Opublikowano 10 lipca 20186 l A to sobie odpuszczę grę jak mam patrzeć na ten kibel w trybie przenośnym [emoji4]
Opublikowano 10 lipca 20186 l Glupio robisz. Ja tam duzo gralem w trybie przenosnym, bo akurat mialem Switcha na wakacjach i dalem rade. Rzeczywiscie wyglada gorzej, ale nie ma to wplywu ani na muzyke, ani na walki, ani na historie.
Opublikowano 10 lipca 20186 l W sumie też tak myślę...A jeśli kupię grę w pudełku to wszystko mieści się w kartridżu? (nie licząc update).
Opublikowano 10 lipca 20186 l Tak to nie wolfenstein czy inny resident evil. Ta gra aż tyle nie waży.
Opublikowano 10 lipca 20186 l No 14GB dlatego nie bylem pewien [emoji4]No nic, muszę się zastanowić czy cyfra czy pudło.
Opublikowano 10 lipca 20186 l Wiesz, ja ogólnie jestem zwolennikiem cyfrowej dystrybucji ale co tej gry mogę zrobić wyjątek. Kolekcjonerskie wydanie mnie nie interesuję [emoji16]
Opublikowano 10 lipca 20186 l bierz i graj, obojetnie czy cyfra czy pudelko, bo gra warta ogrania a przenosnie wcale nie wyglada az tak zle jak mowia, na screenach wyglada to duzo gorzej niz w ruchu.
Opublikowano 12 lipca 20186 l Nie grałem nigdy w żadną grę z serii, natomiast lubię jRPGi. Ciężko będzie się odnaleźć w dwójce jeśli chodzi o fabułę czy dobrze się w to gra jako standalone story?
Opublikowano 12 lipca 20186 l Bez problemu. Nie grałem w poprzednie części, dalej wystawiłbym 10/10. Po zakończeniu możesz sobie doczytać co i jak się łączy i wtedy bania Ci spuchnie jeszcze bardziej.
Opublikowano 12 lipca 20186 l Kurcze, w przyszłym tygodniu wyjeżdżam ale nie na wakacje a więc bym pograł w tą gierkę z tym, że mam jeszcze Zelda do przejścia ale coś mnie ciągnie do Xenoblade 2.Tak na prawdę to bym dziś już sobie pograł ale cyfra to 250zl a w Poznaniu tylko MM ma od ręki grę ale cena to również 250zl. Kurcze xkom ma po 199 ale zapewne gra była by dopiero jutro wieczorem znając życie... I co tu robić hahaha. Cyfrę miałbym już gotowa do zagrania już za godzinkę... Hmmm.... [emoji23][emoji23][emoji23]
Opublikowano 12 lipca 20186 l Wrzuć pytanie na grupach sprzedażowych na fejsbuczu, często gierka się pojawia. Może trafisz na kogoś z Poznania.
Opublikowano 12 lipca 20186 l Kupiłem, jutro powinna gra być u mnie [emoji4]Jak nie podpasuję (w co wątpię) to sprzedam.
Opublikowano 12 lipca 20186 l Jedyne co wg mnie moze odrzucic od tego genialnego tytulu to skrajne obzydzenie do miejscami stulejarskiego japońskiego designu i dlugo rozwijajacy sie system walki
Opublikowano 12 lipca 20186 l System walki? Postac sama sie bije przeciez Spoiler System walki po jakis 30 godzinach ryje beret, najlepszy jaki moze byc Edytowane 12 lipca 20186 l przez Velius
Opublikowano 12 lipca 20186 l Przecież ja się zakocham w tej grze...Teraz wyjeżdżam na tydzień a może dwa a wiec będę grał z tym, że w trybie handheld... Mam nadzieję, że się nie wystraszę hahaha.Mam tyle gier do ogrania na Nintendo i jeszcze więcej na Ps4 a wiec w tym roku już chyba nic nie kupię bo samych gier na Switcha mam już 10 i to same tłuste gry jak zelda, Mario Oddesye, Splatoon, Mario Tenis, Karty, Donkey Kong... [emoji50]