tomek1906 18 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Chyba wezmę tego switcha, mam półroczne dziecko i od momentu urodzin raz albo dwa włączyłem ps4 leży i się kurzy liczę że switch pozwoli mi w coś pograć. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Jak macie jakies pytania to chetnie odpowiem :] PS. zelda jest trudna jak na dzisiejsze standardy Napisz coś więcej o Zeldzie ;) Wiem, że pewnie nie pograłeś długo, ale czy nawet tylko dla niej warto? W ruchu na żywo przezentuje się lepiej niż na ytbach? Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 zalezy, na ekraniku konsoli wyglada bardzo dobrze (mimo, ze ekran ma 720p), na TV z bliska (krawedzie) slabo, a z zalecanej odleglosci dla danego tv (czyli 2.5 metra dla 65) wyglada spoko. Sama gra jest mocno nastawiona na eksploracje i przygode, nie ma miliarda strzalek i znacznikow - masz swiat i idz graj. Taki jest przekaz. W dzisiejszych czasach odswiezajace doznianie :) Bardzo podoba mi sie walka, fajny hit confirmation, swietnie przeciwnicy reaguja na szlagi - czuc moc ciosow. Ciezko jest sie przyzwyczaic do rozlozenia przyciskow - miyamoto drugi kojima ;/ Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Rozumiem więc, że wstępne wrażenia jak najbardziej na plus? :) Co do 900p to właśnie tego się boję, że gra jak na dzisiejsze standardy będzie odstawać. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Najpierw polecasz odpalić na tv czy na tablecie xD? Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 nie mam sily ;/ @ragi bierzesz konsole, wkladasz do stacji dokujacej i kontynuujesz granie na tv. Od razu. It's that simple. NINTENDO @starh wydaje mi sie, ze takie maro kart bedzie wygladac kozacko, zelda jest specyficzna, bo ma olbrzymi swiat z dalekim draw distance i gesta roslinnosc. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Dave, po zeldzie konsola do żyda? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Czezky w piątek ściągaj Fast Racing RMX w 1080p Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 przypomnialo mi sie, gamepad mial z tym olbrzymi problem (m.in xD) - motion handling jest bardzo dobry na handheldzie Cytuj
NemoKOF 678 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Ale piszesz o WiiU, paskudnym ekranie TN i fakcie, że gra jest streamowana? Wolę grać na 3DSie w gry z Gameboya albo stream z PS4 na Vicie po LTE niż grać na Gamepadzie, szczerze piszę. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 No to mowie wlasnie, ze teraz jest git jakby ktos sie zastanawial :] Cytuj
Gość Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 o (pipi)a jaki motyw :o :o :o Wibracje sa punktowe na calej dlugosc joycona :o :o :o Jest taka minigierka w 1 2 switch w ktorej obracajac joycona trzeba zgadnac ile jest kulek w srodku - i to kierwa czuc, niesamowite :o ps. darek ma skilla w dojeniu krow A jak pisałem, że to są nowe-drogie technologie do tego zamknięte w takim małym gunwnie, to kręci nosami, bo grafika nie z nasa (za 1500 ziko). no i ten uchwyt na joye do grania na TV jak dla mnie mocno niewygodny, rozłożenie klawiszy dziwne i mocno odmienne od typowych padów, tak mocno mi sie nie spodobał że chyba już bym wolał grać poprostu trzymając każdego joya osobno luzem a nie w formie pada - bo trzymanie osobno po bokach ciała jest calkiem wygodne w sumie ten uchwyt to najsłasza część jak dla mnie Dla mnie ten mutant od początku źle wyglądał pod względem ergonomii, a chyba każdy kto dłużej grał na wii przyzna, że taki sposób sterowania (łilot) był wbrew pozorom cholernie wygodny. Teraz jeszcze w grach single player sterowanie ruchowe nie będzie potrzebne (na wii czasami trzeba było wycelować, machnąć czy coś), to już w ogóle wypas. Dave, masz raty 0%? Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Czy w Europie do każdego kompletu kolorowych joyconów jest dodawany kod na Snipperclips? Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 (edytowane) Czy w Europie do każdego kompletu kolorowych joyconów jest dodawany kod na Snipperclips? (...) w sprzedaży dostępny będzie także specjalny limitowany zestaw zawierający dwa dodatkowe kontrolery Joy-Con oraz kod do pobrania gry. ze strony http://www.nintendo.pl/news/zabawa-przybierze-wiele-ksztaltow-w-snipperclips-na-nintendo-switch/ Edytowane 2 marca 2017 przez Wieslaw Cytuj
iluck85 2 941 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Komputronik już ma na stanie w magazynie (Komorniki) Niech mi jeszcze grę potwierdzą, bo wisi że na zamówienie i lecę odebrać Cytuj
kakus 13 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Mam maila od ultimy ze od jutra można odbierać zamówienia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk XBL : PolskiMurzyn PSN : Murzyn_PL Cytuj
Emtebe 2 571 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 A dawno temu składałes zamówienie? Cytuj
kakus 13 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 A dawno temu składałes zamówienie? Koniec stycznia chyba 27 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk XBL : PolskiMurzyn PSN : Murzyn_PL Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Ja w KiG złożyłem w sobotę i widzę, że już zamówili kuriera z GLS bo jest link do trackingu. Cytuj
Gość Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 KiG nawet jakbyscie dzisiaj zamowili to dojdzie jutro, polecam solidna firma zawsze mialem towar na drugi dzien. Cytuj
iluck85 2 941 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Komputronik zaprasza jutro od 9. Dobre, że będzie na premierę wg niektórych mógł być problem. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 KiG nawet jakbyscie dzisiaj zamowili to dojdzie jutro, polecam solidna firma zawsze mialem towar na drugi dzien. w tym wypadku różnie bywa bo podobno większość sklepów ma już wyprzedany towar swoją drogą niektóre sklepu podobno pozamawiały zaledwie kilka sztuk, nic dziwnego że odrazu są wyprzedani Cytuj
kakus 13 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Pytałem w Saturnie maja zamówione po 12 sztuk na sklep Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk XBL : PolskiMurzyn PSN : Murzyn_PL Cytuj
MichAelis 5 619 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 HDmarket ma wszystko, oprocz bombermana i wszystkiego od Hori. Dzis wysylaja, odbiory osobiste jutro. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi