Skocz do zawartości

Switch - prezentacja, preordery i ogólna szajba :)

Czy forumek kupi Switcha 166 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupisz Switcha?

• Oczywiście że tak i to w dniu premiery!
    • Oczywiście że tak, ale nie od razu
    • Raczej tak, zastanowię się jeszcze
    • Raczej nie, zastanowię się jeszcze
    • Nie, ta konsola zupełnie mi nie pasuje

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Olej temat, szkoda hajsu na to coś. Z tej limitki fajne jest tylko pudełko. Nic więcej. 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 88,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wybaczam Ci bo pewnie jesteś jeszcze w gimnazjum i nie ogarniasz ale kolejne Mario i Zelda to idealny przykład powtarzalności do zarzygania.

• >pisz o byciu dorosłym facetem >żona nie pozwala kupować konsoli  

• Ja pyerdole, ja w 2016 odpalałem Metroidy z Wii na 55 calach i było spoko, a tu marudzenie na 900p XD Współczuję niskiej tolerancji.

Opublikowano

jIRZHBk.jpg

Elegancko.

Opublikowano

Ale będzie grane w Zeldunie i bombermana w co-opie z dziewczyną :banderas: :banderas:

Ale dziewczyna będzie wkurzona, że nie chcesz przełączyć na Bombermana :D.

Opublikowano

Ale będzie grane w Zeldunie i bombermana w co-opie z dziewczyną :banderas: :banderas:

Ale dziewczyna będzie wkurzona, że nie chcesz przełączyć na Bombermana :D.

Szanujmy się. Zeldunia ważniejsza  :czezky:

Opublikowano

Wlasnie bierzecie jakies jeszcze gierki poza Zelda z tego ograniczonego wyboru? Ja na razie bombermana odpuszcze ale pozniej faktycznie w niezlej cenie jakiejs moze byc idealna giera do coopa

Opublikowano

Fast Racing Neo RMX, może Snippierclips i Shovel Knighta.

Opublikowano

Też bym wziął ale gry bez pudła dla mnie nie istnieją - może na jakimś promo za grosze.

Opublikowano
  • Autor

Ja tylko Zeldunię. Starczy mi na długo, a potem się pomyśli nad czymś innym.

Opublikowano

Gray

Opublikowano

Oczywiście neon. Parafrazując klasyka:

Dlaczego miałbym grać na takiej szarej konsoli? Czy za oknem nie jest wystarczająco szaro?

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

Rayos ile Ty masz lat aby kupować neon?

Opublikowano

Zamówiłem Neon :D Wszystkie konsole jednolite- czarne, białe, szare. Jakaś odmiana musi być.

Opublikowano

Neon ;). Później sobie dokupisz dwa joy-cony, żółty i zielony, i do multi jak znalazł.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Dziękuję koledzy :) oczywiscie pytam tylko z ciekawosci, ja switcha nie biore teraz

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ja swojego już zamówiłem więc nie mogę się doczekać.

Opublikowano

W muve potwierdzili wysyłke 2.o3. Przy okazji wpadnie złota 7245, będzie jak znalazł na RDR2 po taniości.

Opublikowano

Ja tam bym brał również neon'a, ale że nie kupuję sprzętu na premierę, to może do tego czasu Nintendo pokusi się o jakąś limitowaną edycję...

Opublikowano

Jeszcze nikt nie założył tematu o Arms, a dochodzą głosy, że zapowiada się świetna gierka, która dokładnie rozpoznaje ruchy itp., w każdym razie nie jest to żadna popier..łka.

Opublikowano

Ja tam bym brał również neon'a, ale że nie kupuję sprzętu na premierę, to może do tego czasu Nintendo pokusi się o jakąś limitowaną edycję...

Polę do popisu w kwestiach kolorystycznych to oni mają, jednak bardziej jestem pewny, że za jakiś czas zniknie Neon i zostanie tylko Gray. 

Opublikowano

Polę do popisu w kwestiach kolorystycznych to oni mają, jednak bardziej jestem pewny, że za jakiś czas zniknie Neon i zostanie tylko Gray. 

Mówisz, że neon będzie bardziej trzymał cenę?

Opublikowano

To oczywiście tylko moje zdanie ale z doświadczenia pamiętam jak w poprzednich generacjach wszelakie odnogi kolorystyczne po jakimś czasie znikały z ofert i zostaje przeważnie czarny lub biały, ponieważ wykonanie plastiku w tych kolorach jest najtańsze i najłatwiejsze do spełnienia wymogów. Tutaj są to tylko kontrolery a nie cała konsola, tak jednak wszyscy widzą, że joy-cony aż kipią tymi kolorami co na pewno nie jest łatwe do wykonania. 

Na wielu forach na Zachodzie już obecnie mówi się o niemożności złożenia preorderów na wersję Neon i zostają same szaraki. Może to być tylko kwestia zamówień przedpremierowych ale istnieje opcja, że Nintendo z premedytacją tworzy Joy-Cony w skali 2:1/3:1 na korzyść Szaraczka.

Edytowane przez chrno-x

Opublikowano

Ten neon fajny, ale boję się że ten plastik będzie blaknąć po czasie (dodatkowo na szarym nie będzie widać tak jakiś plam, blaknieć). No i wygląda estetycznie, a neon trochę tak gejowsko (no offence).