Skocz do zawartości

Xenoblade Chronicles 2

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DLC:

Support items for your journey – December 2017
New quests for the main game – January 2018
New rare Bade – Spring 2018
New Challenge Battle Mode – Summer 2018
New Story and Adventure – Fall 2018

Poza ostatnim to nic waznego, ale to new story and adventure...no nie wiem. Moze sie nie zmiescilo wszystko na carcie z grą, ale to chyba naiwne myslenie.

Gra swoja droga wyglada kozak.

Opublikowano

Ja nie wiem, zamykalem oczy wtedy zeby sobie nie spojlerowac. Wylapalem za to zdanie ze jak sie zle poprowadzi rozwoj postaci to mozna skonczyc z glownym bohaterem ktory sie do niczego nei nadaje xd

Opublikowano

Jedynie to ostatnie DLC napawa. Reszta to (pipi)y. Tak naprawdę to powinno być jedno duże DLC, a nie SP podzielony na cały rok. xd

Opublikowano

Nintendo zaraziło się rakiem w najgorszy możliwy sposób [*]

czy ja wiem, pierwsza ich gra z tak jawna kopia z innych systemow, arms i splatoon2 maja przeciez rewelacyjne darmowe wsparcie

no i jeszcze zelda - tam to karny kutas za brak rozbicia obu dlc bo te pierwsze to powinno kosztowac max 20zl za wyzwania (a maska do korokow i sledzenie aktywnosci na maie powinno byc na premiere lub za free w patchu), a fabularne dlc reszte tej kwoty, a tak jesli fabularne dlc okaze sie kozackie to trzeba bedzie kupic komplet ehhh

Opublikowano

Szacun za tak skomplikowany acz dopieszczony rozwój postaci.  Znając siebie znowu przesiedze 3h w menusach i dobrą postać sp.ierdole do takiego stopnia, że byle wypierdek znowu zacznie stanowić wyzwanie ale co tam xD 

Dzięki Ci panie za Japoński VA w postaci darmowego DLC bo tą brytyjską spie.rdoline jak z X słuchać bym nie mógł. 

No i ten świat, ta muza. Jestem jak najbardziej na tak!!!! 

Ciekawe czy będzie bundle z konsolą...... :rayos:

Opublikowano

Ale już Xenoblade na WiiU miało kilka DLC, więc tutaj zaskoczenia nie było. Tylko, że w przypadku Zenobureido Kurosu, mieliśmy ponad półroczną obsuwę względem premiery japońskiej, więc te płatne dodatki ładnie nam zapakowali do gierki z gratisie ;) ...razem z cenzurą, i brakiem japońskiego voice-actingu :(

Opublikowano (edytowane)

Limitki jeszcze gdzieś będą? Bo przespałem ale chyba jeszcze nie wszędzie wrzucali, jaka cena szacowana?

Ps. Widzieliście pada z motywem Xeno, ciekawe czy będzie w europie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Limitki jeszcze gdzieś będą? Bo przespałem ale chyba jeszcze nie wszędzie wrzucali, jaka cena szacowana?

Ps. Widzieliście pada z motywem Xeno, ciekawe czy będzie w europie.

Limitki były już rzucone. Może w okolicach premiery coś jeszcze będzie, póki co "sold out". Koszt? 400zl.

Pad z Xeno jest i raczej będzie dostępny. W brytyjskich sklepach np. albo na Amazonie. 80euro, tyle jest wyceniony na amazon.de.