Velius 5 709 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Teraz, blantman napisał: sorry nie w temacie w spoiler dałem to za mało ? No niestety spojlery na tapatalk z nowym forum obecnie nie dzialaja, wiec pierwsze zdanie które w nim napisales odrazu scala z reszta tekstu i bez uprzedzenia zaczynasz czytac co sie dzieje. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 11 minut temu, Kinoji napisał: A Rayos cos tam mowil, ze pozniej sa jeszcze lepsze akcje Są także @Velius to co przeczytałeś to nic, tym bardziej, że w gruncie rzeczy nic nie wiesz xD Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Teraz, Rayos napisał: Są także @Velius to co przeczytałeś to nic, tym bardziej, że w gruncie rzeczy nic nie wiesz xD Nie no ja rozumiem Veliusa, sam bym nie chcial wiedziec niczego z tego, co przeczytal. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 nie no, bulwers zrozumiały, ale przynajmniej nie wie kto co gdzie i jak Cytuj
chodznaspacer 4 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 W moim odczuciu póki co Xeno > Zelda, może za wczesny wyrok ale wszystko mi tam siedzi nawet ta grafika w trybie handheld nie przeszkadza w odbiorze. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 (edytowane) W moim odczuciu to jak Xeno utrzyma ten poziom co trzyma do konca gry, to zaraz go postawie nad Persona 5 o ćwierc punkta procentowego, a Personie dalem w tym roku dyszke Edytowane 7 grudnia 2017 przez Velius Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Ja się wstrzymam z oceną do wydania DLC Do Zeldy, bo to może zmienić moje finalne odczucia, ale jeśli porównujemy tylko i wyłącznie podstawową zawartość gierek, to dla mnie... Xeno 2 > Zelda > Mario, muszę zmienić głos w ankiecie na GOTY Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 1 minutę temu, Rayos napisał: Xeno 2 > Zelda > Mario, muszę zmienić głos w ankiecie na GOTY Specjalnie jeszcze nie glosowalem bo czulem, ze Xeno moze namieszac Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 no dla mnie zaskoczenie roku, spodziewałem się solidnego szpila 8/10 a nie takiego sztosa ponad sztosy, naprawde fantastyczna pozycja i nie mogę się, już tyle czasu po ukończeniu, od niej oderwać Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 jak przy zeldzie co juz wielokrotnie pisalem - nie potrafie do konca zrozumiec tej niewiarygodnej sredniej 97 bo sam bym za uja tak nie ocenil to przy xeno2 jestem w szoku tego 84-85% - ta gra jest tak przemyslana, tak rozbudowana, tak brzmi wspaniale i ma tak doyebana fabule z twistami, ze glowa mala, jrpg to chyba najmniej wdzieczny gatunek do recenzowania bo za wyjatkiem trzech glownych serii - swietych krow, praktycznie kazda inna jest oceniana dziwnie z jednej strony placze, ze ostatnio mniej czasu na granie, z drugiej raduje sie, ze jeszcze tyle przygody przede mna Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 3 minuty temu, Ficuś napisał: trzech glownych serii - swietych krow FF, DraQue i co? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 (edytowane) No ja wczoraj auentycznie wzialem Switcha na kibelek o 23:24, żona jeszcze usypiala synka i mówila ze dzisiaj nie zasnie chyba i zeby szybko bo przydalaby sie pomoc. No to siadam na TRON i mysle "a przejde kawalek do przodu, zaloze nowe aux cores i moze questa jakiegos zrobie na szybko". Gram sobie gram, nagle dziecko w pokoju obok ucichło, żona tez przestala z nim gadać ja sobie gram, zrobilem questa, zwiedzilem troche miejsc, otworzylem skrzynke i cos czuje ze mnie dupsko piecze, wciskam HOME ide do dasha a tam 0:47 jeszcze takiej posiadówy na klopie to nie mialem W tej grze czas leci strasznie szybko. Edytowane 7 grudnia 2017 przez Velius Usunalem wpis "A ja sobie trzepie mobka w kibelku" bo zaraz żarciki bedą. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Ale dotrzepałeś czy przerwałes? Cytuj
funditto 657 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 6 minut temu, Rayos napisał: FF, DraQue i co? Pewnie Pokemony Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Tak żona w pokoju ucichła a ja dotrzepałem moba specjalem Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 co jak co ale swich idealna konsola dla tatusiów, potwierdzam Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 16 minut temu, Rayos napisał: FF, DraQue i co? finale, dragony i persony Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 17 minut temu, Velius napisał: No ja wczoraj auentycznie wzialem Switcha na kibelek o 23:24, żona jeszcze usypiala synka i mówila ze dzisiaj nie zasnie chyba i zeby szybko bo przydalaby sie pomoc. No to siadam na TRON i mysle "a przejde kawalek do przodu, zaloze nowe aux cores i moze questa jakiegos zrobie na szybko". Gram sobie gram, nagle dziecko w pokoju obok ucichło, żona tez przestala z nim gadać ja sobie gram, zrobilem questa, zwiedzilem troche miejsc, otworzylem skrzynke i cos czuje ze mnie dupsko piecze, wciskam HOME ide do dasha a tam 0:47 jeszcze takiej posiadówy na klopie to nie mialem W tej grze czas leci strasznie szybko. Mialem wczoraj podobnie, ale bez zony, dzieci i klopa xD 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 No takie Xeno ma ciężko u recenzentów. Złożoność gry + styl anime odstrasza. I potem są recenzje "świetna gra, dla fanów rpg, 8/10". Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 14 minut temu, ragus napisał: No takie Xeno ma ciężko u recenzentów. Złożoność gry + styl anime odstrasza. I potem są recenzje "świetna gra, dla fanów rpg, 8/10". ragi tak mi się przypomniało spotkałem cię w grze w 3 chapterze. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Gra ma trafiać do mainstreamu, więc ocenia się ją przez pryzmat przeciętnego gracza. Ocena 8/10 to i tak megadobra ocena dla tak specyficznego produktu. Oczywiście wolałbym stwierdzenie na początku recenzji: nie lubisz jrpg? To tego też nie polubisz, dalej nie czytaj. A dalsza część dla fanów. Jasne, proste i uczciwe. Fani nie czytaliby pierdół tylko recenzja skupiłaby się na mięsie, nie-fani nie traciliby czasu 11 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Cytat Gra ma trafiać do mainstreamu Dla takich klientów mamy już produkt, nazywa się Final Fantasy XV. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 3 minuty temu, Godot napisał: Gra ma trafiać do mainstreamu xDDDDD Gdyby tak bylo, to cos mi sie wydaje, ze skonczony produkt wygladalby ciut inaczej. Monolith to jeden z niewielu developerow, ktory nie ugina sie pod presja robienia gier dla daunow i ich kolejne gry zachowuja sprawdzona formule, ktora akurat wielu osobom nie lezy. I bardzo dobrze. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 7 grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 grudnia 2017 Jezu, a ten ciągle wchodzi i pier.doli o tym xD NO ALE DLA MAINSTREAMU NO ALE NIE PODOBA MI SIĘ NO NIE WIEM CZY POWINIENEM KUPIĆ NO ALE 250ZŁ NIE TO ZDECYDOWANIE GRA NIE DLA MNIE 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi