Opublikowano 25 lutego 20178 l Ja tam wziąłem neon konsolę i dodatkowy zestaw joy-conów też neon. Nie boję się o blaknięcie, bo GameCube do dziś trzyma swój oryginalny kolor. Inna sprawa, że nawet jak mi się znudzą, to komuś odsprzedam, a sam kupię nowe. W końcu nie jest to cała konsola.
Opublikowano 25 lutego 20178 l Swoją drogą szkoda, że drugi zestaw nie jest black/gray wtedy faktycznie jakby ktoś kupił dodatkowy zestaw kolorowych to by było idealnie dla 4 graczy.
Opublikowano 25 lutego 20178 l Jeżeli będzie odpowiednio duże zainteresowanie Neonowym wydaniem to może Nintendo rzeczywiście wypuści nowe zestawy kolorystyczne (np. Zielony + Żółty).
Opublikowano 25 lutego 20178 l Idealna opcja (moim zdaniem) dla czterech graczy to byłby niebieski, czerwony, żółty i zielony joy-con, mam nadzieję, że do premiery MK8 będą jeszcze inne kolory. Jeżeli będzie odpowiednio duże zainteresowanie Neonowym wydaniem to może Nintendo rzeczywiście wypuści nowe zestawy kolorystyczne (np. Zielony + Żółty). Byłeś szybszy :).
Opublikowano 25 lutego 20178 l Już widzę te zestawy Pokemony + Joy Cony w kolorystyce danego Poka za 500zł i nintendo będzie miało elegancko wypchane portfele
Opublikowano 25 lutego 20178 l Ja tam bym brał również neon'a, ale że nie kupuję sprzętu na premierę, to może do tego czasu Nintendo pokusi się o jakąś limitowaną edycję... Polę do popisu w kwestiach kolorystycznych to oni mają, jednak bardziej jestem pewny, że za jakiś czas zniknie Neon i zostanie tylko Gray. Jak zabraknie "neonowych" wersji konsol, to najwyżej pokuszę się o inne kolorki, jak już wyjdą. Do grudnia Nintendo ma spore pole do popisu...
Opublikowano 25 lutego 20178 l kuźwa ale jestem nagrzany, cały czas nie zamówiłem ale zrobię to chyba zaraz po premierze, czuje że to będzie powrót do korzeni taki gameboy XXI wieku Edytowane 25 lutego 20178 l przez tomek1906
Opublikowano 25 lutego 20178 l Ja zamówiłem i zaczynam rozkminiać czy dobrze zrobiłem, bo nędza z grami do końca roku. Wiiu posiadam.... Ale dayone, unboxing
Opublikowano 25 lutego 20178 l Ja zamówiłem i zaczynam rozkminiać czy dobrze zrobiłem, bo nędza z grami do końca roku. Wiiu posiadam.... Ale dayone, unboxing No tak bo przecież przed premierą PS4 i XO Sony i MS walnęły bogaty line-up na cały rok jeszcze zanim było E3 i wyszła konsola
Opublikowano 25 lutego 20178 l No takie PS4 czekało do BB... Ale były multiplatformy, był COD i inne szajsy. Tutaj tego nie będzie. Za cenę Switcha mam Ps4 i Nioha :) Tak na szybko. Dobra, mniejsza oto. 3 Neon wpada. BTW Wszędzie napisane, że 2 wysyłka. Może komputronik mnie zaprosi po odbiór 2 :D
Opublikowano 25 lutego 20178 l Ale były multiplatformy, był COD i inne szajsy. Wolę jedną grę wybitną, niż nieskończoną liczbę szajsów.
Opublikowano 25 lutego 20178 l No takie PS4 czekało do BB... Ale były multiplatformy, był COD i inne szajsy. Tutaj tego nie będzie. Za cenę Switcha mam Ps4 i Nioha :) Tak na szybko. Dobra, mniejsza oto. 3 Neon wpada. BTW Wszędzie napisane, że 2 wysyłka. Może komputronik mnie zaprosi po odbiór 2 :D Niestety nie, bo będą mieli czwartego najprawdopodobniej - 3 przychodzi dopiero do magazynu głównego. Takie mają podejście do premier. Edytowane 25 lutego 20178 l przez roivas
Opublikowano 25 lutego 20178 l No, magazyn główny u mnie w mieście, a odbiór mam w Outlecie- kilka ulic dalej. Przy Zeldzie bylo, że dostawa 28.
Opublikowano 26 lutego 20178 l Sam jestem ciekaw tez mam u nich z odbiorem osobistym zrobiony a facet mnie zapewnial ze w pt bedzie do odbioru. Jak nie to kupie sobie gdzies indziej stacjonarnie.
