Opublikowano 17 października 20186 l 10 minut temu, Rayos napisał: rozmawiałeś ze wszystkimi osobami? na liście community nie masz pokazanych osób z którymi nie gadałeś Sprawdzę wieczorem, ale uważam że rozmawiałem z każdym - po prostu rozmawiam z każdym z czymkolwiek żółtym nad głową Nie odkryłem jeszcze tego, miejsca co trzeba mieć kilkanaście kawałków czegoś - może to ma wpływ? Mam dostępne 4 krainy: pałac, 2x Aletta i Gormott - może nie mam czegoś odkrytego
Opublikowano 17 października 20186 l ze dwie lub trzy - bankowo nie wszystkie, bo w drzewku skillów którejś z postaci brakuje dwóch lokacji do zaliczenia levelu.
Opublikowano 17 października 20186 l Cytat Nie odkryłem jeszcze tego, miejsca co trzeba mieć kilkanaście kawałków czegoś - może to ma wpływ? Ostatni lv community wbijesz jak rozwalisz 4 unikalne złote potworki( ta miejscówka o której piszesz), wtedy ostatnia postać się dołączy od której kupujesz informacje o miejscu gdzie się znajduje dany potworek. Za rozwalenie podstawowych unikalnych przyłącza się też postać, ogólnie trzeba gadać ze wszystkimi, a dwa ostatnie itemki do otwarcia miejscówki o której pisałeś są przed ostatnim bossem. Edytowane 17 października 20186 l przez Strife
Opublikowano 17 października 20186 l 18 minut temu, Strife napisał: Ostatni lv community wbijesz jak rozwalisz 4 unikalne złote potworki( ta miejscówka o której piszesz), wtedy ostatnia postać się dołączy od której kupujesz informacje o miejscu gdzie się znajduje dany potworek. Za rozwalenie podstawowych unikalnych przyłącza się też postać, ogólnie trzeba gadać ze wszystkimi, a dwa ostatnie itemki do otwarcia miejscówki o której pisałeś są przed ostatnim bossem. dzięki!
Opublikowano 20 października 20186 l Wróciłem do podstawki i ah cioram ... Po dodatku mam smaka na powtórkę i czuje znów magię pierwszych chwil z nową / starą grą. Pięknie ...
Opublikowano 20 października 20186 l 24 minuty temu, Xord napisał: Wróciłem do podstawki i ah cioram ... Po dodatku mam smaka na powtórkę i czuje znów magię pierwszych chwil z nową / starą grą. Pięknie ... Mam to samo, dziś zacząłem i wsiąkłem maksymalnie.
Opublikowano 20 października 20186 l 36 minut temu, Xord napisał: Wróciłem do podstawki i ah cioram ... Po dodatku mam smaka na powtórkę i czuje znów magię pierwszych chwil z nową / starą grą. Pięknie ... Przeciez Twoje pierwsze chwile z tą gra to byl ostry pojazd na tym forum pól roku temu i wmawianie ludziom ze xc2 to kupsztal
Opublikowano 20 października 20186 l Czas zmienił zdanie a dlc pokazało pazur. Teraz mam tylko problem na ng + wykupiłem wcześniej towar z fishy fishy i nie mogę pchnąć fabuły co robić?
Opublikowano 21 października 20186 l 13 godzin temu, Xord napisał: Czas zmienił zdanie a dlc pokazało pazur. Teraz mam tylko problem na ng + wykupiłem wcześniej towar z fishy fishy i nie mogę pchnąć fabuły co robić? To samo co podczas pierwszego przechodzenia, - to takie proste.
Opublikowano 21 października 20186 l Teraz wiem wystarczyło sprzedać jeden z tych przedmiotów by uzyskać dostęp do kupna. Edytowane 21 października 20186 l przez Xord
Opublikowano 21 października 20186 l Po dlc, dodatkowi bossowie dają mi w kość w podstawce. Fajnie że znowu trzeba mieszać w ustawieniach blade'ów żeby mieć jakąś szansę, Shulk i Fiora w drużynie teraz trzeba wymaksować
Opublikowano 21 października 20186 l Godzinę temu, Strife napisał: Po dlc, dodatkowi bossowie dają mi w kość w podstawce. Fajnie że znowu trzeba mieszać w ustawieniach blade'ów żeby mieć jakąś szansę, Shulk i Fiora w drużynie teraz trzeba wymaksować. Ogólnie "2" wydawała mi się o wiele łatwiejsza niż "X", ale to nie przeszkodziło twórcom jeszcze bardziej zmniejszyć poziom trudności przy Tornie (w opcjach jest nawet tryb auto-battle czy jakoś tak, sic!). Oby tylko ta tendencja nie weszła im w krew - rozumiem, że Nintendo "wymienia pokolenie" graczy, ale niech coś zostawią dla starych wyjadaczy .
Opublikowano 21 października 20186 l Torna była o wiele łatwiejsza od X2, ale te dodatkowe walki z X2 mi pasują, fajnie znowu wrócić do ulubionego tytułu.
Opublikowano 25 października 20186 l Jaki ja byłem ślepy, jaki głupi i naiwny, nieświadomy i ograniczony. Takahashi " miał jaja by pokazać miłość" dzieciom jak trzeba. Teraz wiem heh życie mi pokazało kilka tygodni temu to czego do końca nie rozumiałem. Ta gra jest objawieniem i nie wiem czy którakolwiek inna ją przebije. Także panowie przepraszam jeśli kogoś w tamtym czasie obraziłem ale nie mogęwięcej napisać. Piosenka zamykająca gre jest top one moich ulubionych z gier.
Opublikowano 25 października 20186 l 1 godzinę temu, Xord napisał: Jaki ja byłem ślepy, jaki głupi i naiwny, nieświadomy i ograniczony. Takahashi " miał jaja by pokazać miłość" dzieciom jak trzeba. Teraz wiem heh życie mi pokazało kilka tygodni temu to czego do końca nie rozumiałem. Ta gra jest objawieniem i nie wiem czy którakolwiek inna ją przebije. Także panowie przepraszam jeśli kogoś w tamtym czasie obraziłem ale nie mogęwięcej napisać. Piosenka zamykająca gre jest top one moich ulubionych z gier. Widać, że w końcu i ty odkryłeś magię tego tytułu, - lepiej późno niż wcale...
Opublikowano 27 października 20186 l Czy ja dobrze widze, ze po pewnym momencie fabularnym do ktorego wymagany byl lv2 community czyli walki z bossem i 20min cutscenek dalszy ciag fabuly od razu zablokowal sie i ruszy dopiero jak wbije 4lv community?
Opublikowano 27 października 20186 l No to co robic mam po pokonaniu gargulcow i malosa w stolicy? Byla potem cutscenka jak kradnie, uratował nas znajomy z xc2, kilka dialogow, pasowanie lory na jakiegos rycerza i tyle nie mam znacznikow na misje glowne, moge robic tylko sidequesty obecnie
Opublikowano 27 października 20186 l Teraz juz wbijasz na lvl 4 community I idziesz konczyc dodatek. Mi calosc zajela 17h bez spieszenia sie. Nadal uwazam ze warto ograc, ale bez tego community byloby ze 4h gry.
Opublikowano 27 października 20186 l Lol w takim razie fabuly tu jest na 4h, a 15h bede robic wymuszone sidequesty Mnie srogo rozczarowuje dodatek przez to, nie sądziłem tez ze to juz za chwile koniec, wobec tego nawet fabularnie liczylem na wiecej chociazby w przedstawieniu malosa, jak skoncze to opisze wiecej Podstawke kocham szczerze ale to dlc nie pomimo tego ze lora jest super
Opublikowano 27 października 20186 l A wystarczyło przeczytać w ostatnim PE doskonałą recenzję Rayosa, który zwrócił uwagę na to, że do pchania fabuły trzeba robić sidequesty.
Opublikowano 27 października 20186 l Czytac pe xdd Od premiery w necie wszyscy na to narzekali ale nie myslalem, ze to bedzie az tak patologiczno nachalne Podstawka tez w paru miejscach wymagala lvl np field skilli ale przez ogrom i czas gry bylo o wiele wiele latwiej nienachalnie, mimowolnie je zdobyc W tornie gdzie stworzyli fabule na 4h te community lvl to totalny zal, glupia decyzja bo gracze narzekali na field skille w podstawce, a tu dali cos jeszcze gorszego jako blokada fabularna