Opublikowano 7 marca 20178 l Dlatego gry i konsole na premierze zawsze kupuję osobno aby mieć oddzielny dowód zakupu.
Opublikowano 7 marca 20178 l nie za bardzo wiem gdzie napisać, więc napisze tu xd Pudełkowy binding of issac będzie wydany oficjalnie w europie czy narazie tylko stany? Zwykła edycja, nie day one z naklejkami? ktoś coś? Rayos?
Opublikowano 9 marca 20178 l Jestem w szoku jakie ma jeszcze branie po premierze Switcha i to za taką cenę
Opublikowano 9 marca 20178 l Co patrzę w necie to prawie nigdzie w stacjonarnych sklepach Switcha nie ma. Nic blisko mnie. Media Expert nie ma, Saturn nie ma. Mają w swoim zewnętrznym magazynie, trzeba zamawiać i tak też zrobiłem z odbiorem w sklepie. Na razie żadnych wiadomości, ale jak wróciłem z roboty to w Media Expert szarej wersji już się nawet zamówić nie da ;p.
Opublikowano 10 marca 20178 l Co patrzę w necie to prawie nigdzie w stacjonarnych sklepach Switcha nie ma. Nic blisko mnie. Media Expert nie ma, Saturn nie ma. Mają w swoim zewnętrznym magazynie, trzeba zamawiać i tak też zrobiłem z odbiorem w sklepie. Na razie żadnych wiadomości, ale jak wróciłem z roboty to w Media Expert szarej wersji już się nawet zamówić nie da ;p. Wczoraj wieczorem zamówiłem Fluo i Zeldę z MediaExpert, o 23 przyszedł mail, że wysłali, a w stacjonarnych bieda, Komputronik ma jeszcze jakieś zapasy ale nie chciało mi się jeździć specjalnie.
Opublikowano 10 marca 20178 l Mi też dziś przyszła konsolka zamówiona w premierę w Ultimie (nie mieli Zeldy więc musiałem poczekać)
Opublikowano 10 marca 20178 l Widzę że Nintendo w(pipi)iło Francisa https://youtu.be/w1CfReGFm2s?t=4m15s Edytowane 10 marca 20178 l przez SG1-ZIELU
Opublikowano 10 marca 20178 l ale mam nadzieje, ze widzicie, ze francis rozwala jakis noname tablet tak? xd
Opublikowano 10 marca 20178 l Ok, konsolka doszła do sklepu i właśnie z niego wróciłem. 4 gości z obsługi zleciało się gdy odbierałem sprzęt. Zdziwieni, że biorę Nintendo, gdy wszyscy kupują Playstation (ps4 mam, ale tylko do exów ;p). Byłem peirwszą osobą, która od nich odbierała Switcha, ale żadnego prezentu nie chcieli dać :/. Jeden wspominał czasy N64 i mówił do drugiego "Widzisz, to jest konsola, Nintendo, a nie jakieś PlayStation" :E. Edytowane 10 marca 20178 l przez bocieque
Opublikowano 10 marca 20178 l Jestem w szoku jakie ma jeszcze branie po premierze Switcha i to za taką cenę Zelde ograsz i do tego inne świetne gry. Za tyle kupisz Switcha, ale to w zasadzie jedna gra. Wybór należy do graczy :)