Opublikowano 26 lutego 20178 l Czy jak teraz zamówię pre order w ultimie i zeldę to na premierę będę miał? Niby można składać zamówienia
Opublikowano 26 lutego 20178 l No takie PS4 czekało do BB... Ale były multiplatformy, był COD i inne szajsy. Tutaj tego nie będzie. Za cenę Switcha mam Ps4 i Nioha :) Tak na szybko. Dobra, mniejsza oto. 3 Neon wpada. BTW Wszędzie napisane, że 2 wysyłka. Może komputronik mnie zaprosi po odbiór 2 :D Patrząc po obecnej popularności i tego jak nawet filie we Francji czy Niemiec są pewnego dobrej sprzedaży Switcha to jestem bardziej niż pewien, że obok Fify na Frostbite zobaczymy CoDy i inne produkcje od Acti bo są jednymi z nielicznych, którzy dobrze od lat wspierają Nintendo (ba CoDy miałeś swego czasu nawet na DSie, więc moc nie ma nic do rzeczy - jak ktoś chce to zrobi dobrą grę nawet na Nokii N-Gage). Tylko no właśnie powtórzę to ponownie, zapowiedź CoDów i całej reszty dla PS4 i XO dostaliśmy dopiero na targach E3 a nie podczas prezentacji nowej generacji kilka miesięcy wstecz. Więc nie myl faktów kolego. No i co ma cena do gadania? Za cenę Switcha to ja mam PS3, X360 i Wii i jeszcze zostanie mi na hałdę gier. To oczywiste, że nowa platforma zawsze będzie droższa od tych co wyszły kilka lat wcześniej, nie mówiąc już o bibliotece wydanych tytułów i cenie używanych gier średnio po 20zł od sztuki. Po prostu zanim zaczniesz z góry twierdzić co będzie a co nie będzie na tej platformie to polecam poczekać na kolejne Directy i targi E3, które robią większą reklamę niż zapowiedź wszystkiego rzucając tylko ogólnikowo datą 2017/2018 (w czym ostatnio Sony jest mistrzem). Swoją drogą Ultima potwierdziła, że konsole dotrą do nich w poniedziałek i będą wysyłać paczki 2 marca.
Opublikowano 26 lutego 20178 l Widzę, że coraz więcej chętnych, dzięki jednej grze, zresztą u mnie w większości przypadków jedna gra powodowała zakup danej konsoli :).
Opublikowano 26 lutego 20178 l Moze na gwiazdke sobie sprawie. Mam zaplanowane gigantyczne wydatki na nastepne 12 miesiecy i nie bardzo wiem jak/kiedy bede mogl wcisnac Switcha. Mario Kart, Pokemon Stars, Super Smash Bros, nowy Marian oraz pare gier z Virtual Console na GCN (Wave Race, 1080) i w sumie rewelka.Ogolnie typ hybrydy odpowiada mi najbardziej jesli chodzi o granie.Prawdopodobnie sciagne ze stanow sobie - bedzie pewnie taniej.
Opublikowano 26 lutego 20178 l Swoją drogą Ultima potwierdziła, że konsole dotrą do nich w poniedziałek i będą wysyłać paczki 2 marca. W poniedziałek konsolę są do nich wysyłane. Tak jest zapisane w ich notce, którą sami opublikowali. Prawdopodobnie konsole dojdą im na środę.
Opublikowano 26 lutego 20178 l Swoją drogą Ultima potwierdziła, że konsole dotrą do nich w poniedziałek i będą wysyłać paczki 2 marca. W poniedziałek konsolę są do nich wysyłane. Tak jest zapisane w ich notce, którą sami opublikowali. Prawdopodobnie konsole dojdą im na środę. Mój błąd, masz rację zacny Panie
Opublikowano 26 lutego 20178 l Widzę, że coraz więcej chętnych, dzięki jednej grze, zresztą u mnie w większości przypadków jedna gra powodowała zakup danej konsoli :). U mnie spokojnie wystarczy jedna gra by kupić konsolę, ale to musi być gra a nie jakieś szajsy...
Opublikowano 26 lutego 20178 l Widzę, że coraz więcej chętnych, dzięki jednej grze, zresztą u mnie w większości przypadków jedna gra powodowała zakup danej konsoli :).U mnie spokojnie wystarczy jedna gra by kupić konsolę, ale to musi być gra a nie jakieś szajsy... Zatem masz Zeldę, no chyba, że posiadasz WiiU i nie masz zamiaru odsprzedawać to na twoim miejscu bym się wstrzymał. Ja tylko dwie konsole kupiłem na premierę, które nie miały gier i to był błąd, no i nie posiadam WiiU, a do zakupu Wii nakłoniło mnie dopiero SMG, więc biorę Switcha. Poza tym przechodzę kryzys gracza, jestem wqu na pół generacje, PS4 kupiłem dla U4 i się zawiodłem, bo nie tego się spodziewałem po TLOU, więc Switch z Zeldą jest dla mnie poniekąd zbawieniem, mam nadzieję.