Skocz do zawartości

Switch - prezentacja, preordery i ogólna szajba :)

aux

Czy forumek kupi Switcha  

166 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupisz Switcha?

• Oczywiście że tak i to w dniu premiery!
    • Oczywiście że tak, ale nie od razu
    • Raczej tak, zastanowię się jeszcze
    • Raczej nie, zastanowię się jeszcze
    • Nie, ta konsola zupełnie mi nie pasuje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam wziąłem neon konsolę i dodatkowy zestaw joy-conów też neon. Nie boję się o blaknięcie, bo GameCube do dziś trzyma swój oryginalny kolor. Inna sprawa, że nawet jak mi się znudzą, to komuś odsprzedam, a sam kupię nowe. W końcu nie jest to cała konsola.

Opublikowano

Swoją drogą szkoda, że drugi zestaw nie jest black/gray wtedy faktycznie jakby ktoś kupił dodatkowy zestaw kolorowych to by było idealnie dla 4 graczy.

Opublikowano

Idealna opcja (moim zdaniem) dla czterech graczy to byłby niebieski, czerwony, żółty i zielony joy-con, mam nadzieję, że do premiery MK8 będą jeszcze inne kolory.

Jeżeli będzie odpowiednio duże zainteresowanie Neonowym wydaniem to może Nintendo rzeczywiście wypuści nowe zestawy kolorystyczne (np. Zielony + Żółty).

Byłeś szybszy :).

Opublikowano

Już widzę te zestawy Pokemony + Joy Cony w kolorystyce danego Poka za 500zł i nintendo będzie miało elegancko wypchane portfele :diablo:

Opublikowano

Ja tam bym brał również neon'a, ale że nie kupuję sprzętu na premierę, to może do tego czasu Nintendo pokusi się o jakąś limitowaną edycję...

Polę do popisu w kwestiach kolorystycznych to oni mają, jednak bardziej jestem pewny, że za jakiś czas zniknie Neon i zostanie tylko Gray. 

Jak zabraknie "neonowych" wersji konsol, to najwyżej pokuszę się o inne kolorki, jak już wyjdą. Do grudnia Nintendo ma spore pole do popisu...

Opublikowano (edytowane)

kuźwa ale jestem nagrzany, cały czas nie zamówiłem ale zrobię to chyba zaraz po premierze, czuje że to będzie powrót do korzeni taki gameboy XXI wieku

Edytowane przez tomek1906
Opublikowano

Ja zamówiłem i zaczynam rozkminiać czy dobrze zrobiłem, bo nędza z grami do końca roku. Wiiu posiadam.... 

Ale dayone, unboxing :banderas:

No tak bo przecież przed premierą PS4 i XO Sony i MS walnęły bogaty line-up na cały rok jeszcze zanim było E3 i wyszła konsola  :sorcerer:

• Plusik 1
Opublikowano

No takie PS4 czekało do BB... Ale były multiplatformy, był COD i inne szajsy. Tutaj tego nie będzie. Za cenę Switcha mam Ps4 i Nioha :) Tak na szybko. 

Dobra, mniejsza oto. 3 Neon wpada. 

BTW Wszędzie napisane, że 2 wysyłka. 

Może komputronik mnie zaprosi po odbiór 2 :D 

Opublikowano (edytowane)

No takie PS4 czekało do BB... Ale były multiplatformy, był COD i inne szajsy. Tutaj tego nie będzie. Za cenę Switcha mam Ps4 i Nioha :) Tak na szybko. 

Niestety nie, bo będą mieli  czwartego najprawdopodobniej - 3 przychodzi dopiero do magazynu głównego. Takie mają podejście do premier.

Edytowane przez roivas
Opublikowano

Sam jestem ciekaw tez mam u nich z odbiorem osobistym zrobiony a facet mnie zapewnial ze w pt bedzie do odbioru. Jak nie to kupie sobie gdzies indziej stacjonarnie.

