Opublikowano 28 marca 20187 l U mnie był jako jeden z pierwszych więc mi z nim trochę zeszło zanim dobrnąłem do końca, ale "kulek" jest bardzo sympatyczny. Shining Eye of Justice Zeke'a kopie zad
Opublikowano 29 marca 20187 l 14 godzin temu, Grabek napisał: Ależ zakończenie trzeciego rozdziału Jeszcze nic nie widziałeś
Opublikowano 29 marca 20187 l No po przejrzeniu tematu takie same wnioski wyciągnąłem. Nic tylko się cieszyć
Opublikowano 29 marca 20187 l Już było na pewno, ale nie mogę znaleźć - ile miejsca w pamięci zajmuje xeno?
Opublikowano 29 marca 20187 l 14GB, z patchami i DLC pewnie trochę więcej. Mowa o cyfrowej wersji OFC
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l zrobilem sobie przypadkowo troche ze 2/3 miesiace przerwy. ot, jednego dnia uspilem konsole i nie wlaczylem xeno praktycznie przez ten czas. wczoraj odpalilem po przerwie ("ku... przeciez nie dokonczylem") i zlecialo prawie 10 godzin. moze ktos podsumowac jak wyglada sprawa z DLC? juz cos jest? ile kosztuje? co daje new game plus? cos nowego sie pojawia? nie wiem czy dokonczyc i sprzedac czy sobie zostawic. w ogole tak sobie mysle, ze brakuje mi troche na switchu czegos na ksztalt trofeow. jakas motywacja byla do wymaksowania gry a tak to troche nie bardzo wiem co w takim xeno moge jeszcze robic oprocz zebrania blejdów wszystkich.
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l 1 godzinę temu, Ölschmitz napisał: w ogole tak sobie mysle, ze brakuje mi troche na switchu czegos na ksztalt trofeow. jakas motywacja byla do wymaksowania gry a tak to troche nie bardzo wiem co w takim xeno moge jeszcze robic oprocz zebrania blejdów wszystkich. Też tak miałem przez chwilę ale się to zmieniło. Jeśli masz do czynienia z super grą to nie patrzysz czy są jakieś trofiki tylko grasz. Albo zrobisz 100% albo nie. Zależy to tylko od ciebie.
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l no no, nie chodzi moze nawet o motywacje tylko cos w rodzaju 'oficjalnej listy' rzeczy do zrobienia.
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l Skończyłem grę po ponad 70h i stwierdzam, że mega anime na podstawie tej gry by można było z tego zrobić. To co tam się dzieje to
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l Cytat w ogole tak sobie mysle, ze brakuje mi troche na switchu czegos na ksztalt trofeow. Ja się ciesze że N nie ma tego raka jak trofiki, gra się w grę dla przyjemności, a nie dla robienia jakiejś debilnej czynności x razy żeby wpadł pucharek. Cytat co daje new game plus? cos nowego sie pojawia? nie wiem czy dokonczyc i sprzedac czy sobie zostawic. Nowe questy, 7 nowych rare Blade'ów, nowe drzewka dla postaci, chyba 3 najważniejsze rzeczy. Edytowane 3 kwietnia 20187 l przez Strife
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l 3 godziny temu, creatinfreak napisał: Skończyłem grę po ponad 70h i stwierdzam, że mega anime na podstawie tej gry by można było z tego zrobić. To co tam się dzieje to cholera ja mam 50h a dopiero jestem w 4 akcie
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l 2 godziny temu, Strife napisał: Ja się ciesze że N nie ma tego raka jak trofiki, gra się w grę dla przyjemności, a nie dla robienia jakiejś debilnej czynności x razy żeby wpadł pucharek. Są trofki zrobione z głową i są te bardziej idiotyczne. Nic nie stoi na przeszkodzie by N robiło te pierwsze. Akurat argument o robieniu x razy danej czynności w przypadku Xeno 2 to wiesz Gierkę kocham, ale o ile rozumem, że komuś podoba się wysyłanie n-ty raz grupy Blade'ów na te same misje, tak ja po pewnym czasie miałem tego dość. To tylko przykład, bo jest tego więcej (m.in. wbijanie niektórych ranków dla Blade'ów, w tym niesamowicie generyczna misja dla Ursuli), ale ogólnie rozumiem zastosowanie tych wszystkich pomysłów i w większości akceptuję pewne założenia.
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l Ja po 30h dopiero do czwartej miejscowki wbilem xd ale poprzednie chyba wyczyszczone z questów póki co. Klepie na razie te merc missions w międzyczasie, teraz chyba trochę pchnę fabułę do przodu, dość latania bez celu mam. Ale dzięki temu Boreas wymaksowany praktycznie (ma spust skur wensyn)
Opublikowano 4 kwietnia 20186 l Jakiś pacz wyszedł podciągającą coś mode przenośny? Jak na Switchu to w 70-80% tylko przenośnie, a bardzo było tu narzekanie na niego.
Opublikowano 5 kwietnia 20186 l Dzisiaj dla zabicia czasu wykorzystałem zapas złotych cylindrów na łowisku za bramą w porcie Mor Ardain. Przy samej końcóweczce wylazł jakiś skur wensyn na pół ekranu i po ubiciu wyrzucił lucky core crystal Hajsu natrzepałem prawie 900k z wymianki (btw mam dwa blade’y z lvl. 3 salvaging - to się kumuluje?) i przypomniałem sobie, że w Gormot typ sprzedawał coś za 500k gelda. Fśśśśt i kolejne dwa rare blades wpadły, Sheba przeyebany dizajn xd
Opublikowano 5 kwietnia 20186 l Jak wbijesz troche leveli Sheb'a to wróc sie do goscia co Ci to sprzedal to spotka Cie mila niespodzianka.
Opublikowano 5 kwietnia 20186 l skonczylem. zakonczenie mnie az tak nie rozje... bo nie gralem w poprzednie czesci (poza xenogears). zastanawiam sie co dalej: 1. czekac na dlc w miedzyczasie zbierac blejdy i robic side questy 2. zaczac new game+ mam troche dylemat. plus prosze o sprawdzone info gdzie najlepiej farmic krysztaly zeby jak najszybciej uzbierac blejdy wszystkie
Opublikowano 5 kwietnia 20186 l Najwięcej chyba leci ze zwierzaczka jak wychodujesz sobie w Gormott, doprowadzić go do 99lv wtedy legendarny lecą jak szalone.
Opublikowano 6 kwietnia 20186 l A jak nie to jest jeden maly w gormott w Spoiler jaskinii tam gdzie byli kiedys bandyci
Opublikowano 6 kwietnia 20186 l 12 godzin temu, Ölschmitz napisał: mam troche dylemat. plus prosze o sprawdzone info gdzie najlepiej farmic krysztaly zeby jak najszybciej uzbierac blejdy wszystkie Cloud Sea King Ken (level 110) przy zamarzniętym jeziorku jak jest mgła w Kingdom of Tantal. Dodatkowo jak nie masz 99lvlu postaci to walka jest dosyć wymagająca 11 godzin temu, Strife napisał: Najwięcej chyba leci ze zwierzaczka jak wychodujesz sobie w Gormott, doprowadzić go do 99lv wtedy legendarny lecą jak szalone. Nie miałem tego questu przechodząc. Czy on będzie ponownie w new game +?
Opublikowano 6 kwietnia 20186 l Cytat Nie miałem tego questu przechodząc. Czy on będzie ponownie w new game +? Tak, będzie, za pierwszym przejściem też zaciukałem zwierzaczka za młodu i przepadł, nie zabijaj małego na polu w Gormott koło bazy wojskowej, podchodzisz do npc'a i masz możliwość karmienia i upasania sqbańca. Spoiler Edytowane 6 kwietnia 20186 l przez Strife
Opublikowano 6 kwietnia 20186 l Ha, wiedziałem żeby go nie ubijać póki co ma lvl20 wbity, a żarcia na następną turę nie ma w żadnej miejscówce dostępnej dla mnie póki co. Wczoraj zakończyłem rozdział IV i zgasiłem pstryczka.