Gość ragus Opublikowano 20 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2017 Gdzie bierzecie? Najmniej pieniążków w powerplay za 209, dobrze widzę? mam niby na miejscu w player games, no ale za 259 to ich chyba poje,bało Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 20 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2017 dalej licze na graczdariego Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 840 Opublikowano 20 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2017 34 minuty temu, ragus napisał: Gdzie bierzecie? Najmniej pieniążków w powerplay za 209, dobrze widzę? mam niby na miejscu w player games, no ale za 259 to ich chyba poje,bało Kolekcjonerka w powerplay Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 20 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2017 (edytowane) 3 godziny temu, nadol90 napisał: @kazuyoshi yep, ostatnio była limitka na alledrogo z padem za 260 to chyba w miarę konkretna cena, zobaczymy jedynie zaszaleje , w końcu święta idą można sobie pozwolić . Zawsze możesz ewentualnie kupić edycję na N3DS'a... Godzinę temu, ragus napisał: Gdzie bierzecie? Najmniej pieniążków w powerplay za 209, dobrze widzę? mam niby na miejscu w player games, no ale za 259 to ich chyba poje,bało Najmniej to bodajże kosztowało w KiG'u, ale już się wyprzedało. Ja tam swoją kolekcjonerkę brałem w powerplay'u... Edytowane 20 listopada 2017 przez P-chan Cytuj Odnośnik do komentarza
nadol90 664 Opublikowano 20 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2017 @P-chan Nie posiadać póki co handhelda , zresztą na 3DS jest ponoć słaby ten port i więcej narzekania niż radości, tworzona była pod Wii i na tym sprzęcie ją ogram przy tym załatam dziurę kupki wstydu z tej generacji. Ale dzięki za info ! A potem może w końcu rzucę się na Switcha i drugą część, jest hajp mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 21 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2017 (edytowane) Wersja na dolphina z podbitymi teksturkami tez jest calkiem niezla Edytowane 21 listopada 2017 przez Kinoji Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 21 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2017 ja liczę na pewnego warszawskiegi sprzedawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 840 Opublikowano 21 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2017 Korva ale mam hajp i nie mogę wysiedziec - chyba nie miałem takiego od czasu xcx dla którego kupiłem wii u. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 21 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2017 jest gdzieś do dostania pro controller z edycji Xeno2 w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2017 8 minut temu, XM. napisał: Korva ale mam hajp i nie mogę wysiedziec - chyba nie miałem takiego od czasu xcx dla którego kupiłem wii u. Najlepsze jest to, ze wyczyściłem się z backlagiem i na świeżo podejdę do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 21 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2017 Kurna mam nadzieje, że MM nie da dupy z dostępnością i ceną za Xeno, bo jak widzę tu wyprzedane tam wyprzedane, to sie kurna jeszcze obudzę z ręką w nocniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 21 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2017 Pewnie bedzie jak zwykle, ze jeden z marketow da cene z kosmosu a reszta standardowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 21 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2017 11 godzin temu, froncz piotrewski napisał: jest gdzieś do dostania pro controller z edycji Xeno2 w Polsce? Ja tam w żadnym polskim sklepie jeszcze nie wypatrzyłem tej edycji, ale mam nadzieje że takowa się pojawi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2017 http://www.eurogamer.net/articles/2017-11-23-nintendos-special-year-is-set-to-end-with-another-spectacular-epic Cytat The Switch's special year is set to end as it began, with another 100 hour classic Cytat I love it, in short, and having been initially sceptical that Monolith Soft could pull it off I'm now relishing another 60 hours unearthing the strange sights of Xenoblade Chronicles 2. This was always going to be a harder sell than Breath of the Wild - whether that's in its divisive character designs or its occasional lunges towards anime excess, as witnessed by a few too many awkward jokes about maid culture - but there's something just as intoxicating to be found here. It's another epic that displays some exquisite craft, and provides the second of two substantial bookends to the Switch's incredible first year. http://www.ign.com/articles/2017/11/21/xenoblade-chronicles-2-looks-set-to-continue-nintendos-hot-streak Cytat The beloved JRPG series is back and better than ever. Cytat So far I see the great strength of Xenoblade Chronicles 2 as being the way it skillfully combines all these exploration based elements with a story I'm eager to see through to the end. I may change my mind a bit by the time I write my full review sometime later this month, but as of right now, Xenoblade Chronicles 2 looks like yet another hit for Nintendo in what's become an almost supernaturally good year for the company. 8 dni, piękni kawalerowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 23 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2017 najlepszy startowy rok w historii konsol ever? jeszcze jak Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2017 No ale Switch nie ma gier ma sa kry cznie dobry rok dla konsoli, bardzo dobry rok ogólnie dla graczy, 2017 zostanie zapisany złotymi głoskami w księgach wieczystych i wspominany będzie jako jeden z najlepszych współczesnych okresów gamingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 23 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2017 42 minuty temu, ragus napisał: 8 dni, piękni kawalerowie. Juz w poniedzialek po premierze wziete wolne, ale to bedzie piekny weekend z kolejnym dzielem od Monolithu. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2017 51 minut temu, Rayos napisał: No ale Switch nie ma gier ma sa kry cznie dobry rok dla konsoli, bardzo dobry rok ogólnie dla graczy, 2017 zostanie zapisany złotymi głoskami w księgach wieczystych i wspominany będzie jako jeden z najlepszych współczesnych okresów gamingu Również dzięki EA i SW: Gamblefront 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2017 3 minuty temu, zdrowywariat napisał: Również dzięki EA i SW: Gamblefront 2 Zwycięzcy piszą historię, więc wymażemy ten wątek z kart ksiąg Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2017 7 minut temu, Rayos napisał: Zwycięzcy piszą historię, więc wymażemy ten wątek z kart ksiąg Ale to też może być nasze zwycięstwo, bądź nie. W każdym razie wracaj do recki! Bo chcę wiedzieć, czy jako grę opłaca się kupić, bo jako xeno nie bardzo mnie interesuje, bo nie grałem w poprzedniki :). Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 23 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2017 Jest jakiś istotny związek( glownie fabularny) miedzy seria xeno z psxa, ps2 i tymi z ostatnich lat czy można spokojnie to pominąć i zacząć np. od Xeno na Wii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2017 nie ma, możesz grać w którekolwiek xenoblade w jakiejkolwiek kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2017 Jak będzie od Rayosa: Jako xeno 7. Jako jrpg 8. Jako gra 9. To bierę! Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 23 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2017 @zdrowywariat wyobraź sobie, że Rayos ocenia grę na 5/10, a cały świat zachwycą się tym jRpegiem - na Matacritiku 92/100, a Ty co, nie weźmiesz, bo Rajoskowi się nie podoba Seria Xenoblade to porządne JRPGi, w które warto zagrać zawsze i wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2017 6 minut temu, kazuyoshi napisał: @zdrowywariat wyobraź sobie, że Rayos ocenia grę na 5/10, a cały świat zachwycą się tym jRpegiem - na Matacritiku 92/100, a Ty co, nie weźmiesz, bo Rajoskowi się nie podoba Seria Xenoblade to porządne JRPGi, w które warto zagrać zawsze i wszędzie. To był sarkazm odnośnie ocen dla SMO. Mam dziś po prostu dobry humor :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi