Dahaka 1 878 Opublikowano 13 stycznia 2017 Opublikowano 13 stycznia 2017 No i zawod ze to sequel do Xeno, a nie XCX, nie wiem po co komu sequel jedynki. bo jest lepsza 2 Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 13 stycznia 2017 Autor Opublikowano 13 stycznia 2017 No i zawod ze to sequel do Xeno, a nie XCX, nie wiem po co komu sequel jedynki. bo jest lepsza No, ale nie powiesz ze nie chcialbyś poznac dalszej fabuły xcx w kontynuacji bez elementów mmo z nastawieniem na historie jak "jedynka". :( Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 13 stycznia 2017 Opublikowano 13 stycznia 2017 No i zawod ze to sequel do Xeno, a nie XCX, nie wiem po co komu sequel jedynki. bo jest lepsza Jedynka tylko story miala lepsze dla mnie. Poza tym jedynka nie potrzebuje kontynuacji. 1 Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 13 stycznia 2017 Opublikowano 13 stycznia 2017 Nigdzie nie jest powiedziane, że to jest kontynuacja. Pójście w numerki to logiczny krok, jeśli chcą z tego zrobić serię, i bynajmniej ciągłości fabularnej oznaczać nie musi. Jeśli ta dwójka ma już coś sugerować, to raczej powrót do korzeni jedynki i skupienie się bardziej na fabule, niż na mmo, tak mi się przynajmniej wydaje. A jak jednak będzie fabularnie powiązana to... no cóż, i tak wolę jedynkę, więc będę zadowolny :P Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 Też tak myślę. Generalnie uniwersum Xeno uwielbiam, więc im więcej gierek z tej serii tym lepiej. Ciekawe jakie będą limitki. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 Spodnie MC mogą stawać w szranki z tymi Tidusa, niestety. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 Ja obstawiam jedną koncepcję odnośnie kontynuacji Jako że w pierwszym Xenoblade świat został zmieniony i wszystkie rasy przestały żyć na Bionisie, tylko na wzór normalnej planety nadającej się do zamieszkania, to obstawiam, że nowy bohater, lokację i to wielkie drzewo przypominające trochę drzewo Many są efektem właśnie zakończenia z pierwszego Xeno. Zakładam że bohaterów z jedynki nie spotkamy ale jakieś naleciałości będą (kto wie może będziemy świadkami legend o Shulku i mieczu Monado). Swego czasu trafiłem z podstawą fabularną Xenoblade Chronicles X opierając się na dwóch trailerach, tak więc mam przeczucia że tutaj również trafię w sedno ;p Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Spodnie MC mogą stawać w szranki z tymi Tidusa, niestety. No, ja leciutko biorę słaby design postaci plus w miarę spoko wygląd eq z jedynki, ponad te niewiele lepiej wyglądające postaci (które jakoś tak designem nie pasują mi do całości) i portki bohatera. Oby szybko dało się gościa przebrać w coś normalniejszego, bo chyba to, że widoczne będą zmiany ekwipunku nie podlega wątpliwości. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 26 stycznia 2017 Opublikowano 26 stycznia 2017 (edytowane) Po szmatach bohatera obstawiałbym że nurkuje albo biega po lokacjach z rzadszym powietrzem i zakłada to aby mieć czym oddychać ale jak to w jRPGach jego szmata pewnie ma tylko charakter wizualny i potrzebny mu ten pseudo akwalung jak świni siodło. Na art style nie narzekam, jest mangowy i bardziej przypomina ten z pierwszego Xeno. Chara designera z XCX z kolei nie znoszę bo poziom graifczny tych postaci stoi w miejscu od czasu pierwszej Xenosagii (a szkoda bo sam artysta bardzo ładnie rysuje i jego postacie na papierze wyglądają o niebo lepiej niż w samych grach). Edytowane 26 stycznia 2017 przez chrno-x Cytuj
Xord 50 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Dla mnie tytuł one day. Pierwszą i X do dziś ogrywam i nie wiem jakim cudem ale to Xeno jest atutem switch jak dla mnie. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 Anuna będzie współtworzyć OST do gry. Innymi słowy, boski soundtrack się szykuje. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Mitsuda poinformował, że soundtrack do XC 2 jest już prawie skończony :) pracowało przy nim 150 osób, więc powinno być nieźle. Czyżby jednak premiera faktycznie w 2017 ? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Serce mówi tak, rozum podpowiada nie. Szczerze wątpię, ale z chęcią zostanę wyprowadzony z błędu. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Mi rozum podpowiada, że jeśli Xeno zostanie w 2017 wydane tylko w Japonii to kupię cyfrę w eshopie, a jak pojawi się angielska wersja to wtedy kupię w pudełku i ogram jeszcze raz łapiąc fabułę Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2017 Wyjdzie w tym roku, jestem pewien. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 24 kwietnia 2017 Large-scale recording is abridged at the end of this month. Of course the title is an example of Xeno. This time the writer puts himself and there are five people, but the score is compiled by me all, so the premonition that seems to be a tremendous amount of musical score .... Even a part-time job may not make it in time (^ ^;) to hire it. This picture is still about 1/4. Moreover, it is still about half because it is about half from the total number of songs . I have no choice but to work hard on each step. http://www.procyon-studio.com/blog/wp-content/uploads/2017/03/xenoscore.jpg Cytuj
funditto 661 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Nintendo podało dzisiaj wyniki finsnsowe i plany wydawnicze na najbliższy czas. Przy Xenoblade 2 nadal mamy informację - 2017 r. Data ta jest podana przy każdym z regionów - dla Europy też :D Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 27 kwietnia 2017 Niech wyjdzie w jakimś fajnym bundlu i biorę. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 4 maja 2017 Autor Opublikowano 4 maja 2017 Były jakies ploty nt. fabuły? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 maja 2017 Opublikowano 4 maja 2017 Nic. Jedyna "aktualizacja" dotycząca gry to tweet żony producenta, że nie może doczekać się czerwca. Wcześniej w podobny sposób podsycała atmosferę przed zapowiedzią XCX. Także jeżeli konkrety, to na e3. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 8 czerwca 2017 Opublikowano 8 czerwca 2017 (edytowane) Kilka dni do prezentacji,a Soraya nie wrzuca nic na Twittera..żeby się nie okazało, że jednak nie pokażą Xeno 2 na E3 :/ Edytowane 8 czerwca 2017 przez funditto Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 8 czerwca 2017 Opublikowano 8 czerwca 2017 Pewnie nie pokażą. Będzie na którymś Nintendo Direct znając życie. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 8 czerwca 2017 Opublikowano 8 czerwca 2017 moze maja z mężem ciche dni Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 czerwca 2017 Opublikowano 9 czerwca 2017 (edytowane) A tak na serio, to 30 minut temu wrzuciła na swojego twittera info o prezentacji Nintendo, więc X2 będzie na E3. Edytowane 9 czerwca 2017 przez ragus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi