Ölschmitz 1 514 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 najbardziej sztuczne w xeno 2 to jest chyba skakanie. szczegolnie jak wskoczysz na cos na czym nie mozesz stac i latasz w powietrzu jak idiota Cytuj Odnośnik do komentarza
Hero of Orion 365 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Z okazji wydania Torny nitedo wysyła majle z kodem do eShopu który daje 15 legendarnych core crystals. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Czy Torna ma New game plus, bo nie wiem czy mogę już iść na bossa czy robić najpierw resztę questów ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Ma, poza tym, tak jak w podstawce, po skończeniu możesz grać dalej, rzuca Cię do miejsca tuż przed walką finałową 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Ok, jeszcze jedno pytanie: jaki jest maksymalny poziom community ? 6 czy jest więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 26 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Już przeszedłeś? Ile h pykło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Godzinę temu, funditto napisał: Ok, jeszcze jedno pytanie: jaki jest maksymalny poziom community ? 6 czy jest więcej ? 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 (edytowane) Jeszcze nie przeszedłem, chociaż już bym mógł, ale postanowiłem, że jednak najpierw porobię wszystkie questy. Póki co mam wbite 24 godziny, połowę 5 levelu community i niecałą połowę ubitych qnique monsters Znowu najbardziej przy robieniu questów denerwuje mnie problem w znalezieniu składników. Jest jakieś miejsce jak w XCX gdzie można je kupować czy będę musiał przeorać cały świat, żeby znaleźć składnik do ulubionej sałatki Haze ? Edytowane 26 Września 2018 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
bld 4 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Godzinę temu, funditto napisał: Jest jakieś miejsce jak w XCX gdzie można je kupować czy będę musiał przeorać cały świat, żeby znaleźć składnik do ulubionej sałatki Haze ? Jeśli jest jak w X2, to będziesz musiał przeorać. Niestety nie Haze, a świat :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Szukaj, ja przez 2h próbowałem zdobyć itemy do subquesta jednego Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 W dniu 26.09.2018 o 09:45, bld napisał: Odpaliłem wczoraj Tornę na półtorej godzinki. Wcześniej sporo grałem w Zeldę, i muszę stwierdzić że czuję zupełnie inny feeling grania, niż za czasów gdy grałem w Xenoblade 2 kilka miesięcy temu (300h na liczniku). Nie wiem czy to kwestia tego, że w Zeldzie jest wszystko super płynnie i dopracowane, ale mam wrażenie że jakoś sztywno się biega, z tych collection pointów tak dziwnie, "nienaturalnie" wyskakują te rzeczy, ta warstwa wizualna też jakaś taka "sztuczna"... Mialem podobnie przy pierwszym odpaleniu XC2, po prostu nie moglem sie wyzbyc porownan do BotW. Nowa Zelda jest tak dobrze zrobiona i dopieszczona ze inne gry z jakims elementem eksploracji wygladaja po prostu blado. Na szczescie XC2 nadrabia w innych aspektach. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Czy ktoś z Was zrobił Quest What Goes Around ? Nie wiem jak mam się dostać do tego jednego gościa na dachu. Jakieś podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Teraz, funditto napisał: Czy ktoś z Was zrobił Quest What Goes Around ? Nie wiem jak mam się dostać do tego jednego gościa na dachu. Jakieś podpowiedzi? Na tym dużym placu przed pałacem jest wieża... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Zapomniałem o tym, quest już zrobiony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 27 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Ostatnia misja to ta po zdobyciu 4 poziomu community? Mam rozumieć, że mogę ją przejść a potem mnie cofnie i będę mogl sobie dalej smigac side questy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Oj Mythra tak mnie kręcisz Gdyby nie ona podstawki bym nie skończył a tu jest jej wiecej a przy okazji dobre jest lepiej smakuje jak mialo się przerwę polecam. Kupiłem w boxie cudo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Godzinę temu, XM. napisał: Ostatnia misja to ta po zdobyciu 4 poziomu community? Mam rozumieć, że mogę ją przejść a potem mnie cofnie i będę mogl sobie dalej smigac side questy? Yep 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Dodatek bardziej mi się podoba niż podstawka jest naprawdę świetnie. Pograłem dwie godziny i jestem pod wrażeniem. Gra się przyjemnie community pomaga bardzo a poziom trudności wydaje się po przesiadce z ff9 na małe hc. Powiem wam że w tej drugiej na active spodziewałem sie batów takich nie było tu wszedłem do gry zapominając o naleciałościach serii pierwszy boss w dalszej części po wprowadzeniu zmusił mnie do rzucania mięsem. Ostatecznie pokonany ah co za gra. Czułem że pokocham słuchałem muzyki z Gromott z dodatku i nie siedziało ale wejście w grze zrobiło swoje i muza siedzi prawie moje klimaty heh. PS: Jaki jest lvl cap tej pozycji... Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 27 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Przeszedłem. Przecudne zakończenie przecudownej gry. Sam final battle to normalnie bayonetta, co za walka! Teraz tylko czekać na xcx remaster i kolejna część. Ehh ;( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 zakończenie cudowne, ale natężenie feelsów... Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Dziś zacząłem i czuję moc tego dodatku... Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Zostały mi ostatnie dwa questy (chyba, że jeszcze jakiś wpadnie), więc jutro też ruszam na finał Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Pytanie do tych, co grali w obie części: czy będzie miało sens branie się za jedynkę po ograniu dwójki? Nie powiem, że dwójka mnie kusi ze względu na swoją przenośność i byłbym w stanie dzięki temu ją więcej ogrywać niż aktualnie jestem w stanie jedynkę. W domu jest jeszcze pełno innych gierek nadających się na pociśnięcie po pracy bez większego wkręcania się (D2 Forsaken, FH4, już i tak oparłem się pokusie kupienia Spidermana), więc ciężko zasiąść czasami na dłuższe sesje do XC1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Obie gry to świetne tytuły, przy czym dwójka jest prawie pod każdym względem lepsza od xc1. Do tego dochodzą też inne elementy, które przemawiają za ograniem gier zgodnie z numeracją. 2 >>> 1 - doznania 8/10 1 >>> 2 - top3 orgazmów gierkowych ever ku.rwo konfidencie 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 No OK, to chyba jakoś się przemęcze z tym 1 jeszcze. Chyba jeszcze nie dotarłem do Meksyku, więc dam jeszcze z 10h. a podobno co na discordzie to na discordzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi