Velius 5 709 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Obserwuj Ultime, oni jeszcze nie wrzucali limitki. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Maja wrzucona, ale chyba nigdy nie była w sprzedaży. Pytalem w HDmarket, będą mieli limitki i pady. Czekaja na potwierdzenie ceny od dystrybutora. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 No w sensie nie wrzucali ze produkt nie byl dostepny ani razu, wiec nadal nie dali na sprzedaz, napewno niedlugo sie pojawi. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 W Polsce nikt nie wrzucal poza powerplay. Cytuj
Gość Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 No wlasnie tez mi sie zdawalo ze malo kto wrzucał albo wcale bo co jakis czas sprawdzam ale nie widziałem np na konsoleigry na 100% Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Na Amazonie jest preorder cały czas za 70 funtakłaków: https://www.amazon.co.uk/Xenoblade-Chronicles-Collectors-Nintendo-Switch/dp/B075LKWQN2/ref=pd_sim_63_9?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=HEWS7E1Q0XJ861DRJF1S Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Czyli pełna wersja Xenoblade 2 kosztuje 370 zł? Geez, trochę szkoda że akurat ta gra musiała się skusić na uroki DLC. Nie wiem po tym opisie za bardzo, czego się spodziewać, czy to będzie jak dodatki do Dark Souls czy Wiedźmina, czy jakieś kosmetyczne sprawy. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Wiadomo czy będzie jakiś bundle z konsolą? Nie wiem czy brać kolekcjonerkę czy czekać do 1. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 W Ultimie mozna juz zamawiac limitki xeno 2. http://www.ultima.pl/ct/nintendo-switch/gry/role-playing-rpg/xenoblade-chronicles-2-edycja-kolekcjonerska Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Hdmarket 369. Piekna cena i na miejscu. Takze anuluje w powerplay. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Czyli pełna wersja Xenoblade 2 kosztuje 370 zł? Geez, trochę szkoda że akurat ta gra musiała się skusić na uroki DLC. Nie wiem po tym opisie za bardzo, czego się spodziewać, czy to będzie jak dodatki do Dark Souls czy Wiedźmina, czy jakieś kosmetyczne sprawy. Teraz zglupialem. 370zl kosztuje limitka, ale nie widze, zeby byl do niej dodawany season pass czy dlc jakies. To po prostu podstawka z dodatkami w stylu ost i artbooka. Jak bedziesz chcial dlc to bedziesz musial i tak dokupic osobno. Tak nie? Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Czyli pełna wersja Xenoblade 2 kosztuje 370 zł? Geez, trochę szkoda że akurat ta gra musiała się skusić na uroki DLC. Nie wiem po tym opisie za bardzo, czego się spodziewać, czy to będzie jak dodatki do Dark Souls czy Wiedźmina, czy jakieś kosmetyczne sprawy. Teraz zglupialem. 370zl kosztuje limitka, ale nie widze, zeby byl do niej dodawany season pass czy dlc jakies. To po prostu podstawka z dodatkami w stylu ost i artbooka. Jak bedziesz chcial dlc to bedziesz musial i tak dokupic osobno. Tak nie? Tak, jak zawsze. Dlc osobno do kupienia. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 (edytowane) Czyli pełna wersja Xenoblade 2 kosztuje 370 zł? Geez, trochę szkoda że akurat ta gra musiała się skusić na uroki DLC. Nie wiem po tym opisie za bardzo, czego się spodziewać, czy to będzie jak dodatki do Dark Souls czy Wiedźmina, czy jakieś kosmetyczne sprawy. Teraz zglupialem. 370zl kosztuje limitka, ale nie widze, zeby byl do niej dodawany season pass czy dlc jakies. To po prostu podstawka z dodatkami w stylu ost i artbooka. Jak bedziesz chcial dlc to bedziesz musial i tak dokupic osobno. Tak nie? Zwykła wersja plus dlc czyli jak to nazwał ogqozo pełna gra kosztuje mniej więcej tyle samo co limitka w której nie ma sp. Edytowane 9 listopada 2017 przez kes Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 (edytowane) Ale weźcie nie siejcie fermentu. Kogo interesuje jakieś SP? :taknieco: Tylko to ostatnie dlc zapowiada się ok, ale tego też nie wiadomo, bo premiera w drugiej połowie przyszłego roku. Cała reszta to jakiś quest, broń i wyzwania. Moim zdaniem nie jest to warte pełnej ceny, lepiej kupić sobie limitkę za cenę gry + sp. :lapka: Chciałbym żeby to były porządne dlc na kilka, kilkanaście godzin ale nieeeee, z opisu jasno wynika co to będzie... Edytowane 9 listopada 2017 przez ireniqs Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Ja chyba wezmę zwykłą wersję bo nie mam co potem robić z tymi pierdołami z limitek, zbieraczem nie jestem interesuje mnie czysty gameplay. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 9 listopada 2017 Autor Opublikowano 9 listopada 2017 Te dlc pod singla interere, resztę osry.wam. Co wynika, ireniqs? Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Te dlc pod singla interere, resztę osry.wam. Co wynika, ireniqs? Support items for your journey – December 2017New quests for the main game – January 2018 New rare Bade – Spring 2018 New Challenge Battle Mode – Summer 2018 New Story and Adventure – Fall 2018 Velsu to podawał. Wynika z tego że będą to same pie.rdoly, nic więcej. Itemki, broń, wyzwanie, quest. Słowem : slabiutke SP się zapowiada. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 9 listopada 2017 Autor Opublikowano 9 listopada 2017 Te pierwsze cztery to fakt, ale z tą nową przygoda liczę na coś fajnego. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Jezeli sama przygoda to nie trzeba kupowac season pass za 30 euro, pewnie samo dlc bedzie koztowalo z 10 euro i tyle. Mam jednak nadzieje ze to story nie bedzie jakos wplywalo na ogolny przebieg gry, wolalbym miec pelna gierke na carcie. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 No wlasnie oby nie bylo tak, ze ta historia z dlc bedzie jakims faktycznym zakonczeniem fabuly. To by bylo slabe. Jak to bedzie jakies side story na kilka godzin to do zaorania, i tak przy podstawce spedze ze 100h. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 (edytowane) No miałem na myśli grę plus DLC, żadnych dodatków, jest na eShopie za 370 zł. No, oczywiście można zamówić z RPA za 270 zł. To już nie tak bardzo dużo więcej, jak sama gra bez DLC. Poza RPA. Tylko ta niepewność, czy to będzie istotny dodatek, bo i właśnie zakończenia gry bywają na DLC, czy pierdółka. Xenoblade trochę za dobra gra, by się nie przejmować. To jakby fan Wiedźmina miał nie kupić Krewi i Wina. Edytowane 9 listopada 2017 przez ogqozo Cytuj
Gość Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 Cudnie, ale zabijajnie orzez mnie minutę zwykłego moba, to lekka przesada. Oby to lepiej zbalansowali Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 10 listopada 2017 Autor Opublikowano 10 listopada 2017 No oby to jedyna wada jak na razie. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 Jeżeli będzie przy tym dobra muzyka to mogę nawet godzinę. :sir: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi