Opublikowano 13 stycznia 20178 l Wiadomo ile ma kosztowac płatny online? Bo chodza plotki ze 50$ za rok Przeciez to nawet smieszne nie jest. Nie dosc ze decyzja platnego online krzycza ze beda na czołówke konkureowac z XB i PS4, to jeszcze oferta jest duzo slabsza bo taki PS+ wrzuca miesiecznie kilka dobrych gierek, jest sprawdzony itp. Nintendo jeszcze raczkuje jesli chodzi o taka architekture i dziwne ze odrazu wolaja o hajs, mogliby poczekac kilka lat. No i nie wyobrazam sobie zeby duzo osob godzilo sie na placenie online jednoczesnie na kilku konsolach, wiec wiekszosc zapewne majac do wyboru juz abonament w PS+ i biblioteke gier z plusa, która uzbierali przez te lata - wybierze PS4, zamiast Switcha (w przypadku np multiplatform) wiec Nintendo tylko na tym straci. Takie jest przynajmniej moje zdanie na ten temat.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Niny ma jakies trzy gry pod multi - MK, Splatoon i Smash Bros wiec nie widze sensu placenia za zadne online tak samo jak nie widze sensu kupowania sprzetu przed premiera Mariana.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l 330 euro na niemieckim amazonie. Nie ma opcji, że to przejdzie. Witamy ponownie w roku 2010 z 3DSem za 250$.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Nintendo Switch Pro Controller - $69.99 Joy-Con™ controllers (both of them) - $79.99 Joy-Con (L)/Joy-Con ® (just one) - $49.99 Joy-Con Charging Grip - $29.99 Nintendo Switch Dock Set - $89.99 Joy-Con Wheel (Set of 2) - $14.99
Opublikowano 13 stycznia 20178 l 330 euro na niemieckim amazonie. Nie ma opcji, że to przejdzie. Witamy ponownie w roku 2010 z 3DSem za 250$. Chyba że zelda będzie już w tej cenie ^_^ ^_^
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Nintendo dobrze kombinuje. Sztuk będzie mało więc aby uniknąć sytuacji Mini NESa po prostu podniósł ceny wszystkiego. Teraz przynajmniej sklepy zarobią a nie handlarze. A co do płatnego online to zostało nam głosowanie portfelem. 50$ nie dam.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l 280 funtow za konsolem, do tego Zelda za 60, pro kontroler i karta SD i pewnie wyjdzie jak za dwa prosiaki xd
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Z ceną to ich nieźle powaliło xD No, ale mają Zelde więc hamburgery kupią wszystko. Widać zresztą, że dla Nintendo głównym rynkiem na start jest właśnie USA.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Na angielskim amazonie Switch juz na pierwszej pozycji wiec ceny sie nie przestraszyli. Zelda na Wiiu druga xd.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l No nie wiem czy tak widać, bo na prezentacji pokazali dużo typowo japońskich gierek. Liczę na to, że na treehouse pokażą coś "normalniejszego" ;)
Opublikowano 13 stycznia 20178 l https://www.youtube.com/watch?v=POsTR5iy_TI https://www.youtube.com/watch?v=wxyXkrsyMzg https://www.youtube.com/watch?v=t9UdUrE4WCo https://www.youtube.com/watch?v=MYJCTnjS4u4
Opublikowano 13 stycznia 20178 l No nie wiem czy tak widać, bo na prezentacji pokazali dużo typowo japońskich gierek. Liczę na to, że na treehouse pokażą coś "normalniejszego" ;) o której dziś jest?
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Nie ukrywam, staje mi benis na myśl o otwarciu pudełka z nowiutkim Switchem w środku
Opublikowano 13 stycznia 20178 l No nie wiem czy tak widać, bo na prezentacji pokazali dużo typowo japońskich gierek. Liczę na to, że na treehouse pokażą coś "normalniejszego" ;) o której dziś jest? o 15:30 zaczynają
Opublikowano 13 stycznia 20178 l No nie wiem czy tak widać, bo na prezentacji pokazali dużo typowo japońskich gierek. Liczę na to, że na treehouse pokażą coś "normalniejszego" ;) o której dziś jest? 15:30 Koei Tecmo zapowiedziało dodatkowo: Nobunaga's Ambition Romance of the Three Kingdoms http://gematsu.com/2017/01/nobunagas-ambition-romance-three-kingdoms-titles-announced-switch Co do cen akcesoriów to nie dziwi mnie cena joy-conów (80$) bo jednak mają nowy rodzaj wibracji, mają lepsze czujniki ruchu niż Wiiremoteplus więc tanie to na pewno nie jest a skoro za zyebane pady od PS4 i XOne płaci się średnio 40/50$ a nawet więcej to jest to rozsądny pułap. Jednak cała reszta to śmieszny żart, zwłaszcza stacja dokująca, kawałek yebanego plastiku a chcą 90 dolców a podobno miało być takie tanie xD Edytowane 13 stycznia 20178 l przez chrno-x
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Panowie, nie jestem w temacie. Rozumiem, że jak ktoś ma WiiU, to przez co najmniej rok może mieć Switcha w głębokim poważaniu, bo jak dobrze pójdzie, to wyjdą ze 2 nowe gry do końca roku na Switcha, których nie ma na WiiU?
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Panowie, nie jestem w temacie. Rozumiem, że jak ktoś ma WiiU, to przez co najmniej rok może mieć Switcha w głębokim poważaniu, bo jak dobrze pójdzie, to wyjdą ze 2 nowe gry do końca roku na Switcha, których nie ma na WiiU? Niestety Edytowane 13 stycznia 20178 l przez Starh
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Wy tak na serio? Polecam Ci DOn zobaczyć poprzedni strony i sprawdzić listę gier bo ja nie pamiętam aby żeby te kilkanaście tytułów wyszło za czasów kadencji Wii U na tą platformę, więc za przeproszeniem skończcie pie.rdolić farmazony