Opublikowano 23 lutego 20178 l Olej temat, szkoda hajsu na to coś. Z tej limitki fajne jest tylko pudełko. Nic więcej.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Ale będzie grane w Zeldunie i bombermana w co-opie z dziewczyną :banderas:
Opublikowano 24 lutego 20178 l Ale będzie grane w Zeldunie i bombermana w co-opie z dziewczyną :banderas: Ale dziewczyna będzie wkurzona, że nie chcesz przełączyć na Bombermana :D.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Ale będzie grane w Zeldunie i bombermana w co-opie z dziewczyną :banderas: Ale dziewczyna będzie wkurzona, że nie chcesz przełączyć na Bombermana :D. Szanujmy się. Zeldunia ważniejsza
Opublikowano 24 lutego 20178 l Wlasnie bierzecie jakies jeszcze gierki poza Zelda z tego ograniczonego wyboru? Ja na razie bombermana odpuszcze ale pozniej faktycznie w niezlej cenie jakiejs moze byc idealna giera do coopa
Opublikowano 24 lutego 20178 l Też bym wziął ale gry bez pudła dla mnie nie istnieją - może na jakimś promo za grosze.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Autor Ja tylko Zeldunię. Starczy mi na długo, a potem się pomyśli nad czymś innym.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Oczywiście neon. Parafrazując klasyka: Dlaczego miałbym grać na takiej szarej konsoli? Czy za oknem nie jest wystarczająco szaro? Edytowane 24 lutego 20178 l przez chmurqab
Opublikowano 24 lutego 20178 l Zamówiłem Neon :D Wszystkie konsole jednolite- czarne, białe, szare. Jakaś odmiana musi być.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Neon ;). Później sobie dokupisz dwa joy-cony, żółty i zielony, i do multi jak znalazł. Edytowane 24 lutego 20178 l przez zdrowywariat
Opublikowano 24 lutego 20178 l Dziękuję koledzy :) oczywiscie pytam tylko z ciekawosci, ja switcha nie biore teraz Edytowane 24 lutego 20178 l przez Rayos
Opublikowano 24 lutego 20178 l W muve potwierdzili wysyłke 2.o3. Przy okazji wpadnie złota 7245, będzie jak znalazł na RDR2 po taniości.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Ja tam bym brał również neon'a, ale że nie kupuję sprzętu na premierę, to może do tego czasu Nintendo pokusi się o jakąś limitowaną edycję...
Opublikowano 25 lutego 20178 l Jeszcze nikt nie założył tematu o Arms, a dochodzą głosy, że zapowiada się świetna gierka, która dokładnie rozpoznaje ruchy itp., w każdym razie nie jest to żadna popier..łka.
Opublikowano 25 lutego 20178 l Ja tam bym brał również neon'a, ale że nie kupuję sprzętu na premierę, to może do tego czasu Nintendo pokusi się o jakąś limitowaną edycję... Polę do popisu w kwestiach kolorystycznych to oni mają, jednak bardziej jestem pewny, że za jakiś czas zniknie Neon i zostanie tylko Gray.
Opublikowano 25 lutego 20178 l Ja tam bym brał również neon'a, ale że nie kupuję sprzętu na premierę, to może do tego czasu Nintendo pokusi się o jakąś limitowaną edycję... Polę do popisu w kwestiach kolorystycznych to oni mają, jednak bardziej jestem pewny, że za jakiś czas zniknie Neon i zostanie tylko Gray. Mówisz, że neon będzie bardziej trzymał cenę?
Opublikowano 25 lutego 20178 l To oczywiście tylko moje zdanie ale z doświadczenia pamiętam jak w poprzednich generacjach wszelakie odnogi kolorystyczne po jakimś czasie znikały z ofert i zostaje przeważnie czarny lub biały, ponieważ wykonanie plastiku w tych kolorach jest najtańsze i najłatwiejsze do spełnienia wymogów. Tutaj są to tylko kontrolery a nie cała konsola, tak jednak wszyscy widzą, że joy-cony aż kipią tymi kolorami co na pewno nie jest łatwe do wykonania. Na wielu forach na Zachodzie już obecnie mówi się o niemożności złożenia preorderów na wersję Neon i zostają same szaraki. Może to być tylko kwestia zamówień przedpremierowych ale istnieje opcja, że Nintendo z premedytacją tworzy Joy-Cony w skali 2:1/3:1 na korzyść Szaraczka. Edytowane 25 lutego 20178 l przez chrno-x
Opublikowano 25 lutego 20178 l Ten neon fajny, ale boję się że ten plastik będzie blaknąć po czasie (dodatkowo na szarym nie będzie widać tak jakiś plam, blaknieć). No i wygląda estetycznie, a neon trochę tak gejowsko (no offence).