Opublikowano

Patrząc po obecnej popularności i tego jak nawet filie we Francji czy Niemiec są pewnego dobrej sprzedaży Switcha to jestem bardziej niż pewien, że obok Fify na Frostbite zobaczymy CoDy i inne produkcje od Acti bo są jednymi z nielicznych, którzy dobrze od lat wspierają Nintendo (ba CoDy miałeś swego czasu nawet na DSie, więc moc nie ma nic do rzeczy - jak ktoś chce to zrobi dobrą grę nawet na Nokii N-Gage). Tylko no właśnie powtórzę to ponownie, zapowiedź CoDów i całej reszty dla PS4 i XO dostaliśmy dopiero na targach E3 a nie podczas prezentacji nowej generacji kilka miesięcy wstecz. Więc nie myl faktów kolego.

No i co ma cena do gadania? Za cenę Switcha to ja mam PS3, X360 i Wii i jeszcze zostanie mi na hałdę gier. To oczywiste, że nowa platforma zawsze będzie droższa od tych co wyszły kilka lat wcześniej, nie mówiąc już o bibliotece wydanych tytułów i cenie używanych gier średnio po 20zł od sztuki. 

Po prostu zanim zaczniesz z góry twierdzić co będzie a co nie będzie na tej platformie to polecam poczekać na kolejne Directy i targi E3, które robią większą reklamę niż zapowiedź wszystkiego rzucając tylko ogólnikowo datą 2017/2018 (w czym ostatnio Sony jest mistrzem). 

Swoją drogą Ultima potwierdziła, że konsole dotrą do nich w poniedziałek i będą wysyłać paczki 2 marca. 

Opublikowano

Moze na gwiazdke sobie sprawie. Mam zaplanowane gigantyczne wydatki na nastepne 12 miesiecy i nie bardzo wiem jak/kiedy bede mogl wcisnac Switcha.

Mario Kart, Pokemon Stars, Super Smash Bros, nowy Marian oraz pare gier z Virtual Console na GCN (Wave Race, 1080) i w sumie rewelka.
Ogolnie typ hybrydy odpowiada mi najbardziej jesli chodzi o granie.
Prawdopodobnie sciagne ze stanow sobie - bedzie pewnie taniej.

Opublikowano

Swoją drogą Ultima potwierdziła, że konsole dotrą do nich w poniedziałek i będą wysyłać paczki 2 marca. 

W poniedziałek konsolę są do nich wysyłane. Tak jest zapisane w ich notce, którą sami opublikowali. Prawdopodobnie konsole dojdą im na środę.

Opublikowano

W poniedziałek konsolę są do nich wysyłane. Tak jest zapisane w ich notce, którą sami opublikowali. Prawdopodobnie konsole dojdą im na środę.

Mój błąd, masz rację zacny Panie  :sir:

Opublikowano

Widzę, że coraz więcej chętnych, dzięki jednej grze, zresztą u mnie w większości przypadków jedna gra powodowała zakup danej konsoli :).

U mnie spokojnie wystarczy jedna gra by kupić konsolę, ale to musi być gra a nie jakieś szajsy...

Opublikowano

Widzę, że coraz więcej chętnych, dzięki jednej grze, zresztą u mnie w większości przypadków jedna gra powodowała zakup danej konsoli :).

U mnie spokojnie wystarczy jedna gra by kupić konsolę, ale to musi być gra a nie jakieś szajsy...

Zatem masz Zeldę, no chyba, że posiadasz WiiU i nie masz zamiaru odsprzedawać to na twoim miejscu bym się wstrzymał. Ja tylko dwie konsole kupiłem na premierę, które nie miały gier i to był błąd, no i nie posiadam WiiU, a do zakupu Wii nakłoniło mnie dopiero SMG, więc biorę Switcha. Poza tym przechodzę kryzys gracza, jestem wqu na pół generacje, PS4 kupiłem dla U4 i się zawiodłem, bo nie tego się spodziewałem po TLOU, więc Switch z Zeldą jest dla mnie poniekąd zbawieniem, mam nadzieję.