Opublikowano 2 października 20177 l technikalia widze, ze szlifuja ale czasy walk z noobkami to kpina, leszczy sie powinno odstrzelac szybko, a nie, ze kazde starcie trwa tyle
Opublikowano 2 października 20177 l Przecież było mówione że walki na buildzie z gamescomu były specjalnie wydłużone, na tym nowym materiale pewnie jest podobnie.
Opublikowano 2 października 20177 l Pięknie wyglada... Kolekcjonerka zamowiona. Dziwi mnie tylko czemu jeden sklep ja tylko ma.
Opublikowano 2 października 20177 l Bo tylko jeden potrafi ogarnąć temat. U mnie też zaklepana. Ja już żadnych materiałów nie oglądam. Nie potrzeba mnie więcej przekonywać.
Opublikowano 13 października 20177 l Bardzo fajny klimacik. Jakby kogos interesowalo, to miejscowka nazywa sie Abaritia (albo Avaritia, roznie to mozna na ang przetlumaczyc) i z opisu wynika, ze jest malym jak na swiat gry miasteczkiem, za to duzo w niej wypelnionych klientela sklepow.
Opublikowano 20 października 20177 l no i normalny framerate, a to ci niespodzianka. elegancko to wygląda. te skoki na 100m aż mi XenoX przypomniały. Edytowane 20 października 20177 l przez ragus
Opublikowano 29 października 20177 l Autor Przeskipowalem dopiero teraz te gameplaye i jedna wada po 30 sekundach - pop-up. Masakra - przeciwnicy wyskakują 10m przed nosem.
Opublikowano 29 października 20177 l Cały czas mnie odrzuca design tego głównego bohatera. No ale i tak się szykuje jeden z lepszych jrpg generacji.
Opublikowano 29 października 20177 l Autor Teraz tez zobaczyłem ze traci się życie jak się spada z wysokości :( brak zabawy jak w XC, ale rozumiem dlaczego tak jest.
Opublikowano 1 listopada 20177 l Teraz tez zobaczyłem ze traci się życie jak się spada z wysokości :( brak zabawy jak w XC, ale rozumiem dlaczego tak jest. W pierwszym Xeno było podobnie, ile to ja na początku poginąłem przez niefortunnie wymierzony skok, by odkryć jakąś interesującą mnie lokacje ^_^...
Opublikowano 2 listopada 20177 l Ja liczę że chociaż poprawia strefe otrzymywanych obrażeń by nie było że przeciwnik 40 metrow od nas leje nas tąpnięciem w ziemie. Edytowane 2 listopada 20177 l przez Xord
Opublikowano 7 listopada 20177 l Serio będziesz patrzył na to XM? Ja już olewam wszystko. Cała reszta w domciu na ekranie tv.