Skocz do zawartości

Xenoblade Chronicles 2

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Ficuś napisał:

Ja ja wyslalem na jakis dedykowany jej merc mission i chyba juz od 4h nie wraca xd

Ona nie wróci sama. Merc mission które mają ???:???:??? W czasie misji wymagają działania od Ciebie. 

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

@Rayos Już za bardzo nie pamiętam, ale wraz z kosztami wysyłki to chyba nie całe 500 zł, ale że mnie capnęli na cle to musiałem do tego coś dopłacić i chyba zapłaciłem ponad 600 zł. Ale za to teraz ta figurka jest warta o wiele więcej ^^.

Na pewno mniej mnie kosztował niż sobie Ultima swego czasu życzyła...

Edytowane przez P-chan
Opublikowano (edytowane)

Ogólnie preordery ruszają, bo pewnie i tak będzie sprzedawana w innych sklepach, jak nie od razu to trochę później. No chyba że figurka będzie w specjalnej edycji limitowanej dostępnej tylko na stronie producenta. A takie też wychodzą. Ale spokojnie GSC wysyła do Polski, i płaci się dopiero gdy paczka będzie gotowa do wysyłki (nie które sklepy żądają opłaty z góry).

Jedyne ograniczenie może być takie że preordery będą miały określony czas składania, o czym i tak klienci są informowani od kiedy do kiedy zbierane są zamówienia.

Ja jestem ciekaw ceny, mam nadzieję że nie będzie odstraszać...

Na razie zapowiedzieli tylko ją, z czasem może być jeszcze ktoś inny. Z Fire Emblem było kilka figurek...

Edytowane przez P-chan
Opublikowano
35 minut temu, Ficuś napisał:

Xdddddd aha, czyli mam ja szukac w swiecie gry tak?

No jak dostakwaeles tego merca to npc Ci mówił o co chodzi ;) przeczytaj opis merca, domyslisz się gdzie iść raczej, choć nie wiem czy już możesz te misję robić

Opublikowano
11 minut temu, MichAelis napisał:

Tak patrzę co tam mają i jednak obstawiam 15000 Jenow, czyli 5 stowek :/

Niestety figurki to drogie hobby, ale ile faktycznie będzie kosztować to się okaże jutro. Najwyżej jak znajdę gdzieś taniej to dam info dla zainteresowanych...

Opublikowano

Ja natomiast ostatnio bardzo rzadko zamawiam sobie figurki. Chyba zbiegiem lat stałem się bardziej wybredny^^.

Choć czasami wolę wydać kasę na taką figurkę niż jakąś kolekcjonerkę w podobnej cenie. A że to figurka z Xeno to po prostu muszę ją mieć...

Opublikowano

licznik gry jest chyba zdoopiony (ale gram bez paczy - na grzybach w lesie) pokazuje mi ze ponad 5h a gralem dzis maks 2-3h.. sama gra banderas, juz twisty a to dopiero 1 czapter :|

Opublikowano (edytowane)

jest zdupiony tak jak w wieśku 3, nie bierz go pod uwagę

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, MichAelis napisał:

Azumi wypadla mi z legendarnego co dostalem z dlc. Można powiedzieć ze warto było xd

azumi-xenoblade-chronicles-2-34.7.jpg

AZAMI* Raczej ciezko jest jej potencjal obudzic w walce ze wzgledu na mechanike gry, a przynajmniej mi sie nie udalo, nie mam chyba az takiego skilla.

Edytowane przez Velius
Opublikowano

Jestem na końcu 3 chapter'a , o dziwo trochę mi wydropilo rare blejdow, chociażby Ursula, Perceval, Nim i Finch więc chyba nie ma tragedii, teraz ta walka z gośćmi na końcu chaptera, hmmm póki co dostaję baty :D.

Opublikowano (edytowane)

polecam akcesoria co dają ci hp jak poruszasz się. Dobry sposób na podleczenie w walkach w których nie możesz korzystać z pełni mocy lub ze wszystkich kompanów. 

zasada jest prosta: jak spada ci nisko hp to zaczynasz latać dalej od przeciwnika i znowu jak się podleczysz do przeciwnika. Zabójcza zabawa w berka. 

Są też akcesoria co dają hp za krytyka, za auto attack i np 25 % dmg który robisz zamieniają w hp dla ciebie 

Edytowane przez blantman
Opublikowano

pierwszy blade combo za mna, jesu nintendo sprzedalo dusze diabłu ze robia takie dobre gry na tego switcha czy ki chuy

poziom tej gierki to kosmosik, nie moge doczekac sie jak odpale na tv

Opublikowano
34 minuty temu, blantman napisał:

polecam akcesoria co dają ci hp jak poruszasz się. Dobry sposób na podleczenie w walkach w których nie możesz korzystać z pełni mocy lub ze wszystkich kompanów. 

zasada jest prosta: jak spada ci nisko hp to zaczynasz latać dalej od przeciwnika i znowu jak się podleczysz do przeciwnika. Zabójcza zabawa w berka. 

Są też akcesoria co dają hp za krytyka, za auto attack i np 25 % dmg który robisz zamieniają w hp dla ciebie 

Dzięki przetestuje ale kolo jest niezły. Co N zrobiło masakra a nie dawno przeklinałem tą grę.