Opublikowano 18 września 20177 l Ja tam na tych najnowszym materiałach spadków nie widzę, gra wygląda lepiej niż XenoX, mi wystarczy. Co do długości walk, to w buildzie z e3 specjalnie wydłużono walki, żeby pokazać wszystkie systemy. Pewnie to samo było tutaj. Edytowane 18 września 20177 l przez ragus
Opublikowano 18 września 20177 l Lekko oświetlenie się zmieniło w sumie i nic więcej. Ale sztosik będzie jak wuj. Nie mogę się doczekać. Najpierw Persona 5 teraz to. A w następnym roku Ni No Kuni 2 i może DQXI? Dobre czasy dla jrpgów.
Opublikowano 18 września 20177 l Raz lepiej, raz gorzej, porownywalnie, najwazniejsze by w wyniku tych zmian chodzilo to godnie
Opublikowano 24 września 20177 l Podejrzewam, że znajdzie się paru chętnych? http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Xenoblade-Chronicles-2-Edycja-Limitowana-ANG-SWITCH-folia/8200
Opublikowano 24 września 20177 l Dalem dzis 3 plusy i juz podobno limit wyczerpany Edytowane 24 września 20177 l przez Velius
Opublikowano 25 września 20177 l Autor Dzięki Velius za cynk, tez złożyłem. Teraz tylko obgryzanie paznokci żeby wysłali na sto pro i Edytowane 25 września 20177 l przez XM.
Opublikowano 25 września 20177 l Złożone. Niby mam na Amazonie ale... najwyżej będę miał 2 sztuki. Zależy gdzie wcześniej potwierdzą to się weźmie.
Opublikowano 25 września 20177 l Jak będzie gdzieś taniej to Wam powyrównuje ceny, choć akurat to jest dość mocno limitowane z tego co widzę, więc prawdopodobnie będzie tylko drożej
Opublikowano 25 września 20177 l No zamówiłem u was pierwszy raz. Paczkomat będzie ok jeśli chodzi o szbkośc nadania?
Opublikowano 25 września 20177 l Autor Jak będzie gdzieś taniej to Wam powyrównuje ceny, choć akurat to jest dość mocno limitowane z tego co widzę, więc prawdopodobnie będzie tylko drożejPowerplay to twoje? Złożyłem zamówienie, proszę nie zawieść mnie bo liczę na te edycję w domku
Opublikowano 25 września 20177 l Powerplay to twoje? Złożyłem zamówienie, proszę nie zawieść mnie bo liczę na te edycję w domku Odpowiedź na moje mailowe pytanie o dostępność w PowerPlay: Dla wszystkich którzy zamówili na pewno będzie, nie wrzuciliśmy tego wiele do sprzedaży a mniej więcej wiemy ile dostaniemy :) Przelew można wykonać przed samą premierą :) Powerplay? Szanuję bardzo. Edytowane 25 września 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 25 września 20177 l No wiadomo, że PP to jakość sama w sobie, nie to co inny popularny sklep internetowy
Opublikowano 25 września 20177 l Lubię hdmarket, bo mam na miejscu, ale jednak mają zawsze te 10% wyższe ceny, które nie kompensują kosztów wysylki. Na wszystko mogę poczekać, poza uberpremierami jak Mario np. Także xenoblade może być w PP.
Opublikowano 26 września 20177 l Ja już w limitki się nie bawie (wyrosłem z kolekcjonowania i po przejściu sprzedaje gry) ale zamówiłem zwykłą wersje za te 209 zł . Ale będzie grane :)
Opublikowano 30 września 20177 l Jak będzie gdzieś taniej to Wam powyrównuje ceny, choć akurat to jest dość mocno limitowane z tego co widzę, więc prawdopodobnie będzie tylko drożej I za takie podejście do klienta, uwielbiam robić u Was zakupy. Zeldę dostałem po starej cenie i nie musiałem dopłacać. Więc tu też jestem dobrej myśli... Xeno 2 zamówione...
Opublikowano 2 października 20177 l 02:40 trwała pierwsza walka z mobem, dłuuuugoooo. Ale i tak, to będzie dla mnie piękny powrót do jRPG.