Skocz do zawartości

Xenoblade Chronicles 2

Featured Replies

Opublikowano

Nadal kibel 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 249,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gra ma trafiać do mainstreamu, więc ocenia się ją przez pryzmat przeciętnego gracza. Ocena 8/10 to i tak megadobra ocena dla tak specyficznego produktu. Oczywiście wolałbym stwierdzenie na początku re

• Nie zwalaj tego na starość mi idzie 35 lat, i nadal bawię się dobrze z takimi grami, a jeśli wstydzisz się swojego hobby przed dziewczyną to może czas zmienić zainteresowania, bo gierki nie są dla Cie

• Panowie wy tu się ze mnie śmiejecie, ale ja tu grę w końcu po tych 500h na liczniku ukończyłem. Choć śpieszę uspokoić, że to tylko w pierwszym przejściu więc jeszcze został mi new game+. I nie powiem

Opublikowano

A to sobie odpuszczę grę jak mam patrzeć na ten kibel w trybie przenośnym [emoji4]

Opublikowano

Glupio robisz. Ja tam duzo gralem w trybie przenosnym, bo akurat mialem Switcha na wakacjach i dalem rade. Rzeczywiscie wyglada gorzej, ale nie ma to wplywu ani na muzyke, ani na walki, ani na historie.

Opublikowano

W sumie też tak myślę...
A jeśli kupię grę w pudełku to wszystko mieści się w kartridżu? (nie licząc update).

Opublikowano

No 14GB dlatego nie bylem pewien [emoji4]
No nic, muszę się zastanowić czy cyfra czy pudło.

Opublikowano

Wiesz, ja ogólnie jestem zwolennikiem cyfrowej dystrybucji ale co tej gry mogę zrobić wyjątek. Kolekcjonerskie wydanie mnie nie interesuję [emoji16]

Opublikowano

bierz i graj, obojetnie czy cyfra czy pudelko, bo gra warta ogrania :) a przenosnie wcale nie wyglada az tak zle jak mowia, na screenach wyglada to duzo gorzej niz w ruchu. 

Opublikowano

Nie grałem nigdy w żadną grę z serii, natomiast lubię jRPGi. Ciężko będzie się odnaleźć w dwójce jeśli chodzi o fabułę czy dobrze się w to gra jako standalone story?

Opublikowano

Bez problemu. Nie grałem w poprzednie części, dalej wystawiłbym 10/10. Po zakończeniu możesz sobie doczytać co i jak się łączy i wtedy bania Ci spuchnie jeszcze bardziej.

Opublikowano

Kurcze, w przyszłym tygodniu wyjeżdżam ale nie na wakacje a więc bym pograł w tą gierkę z tym, że mam jeszcze Zelda do przejścia ale coś mnie ciągnie do Xenoblade 2.
Tak na prawdę to bym dziś już sobie pograł ale cyfra to 250zl a w Poznaniu tylko MM ma od ręki grę ale cena to również 250zl. Kurcze xkom ma po 199 ale zapewne gra była by dopiero jutro wieczorem znając życie... I co tu robić hahaha. Cyfrę miałbym już gotowa do zagrania już za godzinkę... Hmmm.... [emoji23][emoji23][emoji23]

Opublikowano

Wrzuć pytanie na grupach sprzedażowych na fejsbuczu, często gierka się pojawia. Może trafisz na kogoś z Poznania.

Opublikowano

Szkoda czasu, kupię chyba w xkom i jutro będzie nówka [emoji4]

Opublikowano

Kupiłem, jutro powinna gra być u mnie [emoji4]
Jak nie podpasuję (w co wątpię) to sprzedam.

Opublikowano

Jedyne co wg mnie moze odrzucic od tego genialnego tytulu to skrajne obzydzenie do miejscami stulejarskiego japońskiego designu i dlugo rozwijajacy sie system walki

Opublikowano

System walki? Postac sama sie bije przeciez :reggie:

Spoiler

System walki po jakis 30 godzinach ryje beret, najlepszy jaki moze byc

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Przecież ja się zakocham w tej grze...
Teraz wyjeżdżam na tydzień a może dwa a wiec będę grał z tym, że w trybie handheld... Mam nadzieję, że się nie wystraszę hahaha.
Mam tyle gier do ogrania na Nintendo i jeszcze więcej na Ps4 a wiec w tym roku już chyba nic nie kupię bo samych gier na Switcha mam już 10 i to same tłuste gry jak zelda, Mario Oddesye, Splatoon, Mario Tenis, Karty, Donkey Kong... [emoji50]