Velius 5 753 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 (edytowane) Ja tu tylko na szybko bo sobie troszke grałem. CO ZA GIERA CO ZA MUZYKA Nic dziwnego ze @Rayos grał jak wariat Edytowane 1 grudnia 2017 przez Velius Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 1 grudnia 2017 Autor Opublikowano 1 grudnia 2017 Ehh to pływanie w chmurach, coś niesamowicie relaksujacego. Zdecydowanie gra mi się w to sto razy lepiej niż w xc. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 (edytowane) Sporo jest w tej grze wychodzi niedociągnięć jak już się trochę pogra. Dostęp do mapy jest o tragicznie rozwiązany, nie ma wglądu do tutoriali, walki faktycznie trwają chwilami trochę za długo a efekty dźwiękowe niektórych elementów środowiska (fontanny, uliczni grajkowie) są prawie zerojedynkowe - na odległość nie słychać, po podejściu od razu dają na cały regulator. A mimo to przez 2 dni zrobiłem 15h i nie idzie się oderwać, gra się fantastycznie dzisiaj też zaraz wlatuje kawa i jadę dalej. Monolith ma patent na takie gry z cudownymi światami, pełne ciekawych rzeczy do zobaczenia i zrobienia. Chce się poznać historię tego świata i ludzi w nim mieszkających. A tylu świetnych, połączonych ze sobą systemów w jrpg nie było od bardzo dawna - przypomina mi się Star Ocean 2 czy Dark Cloud 2. FFXV przy Xeno wygląda jak amerykański burger z tokijskiego maca przy wykwintnym zestawie sushi z restauracji Jiro. Edytowane 2 grudnia 2017 przez Kinoji Cytuj
Kagain 3 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Co do wysyłki z Powerplay to wyglada na to, że sobotnią dostawę dostaną tylko ci co zamówili dostawę kurierem. W każdym razie moja paczkomatowa za daleko się nie ruszyła. Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Heja wszystkich. Chce przeprosić wszystkich tutejszych, którzy zamówili Xeno w PP i się rozczarowali, mam nadzieje że wszyscy dzisiaj dostaną bez problemu. Zrobiłem wszytko co w mej mocy, no ale na nic nie miałem wpływu. 1 Cytuj
GenzoChan 304 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Przyszło Xeno z Powerplay. Nawet przypinka się znalazła Dzień opóźnienia całkowicie wybaczony. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 i co w fullu tak jak na filmikach z pokazow dalej trzeba spedzic 15 min nad ubiciem jednego bloba? czy serio to bylo celowe wydluzenie tego elementu? Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Z recek wynika, że tak jest trochę na początku ale jak oglądałem kilka video recek to wszędzie twierdzą, że takie wrażenie jest głównie na filmikach a co innego jak się gra. Im dalej w las tym podobno walka jest coraz bardziej dynamiczna. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 (edytowane) 29 minut temu, kermit napisał: i co w fullu tak jak na filmikach z pokazow dalej trzeba spedzic 15 min nad ubiciem jednego bloba? czy serio to bylo celowe wydluzenie tego elementu? Nope. Nie odczuwam różnicy względem XC1 czy XCX. Edytowane 2 grudnia 2017 przez ragus Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 3 godziny temu, Graczdari napisał: Heja wszystkich. Chce przeprosić wszystkich tutejszych, którzy zamówili Xeno w PP i się rozczarowali, mam nadzieje że wszyscy dzisiaj dostaną bez problemu. Zrobiłem wszytko co w mej mocy, no ale na nic nie miałem wpływu. Ja tam wiem że moja paczka dotrze dopiero zapewne we wtorek, bo nawet nie została wysłana (status: gotowe do wysłania), ale jakoś specjalnie z tego powodu nie płaczę, bo i tak dopiero zagram za jakieś dwa-trzy tygodnie, bo dopiero wtedy przytulę swojego Switch'a... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Ta scena po Spoiler wskrzeszeniu przez PYRĘ, czego tam nie było w tej walce na deszczu A to dopiero 2 godzina Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 1 godzinę temu, ragus napisał: Nie odczuwam różnicy względem XC1 czy XCX. a to ja tym bardziej nie odczuje hehe Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Jakiś typek an reddicie porobił skriny tutoriali i wrzucił w zipa, nie wiem czy są wszystkie, ale i tak przydatne, bo w grze nigdzie to nie jest zapisane https://drive.google.com/file/d/1HnSvbrrS-TDl_pu3nBG2rpB3QXnP8RFN/view Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 1 godzinę temu, ragus napisał: Ta scena po Ukryj zawartość wskrzeszeniu przez PYRĘ, czego tam nie było w tej walce na deszczu A to dopiero 2 godzina Cysie przede wszystkim. Ogolnie jest moc. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 1 godzinę temu, ragus napisał: Ta scena po Pokaż ukrytą zawartość wskrzeszeniu przez PYRĘ, czego tam nie było w tej walce na deszczu A to dopiero 2 godzina Jak zalaczyla sie ta scenka w deszczu + ta muzyczka to malo w portki nie zrobiłem Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Tak było. Takie cutscenki to ja rozumiem. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Wrzucam utworek w spojler, trzeba bedzie kupić zapas majtek u chinczyka na bazarze Spoiler Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 (edytowane) Jak pokazali pierwsze materiały to wiedziałem, że będzie to dobra gra, ale wątpiłem w to, że będę zaangażowany w historię i bohaterów, a tu zonk. Szczerze mówiąc po pierwszych godzinach jestem bardziej wkręcony niż w Xeno1, Personę 4 i 5. Co dziwi mnie zwłaszcza że z recenzji można wywnioskować, że pierwsze godziny to nudy, a gra dopiero się rozkręca. No cóż, skoro może być jeszcze lepiej to już się nie mogę doczekać. Edytowane 2 grudnia 2017 przez ragus Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Oj potem jest duzo dużo lepiej fabularnie Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Ja juz nawaliłem w portki dzieki tej muzyce i "zwrotom akcji". Co sie w tej grze dzieje, piekna sprawa. Automata by sie nie powstydziła. Jedziemy dalej Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Myślałem że już nic mnie z muzyką nie zaskoczy, ale top3 w tym roku piękne. Persona 5, Automata i Xeno 2. W zasadzie ta sama liga, czyli CUDO. Tak przy okazji: = Nielubianą przeze mnie postać z Danganronpy v3 słyszę teraz jako główną postać w Xeno 2. Oczywiście w japońskim dubbingu. Ciężko mi się teraz przestawić. xD 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 50 minut temu, ragus napisał: Jak pokazali pierwsze materiały to wiedziałem, że będzie to dobra gra, ale wątpiłem w to, że będę zaangażowany w historię i bohaterów, a tu zonk. Szczerze mówiąc po pierwszych godzinach jestem bardziej wkręcony niż w Xeno1, Personę 4 i 5. cytuje zeby zapamietac kogo winic za zakup gierki jesli bedzie to klamstwem Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Zawsze mozna winic ragusa, nawet nie musisz cytowac Ktos jeszcze ma tak ze czasami ekran robi sie ciemny, jasny, ciemny, jasny? Zwlaszcza podczas cut-scenek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi