funditto 661 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Ok, konsolka doszła do sklepu i właśnie z niego wróciłem. 4 gości z obsługi zleciało się gdy odbierałem sprzęt. Zdziwieni, że biorę Nintendo, gdy wszyscy kupują Playstation (ps4 mam, ale tylko do exów ;p). Byłem peirwszą osobą, która od nich odbierała Switcha, ale żadnego prezentu nie chcieli dać :/. Jeden wspominał czasy N64 i mówił do drugiego "Widzisz, to jest konsola, Nintendo, a nie jakieś PlayStation" :E. W sumie podobny był motyw jak odbierałem konsolę w lokalnym media expert. Najpierw jakaś babka ok 50 zapytała czy może zobaczyć co jest w zestawie bo przynosiła sprzęt z zaplecza, a w tym czasie koleś który dawał mi dokumenty mówił, że chciał zobaczyć jak switch wygląda na żywo i że niestety w Polsce Nintendo jest niszowym sprzętem Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 W Lublinie nawet nie próbowali żadnej sztuki na sklep rzucić Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Ej podono w pudelku na switcha jest miejsce na 12switch. Jesli to prawda i mieli to dodawac w zestawie jako pokazowke a potem postanowili ruchac graczy na 200 zl za ten bardziew to niezły rak Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 14 marca 2017 Opublikowano 14 marca 2017 Nintendo nigdy by czegoś takiego nie zrobiło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi