Skocz do zawartości

Xenoblade Chronicles 2

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie gdzie można szybko podnieść poziom do 80 jestem na 64 bo jak na razie nie mam pomysłów? Dokładniej WT miejscówka i pkt przed blokadą jednej lokacji.

Opublikowano
17 minut temu, Xord napisał:

Panowie gdzie można szybko podnieść poziom do 80 jestem na 64 bo jak na razie nie mam pomysłów? Dokładniej WT miejscówka i pkt przed blokadą jednej lokacji.

ubijaj stworki o większym levelu niż masz - im większa różnica tym lepiej.

Opublikowano

Czy tylko mi pachnie tu duchem Xenogears? Rex kojarzy mi się z Feiem jak diabli a do tego te sladowe platfornówkowe elementy dają ciut aromatu wyżej wymienionej pozycji.

Opublikowano (edytowane)

@XordAle to nie powinno dziwić, szczególnie że za te gry odpowiada ta sama ekipa.

Quest Zenobii, a dokładniej jego zakończenie położyło mnie na łopatki:)...

Edytowane przez P-chan
Opublikowano
20 godzin temu, Grabek napisał:

No jakies 300x lepsze od Zeldy.

Bój sie pana boga

Opublikowano

Mi się tam obie gry podobają tak samo, i każda jest po prostu najlepsza w swoim gatunku.

I dla mnie to dwie (do tego jeszcze dorzucam Automate) najlepsze gry w jakie grałem (ba nadal w jedną gram, a do drugiej od czasu do czasu wracam) w 2017 roku. I jedne z najlepszych gier mojego growego życia:obama:.

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie osobiście Xenoblade  top 3 gier w jakie grałem jako seria. Dawiniej bym powiedział to o Metroid Prime lecz czasy się zmeniły i w grach upatruje czegoś więcej niż dawał mi MP. Xeno 2 jako gra jest dobra ładnie prowadzona jest historia tylko brakuje mi open world dostrzegłem to nie dawno oj brakuje jak diabli. Ogólnie świetna  seria i gdyby N zdecydowało sie wydac remastery 2 poprzedniczek z naciskiem na .... XCX. Pokochałbym wszystkie ...

Edytowane przez Xord
Opublikowano
2 godziny temu, _Be_ napisał:

Bój sie pana boga

No może ze 250 razy lepsze. I tak lepsze fhui Panie Be. W Zeldzie po prostu wieje mi nudą, co z tego że mamy mega duży świat skoro mało w nim się dzieje. 

Opublikowano (edytowane)

Tak się będzie prezentować okładka do standardowego wydania OST'a z Xeno 2

xenoblade_2_soundtrack_cover.jpg

Autorem jest Masatsugu Saito.

Edytowane przez P-chan
  • Plusik 1
Opublikowano
16 godzin temu, P-chan napisał:

Tak się będzie prezentować okładka do standardowego wydania OST'a z Xeno 2

xenoblade_2_soundtrack_cover.jpg

Autorem jest Masatsugu Saito.

Coś im cycki pomniejszyli

• Plusik 1
Opublikowano
14 minut temu, adus1991 napisał:

Coś im cycki pomniejszyli

I tak wyglądałyby zdecydowanie korzystniej. Z wielkim uchem i talią osy, wyglądają jak (pipi)e karykatury,..... i wiem, że to Japonia, ale tandeta jest tandetą, a japońska sztuka różne ma oblicza -- ja zdecydowanie wole te bardziej stonowane.

• Dzięki 1
Opublikowano

Panowie czy ta walka dalej będzie do końca wyglądać jak w 3 rozdziale? Utknąłem tam, gierka mi się podoba w wielu aspektach ale ten system walki to chyba nie dla mnie, ciągle wolno.

Robię te kombosy różne i  hp szybciej spada stworkom, ale nadal za wolno żeby mieć fun z farmienia. A ja farmer okrutny jestem, stąd mój wielki smutek :(

Opublikowano

Moze zle cos robisz ze wolno, ja pod koniec gry zalowalem ze wszystko tak szybko rozwalam w pył. No i dopiero 3 chapter, połowy mozliwosci jeszcze nie masz wiec nie wiem na co to narzekanie, to jest jrpg :dunno: