bld 4 Opublikowano 17 października 2018 Opublikowano 17 października 2018 10 minut temu, Rayos napisał: rozmawiałeś ze wszystkimi osobami? na liście community nie masz pokazanych osób z którymi nie gadałeś Sprawdzę wieczorem, ale uważam że rozmawiałem z każdym - po prostu rozmawiam z każdym z czymkolwiek żółtym nad głową Nie odkryłem jeszcze tego, miejsca co trzeba mieć kilkanaście kawałków czegoś - może to ma wpływ? Mam dostępne 4 krainy: pałac, 2x Aletta i Gormott - może nie mam czegoś odkrytego Cytuj
funditto 657 Opublikowano 17 października 2018 Opublikowano 17 października 2018 A znalazłeś ukryte lokacje ? Cytuj
bld 4 Opublikowano 17 października 2018 Opublikowano 17 października 2018 ze dwie lub trzy - bankowo nie wszystkie, bo w drzewku skillów którejś z postaci brakuje dwóch lokacji do zaliczenia levelu. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 17 października 2018 Opublikowano 17 października 2018 (edytowane) Cytat Nie odkryłem jeszcze tego, miejsca co trzeba mieć kilkanaście kawałków czegoś - może to ma wpływ? Ostatni lv community wbijesz jak rozwalisz 4 unikalne złote potworki( ta miejscówka o której piszesz), wtedy ostatnia postać się dołączy od której kupujesz informacje o miejscu gdzie się znajduje dany potworek. Za rozwalenie podstawowych unikalnych przyłącza się też postać, ogólnie trzeba gadać ze wszystkimi, a dwa ostatnie itemki do otwarcia miejscówki o której pisałeś są przed ostatnim bossem. Edytowane 17 października 2018 przez Strife 1 Cytuj
bld 4 Opublikowano 17 października 2018 Opublikowano 17 października 2018 18 minut temu, Strife napisał: Ostatni lv community wbijesz jak rozwalisz 4 unikalne złote potworki( ta miejscówka o której piszesz), wtedy ostatnia postać się dołączy od której kupujesz informacje o miejscu gdzie się znajduje dany potworek. Za rozwalenie podstawowych unikalnych przyłącza się też postać, ogólnie trzeba gadać ze wszystkimi, a dwa ostatnie itemki do otwarcia miejscówki o której pisałeś są przed ostatnim bossem. dzięki! Cytuj
Xord 50 Opublikowano 20 października 2018 Opublikowano 20 października 2018 Wróciłem do podstawki i ah cioram ... Po dodatku mam smaka na powtórkę i czuje znów magię pierwszych chwil z nową / starą grą. Pięknie ... 1 Cytuj
Strife 228 Opublikowano 20 października 2018 Opublikowano 20 października 2018 24 minuty temu, Xord napisał: Wróciłem do podstawki i ah cioram ... Po dodatku mam smaka na powtórkę i czuje znów magię pierwszych chwil z nową / starą grą. Pięknie ... Mam to samo, dziś zacząłem i wsiąkłem maksymalnie. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 20 października 2018 Opublikowano 20 października 2018 36 minut temu, Xord napisał: Wróciłem do podstawki i ah cioram ... Po dodatku mam smaka na powtórkę i czuje znów magię pierwszych chwil z nową / starą grą. Pięknie ... Przeciez Twoje pierwsze chwile z tą gra to byl ostry pojazd na tym forum pól roku temu i wmawianie ludziom ze xc2 to kupsztal 1 Cytuj
Xord 50 Opublikowano 20 października 2018 Opublikowano 20 października 2018 Czas zmienił zdanie a dlc pokazało pazur. Teraz mam tylko problem na ng + wykupiłem wcześniej towar z fishy fishy i nie mogę pchnąć fabuły co robić? 1 Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 21 października 2018 Opublikowano 21 października 2018 13 godzin temu, Xord napisał: Czas zmienił zdanie a dlc pokazało pazur. Teraz mam tylko problem na ng + wykupiłem wcześniej towar z fishy fishy i nie mogę pchnąć fabuły co robić? To samo co podczas pierwszego przechodzenia, - to takie proste. Cytuj
Xord 50 Opublikowano 21 października 2018 Opublikowano 21 października 2018 (edytowane) Teraz wiem wystarczyło sprzedać jeden z tych przedmiotów by uzyskać dostęp do kupna. Edytowane 21 października 2018 przez Xord Cytuj
Strife 228 Opublikowano 21 października 2018 Opublikowano 21 października 2018 Po dlc, dodatkowi bossowie dają mi w kość w podstawce. Fajnie że znowu trzeba mieszać w ustawieniach blade'ów żeby mieć jakąś szansę, Shulk i Fiora w drużynie teraz trzeba wymaksować Cytuj
Damk 98 Opublikowano 21 października 2018 Opublikowano 21 października 2018 Godzinę temu, Strife napisał: Po dlc, dodatkowi bossowie dają mi w kość w podstawce. Fajnie że znowu trzeba mieszać w ustawieniach blade'ów żeby mieć jakąś szansę, Shulk i Fiora w drużynie teraz trzeba wymaksować. Ogólnie "2" wydawała mi się o wiele łatwiejsza niż "X", ale to nie przeszkodziło twórcom jeszcze bardziej zmniejszyć poziom trudności przy Tornie (w opcjach jest nawet tryb auto-battle czy jakoś tak, sic!). Oby tylko ta tendencja nie weszła im w krew - rozumiem, że Nintendo "wymienia pokolenie" graczy, ale niech coś zostawią dla starych wyjadaczy . Cytuj
Strife 228 Opublikowano 21 października 2018 Opublikowano 21 października 2018 Torna była o wiele łatwiejsza od X2, ale te dodatkowe walki z X2 mi pasują, fajnie znowu wrócić do ulubionego tytułu. Cytuj
Xord 50 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Jaki ja byłem ślepy, jaki głupi i naiwny, nieświadomy i ograniczony. Takahashi " miał jaja by pokazać miłość" dzieciom jak trzeba. Teraz wiem heh życie mi pokazało kilka tygodni temu to czego do końca nie rozumiałem. Ta gra jest objawieniem i nie wiem czy którakolwiek inna ją przebije. Także panowie przepraszam jeśli kogoś w tamtym czasie obraziłem ale nie mogęwięcej napisać. Piosenka zamykająca gre jest top one moich ulubionych z gier. 1 Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Amen bracie niewierny, topka najlepszych jrpg ever Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 1 godzinę temu, Xord napisał: Jaki ja byłem ślepy, jaki głupi i naiwny, nieświadomy i ograniczony. Takahashi " miał jaja by pokazać miłość" dzieciom jak trzeba. Teraz wiem heh życie mi pokazało kilka tygodni temu to czego do końca nie rozumiałem. Ta gra jest objawieniem i nie wiem czy którakolwiek inna ją przebije. Także panowie przepraszam jeśli kogoś w tamtym czasie obraziłem ale nie mogęwięcej napisać. Piosenka zamykająca gre jest top one moich ulubionych z gier. Widać, że w końcu i ty odkryłeś magię tego tytułu, - lepiej późno niż wcale... Cytuj
Xord 50 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Życie mi pokazało a dziewczyny 4 tygodnie potem nie ma Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Czy ja dobrze widze, ze po pewnym momencie fabularnym do ktorego wymagany byl lv2 community czyli walki z bossem i 20min cutscenek dalszy ciag fabuly od razu zablokowal sie i ruszy dopiero jak wbije 4lv community? Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 27 października 2018 Autor Opublikowano 27 października 2018 Ostatnia misja wymaga 4 lvl. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 No to co robic mam po pokonaniu gargulcow i malosa w stolicy? Byla potem cutscenka jak kradnie, uratował nas znajomy z xc2, kilka dialogow, pasowanie lory na jakiegos rycerza i tyle nie mam znacznikow na misje glowne, moge robic tylko sidequesty obecnie Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Teraz juz wbijasz na lvl 4 community I idziesz konczyc dodatek. Mi calosc zajela 17h bez spieszenia sie. Nadal uwazam ze warto ograc, ale bez tego community byloby ze 4h gry. 1 Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Lol w takim razie fabuly tu jest na 4h, a 15h bede robic wymuszone sidequesty Mnie srogo rozczarowuje dodatek przez to, nie sądziłem tez ze to juz za chwile koniec, wobec tego nawet fabularnie liczylem na wiecej chociazby w przedstawieniu malosa, jak skoncze to opisze wiecej Podstawke kocham szczerze ale to dlc nie pomimo tego ze lora jest super Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 A wystarczyło przeczytać w ostatnim PE doskonałą recenzję Rayosa, który zwrócił uwagę na to, że do pchania fabuły trzeba robić sidequesty. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Czytac pe xdd Od premiery w necie wszyscy na to narzekali ale nie myslalem, ze to bedzie az tak patologiczno nachalne Podstawka tez w paru miejscach wymagala lvl np field skilli ale przez ogrom i czas gry bylo o wiele wiele latwiej nienachalnie, mimowolnie je zdobyc W tornie gdzie stworzyli fabule na 4h te community lvl to totalny zal, glupia decyzja bo gracze narzekali na field skille w podstawce, a tu dali cos jeszcze gorszego jako blokada fabularna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi