Opublikowano 30 listopada 20177 l Teraz, XM. napisał: Rayos, zakładam ze trochę rushowales -ile h zajęło Ci przejście gry tak z ciekawości? no robiłem głównie fabułę, ale żebym jakoś specjalnie pędził na złamanie karku to nie, chciałem się nacieszyć światem przedstawionym i docenić jego piękno. 55-60h fabuła + trochę pobocznego stuffu i latania po mapie
Opublikowano 30 listopada 20177 l Autor Czyli samo przejście jak w dwóch poprzednikach. Jest git , 200h siądzię na robienie 100%.
Opublikowano 30 listopada 20177 l Tak i też myślę, że żeby zrobić 100% to spokojnie pęknie 150-200 godzin. A przecież jeszcze Expansion Pass z dodatkowymi questami i wątkiem fabularnym
Opublikowano 30 listopada 20177 l Mam nadzieje ze XM byl dzis juz na siłce i sie wyżył zanim przeczyta tego maila.
Opublikowano 30 listopada 20177 l Podejrzewam, że dźwięk pękającej doopy dotrze do Zetty a nawet dalej
Opublikowano 30 listopada 20177 l 7 minut temu, Velius napisał: Mam nadzieje ze XM byl dzis juz na siłce i sie wyżył zanim przeczyta tego maila. XM zmienil na pewnego, lokalnego dostawce, takze dupka mu nie peknie
Opublikowano 30 listopada 20177 l I tak grałbym dopiero w sobotę po robocie, więc mnie ten mail zbytnio nie poruszył. Spoiler Edytowane 30 listopada 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 30 listopada 20177 l No my mamy z 3 zrodel ogarniete, wiec szansa na to, ze wszystkie dostawy sie spyerdola byla minimalna A jak tam xkom? xd Zaraz jade grac
Opublikowano 30 listopada 20177 l 9 minut temu, Dave Czezky napisał: A jak tam xkom? xd Chyba spoko. Zamówienie przekazane do realizacji.
Opublikowano 30 listopada 20177 l 1 minutę temu, Orzeszek napisał: Dropi jak Skyrim? nie wiem jak dropi skyrim. w docked praktycznie rock solid 30fps (chyba ze na ekranie mnostwo przeciwnikow walacych atakami obszarowymi), w handhledzie potrafi dropnac przy bardziej intensywnych walkach, ale nie przeszkadza to w zaden sposob.
Opublikowano 30 listopada 20177 l No coz, jutro wyplata wiec chyba mozna zamawiac jesc nie wola, poczeka.
Opublikowano 30 listopada 20177 l Autor Godzinę temu, Rayos napisał: Podejrzewam, że dźwięk pękającej doopy dotrze do Zetty a nawet dalej Godzinę temu, Velius napisał: Mam nadzieje ze XM byl dzis juz na siłce i sie wyżył zanim przeczyta tego maila. Godzinę temu, Rayos napisał: xDDDDDD a mogli brać u Dejwa @XM. Sprawdź maila swojego Całe szczęście mnie to nie dotyczy. przyjaciel yaczes nie zawodzi.
Opublikowano 30 listopada 20177 l No to git. Ja wole zaoszczedzic sporo hajsu i pograc juz nawet w sobote. Chyba ze x-kom zrealizuje, ale jakos mam co do tego wątpliwosci
Opublikowano 30 listopada 20177 l Autor Godzinę temu, Velius napisał: Jutro nie pogram, powerplay nie dowiezie gierki. Mam w ultimie zamówienie, można już odbierać kolekcjonerke. Jak chcesz to leć. 2 minuty temu, Velius napisał: No to git. Ja wole zaoszczedzic sporo hajsu i pograc juz nawet w sobote. Chyba ze x-kom zrealizuje, ale jakos mam co do tego wątpliwosci A no chyba ze tak
Opublikowano 30 listopada 20177 l Autor http://www.siliconera.com/2017/11/30/monolith-soft-president-wants-bring-xenoblade-chronicles-x-switch/ Prezydent MS chce XCX na switchu. No to już wiadomo co będzie robiło za luke w jakimś miesiącu przyszłego roku. PAUKA STOI.
Opublikowano 30 listopada 20177 l Podobno KiG wysłał mi limitkę dzisiaj, zobaczymy czy będę jutro tak bardzo fapował do pudełka, że pojadę do pobliskiego większego miasta i wrócę ze Switchem zanim moja kobieta do mnie przyjedzie
Opublikowano 30 listopada 20177 l 3 godziny temu, Velius napisał: Jutro nie pogram, powerplay nie dowiezie gierki. Ja w sumie też, ale bardziej z powodu że nie mam jeszcze Switch'a, ale już niedługo...
Opublikowano 30 listopada 20177 l x-kom twierdzi ze zamowienie w transporcie do sklepu, moze zrealizuja
Opublikowano 30 listopada 20177 l 3,5h dzisiaj wleciały. Pierwsza godzina to taki typowy, nudny, jrpgowy wstęp/tutorial, ale po tej godzinie jak już pozwalają walczyć jest dobrze, a po 2h zayebiście. Angielskie głosy trochę jednak wkurzają, jutro sprawdzę japońskie. Muzyka, walka, worldbuilding i wstęp do mitologii świata - świetne. Jest opcja, że będzie kocur.