Skocz do zawartości

Xenoblade Chronicles 2

Featured Replies

Opublikowano

technikalia widze, ze szlifuja ale czasy walk z noobkami to kpina, leszczy sie powinno odstrzelac szybko, a nie, ze kazde starcie trwa tyle 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 249 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gra ma trafiać do mainstreamu, więc ocenia się ją przez pryzmat przeciętnego gracza. Ocena 8/10 to i tak megadobra ocena dla tak specyficznego produktu. Oczywiście wolałbym stwierdzenie na początku re

• Nie zwalaj tego na starość mi idzie 35 lat, i nadal bawię się dobrze z takimi grami, a jeśli wstydzisz się swojego hobby przed dziewczyną to może czas zmienić zainteresowania, bo gierki nie są dla Cie

• Panowie wy tu się ze mnie śmiejecie, ale ja tu grę w końcu po tych 500h na liczniku ukończyłem. Choć śpieszę uspokoić, że to tylko w pierwszym przejściu więc jeszcze został mi new game+. I nie powiem

Opublikowano

Przecież było mówione że walki na buildzie z gamescomu były specjalnie wydłużone, na tym nowym materiale pewnie jest podobnie.

Opublikowano

Mi się tam podoba, będzie granie w grudniu...

Opublikowano

Bo tylko jeden potrafi ogarnąć temat. U mnie też zaklepana. Ja już żadnych materiałów nie oglądam. Nie potrzeba mnie więcej przekonywać.

Opublikowano

w innych sklepach pojawi sie w terminie pozniejszym zapewne. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajny klimacik. Jakby kogos interesowalo, to miejscowka nazywa sie Abaritia (albo Avaritia, roznie to mozna na ang przetlumaczyc) i z opisu wynika, ze jest malym jak na swiat gry miasteczkiem, za to duzo w niej wypelnionych klientela sklepow.

Opublikowano

no i normalny framerate, a to ci niespodzianka. elegancko to wygląda. te skoki na 100m aż mi XenoX przypomniały.

Edytowane przez ragus

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Przeskipowalem dopiero teraz te gameplaye i jedna wada po 30 sekundach - pop-up. Masakra - przeciwnicy wyskakują 10m przed nosem.

Opublikowano

cena lepszego framerate pewnie 

Opublikowano
  • Autor

Wiadomo - lepszy staly fr niż pop-up.

Opublikowano

Cały czas mnie odrzuca design tego głównego bohatera. No ale i tak się szykuje jeden z lepszych jrpg generacji.

Opublikowano
  • Autor

Teraz tez zobaczyłem ze traci się życie jak się spada z wysokości :( brak zabawy jak w XC, ale rozumiem dlaczego tak jest.

Opublikowano

Teraz tez zobaczyłem ze traci się życie jak się spada z wysokości :( brak zabawy jak w XC, ale rozumiem dlaczego tak jest.

W pierwszym Xeno było podobnie, ile to ja na początku poginąłem przez niefortunnie wymierzony skok, by odkryć jakąś interesującą mnie lokacje ^_^...

Opublikowano

Ja liczę że chociaż poprawia strefe otrzymywanych obrażeń by nie było  że przeciwnik 40 metrow od nas leje nas tąpnięciem w ziemie.

Edytowane przez Xord

Opublikowano
  • Autor

Oooo tak! :obama:

Nintendo staph.

Opublikowano

Dobrze, reklamować, niech się sprzeda.

Opublikowano

No to z roboty będę leciał by oglądać...

Opublikowano
  • Autor

O której naszego czasu direct?

Opublikowano

Serio będziesz patrzył na to XM? Ja już olewam wszystko. Cała reszta w domciu na ekranie tv.