Kinoji 763 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 Niektore sa spoko - np. te z blejdami czy te, ktore w jakis sposob odnosza sie do fabuly czy swiata. Te o dupie maryni sa gorsze, wczoraj np mialem obronic dziewczynke przed driverem i blejdem, ktorzy chcieli ja zabic, bo zostali do tego wynajeci przez inna dziewczynke, bo jedna dostala sie do choru, a druga nie xD Ale tutaj spokojnie przeciez mozna 90% sq zrobic mimochodem, bo albo juz wczesniej wszystko sie mialo zebrane, albo zaraz i tak sie zbierze lazac po mapie. Hajs, itemki, trust dla blejdow, zwiekszanie dev lvl lokacji za kilka minut lazenia po tym cudownym swiecie? Nie narzekam. Narzekam tylko na te, gdzie wlasnie trzeba miec jakies turbo dopakowane field skille. Czasami jeszcze gra trolluje i zaraz po jednym zrobionym od razu wrzuca drugi. No slabe. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 ja nie robię side questów w jrpg od dawna wiadomo że to w większości gówna. Szkoda czasu. Dobre side questy to są w pillarsach albo dragon age Teraz musiałem kilka wczoraj porobić aby podlevelować i nuuuuuudaaaaa. Panie 2 h nudy aby podlevelować i dzisiaj powrót do mięska czyli kampani. Wczoraj tak mnie side questy znudziły że mysiałem sobie coś na koksie uruchomić bo gra mi zbrzydła. No ale 5 lvl w górę Cytuj
Velius 5 764 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 A ja nie ruszam fabuły bo robie side-questy, uzaleznilem wręcz. Kilka jest naprawde SWIETNYCH, jak widac gra idealna, dla kazdego cos miłego @Kinojiakurat to co dales nie jest smieszne bo tam wytlumaczyli dlaczego dziewczynka sie posunela do czegos takiego, jakby dali takie cos w serialu na Netflixie to by zaraz bylo no jakie to glebokie, dotyka problemów egzystencji i sytuacji w biedniejszych krajach, a jak side-quest w grze wideo to be xd Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 Teraz, Velius napisał: akurat to co dales nie jest smieszne bo tam wytlumaczyli dlaczego dziewczynka sie posunela do czegos takiego, jakby dali takie cos w serialu na Netflixie to by zaraz bylo no jakie to glebokie, dotyka problemów egzystencji i sytuacji w biedniejszych krajach, a jak side-quest w grze wideo to be xd To dlaczego sie do tego posunela powiedzmy, ze jeszcze ok, ale ona wynajela tych ZABOJCOW za obietnice, ze na pewno sie do tego choru dostanie po zabiciu tamtej W SRODKU MIASTA W BIALY DZIEN i kiedys bedzie miala duzo pieniondza i im zaplaci xDDDDDDDDDDDDDDD mozna bardziej naiwnie? Cytuj
Velius 5 764 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 (edytowane) No wiesz, pewnie chcieli zrobic ze akcja dzieje sie w nocy a nie w bialy dzien, ale dzieci chodza spac po 19 i nie mogli A tak serio no jest kilka slabych questów, kilka ok i kilka swietnych, dobrze ze nikt nikogo nie zmusza wiec sa calkowicie opcjonalne, ja sobie nie odmówie zrobienia gry na 100%, przynajmniej dopóki mnie nie nudza jeszcze. Edytowane 19 grudnia 2017 przez Velius Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 Ta rzecz z iloscia contentu i opcjonalnoscia duzej wiekszosci to jedna z najwiekszych zalet gry. Wciaz tez whooi mnie cieszy to, ze exp z sidequestow sie odklada i nie trzeba go wykorzystywac - gdyby tak bylo to mialbym prawie 60lvl w chapterze, w ktorym bossowie maja 38. Cytuj
Rayos 3 189 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 jarać się side-questami w Xeno2 to trzeba naprawdę być Veliusem Cytuj
XM. 11 042 Opublikowano 19 grudnia 2017 Autor Opublikowano 19 grudnia 2017 Jak ktoś uważnie przeczytał a niestety nie ma tu takiego to czepiam się questów przed samym głównym boss em których dostajemy ze 20 i każdy wygląda tak, ze bez wyje.banej ilości field skilli nie da rady przejść a nagroda jest gufnem. Tak to się nie czepiam, w końcu przeszedłem wszystkie sidequesty w xcx a było ich tam z pińcet xD Cytuj
Velius 5 764 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 To az sie boje zobaczyc te questy, moze w tym tygodniu dojde do tego bossa, ale watpie xD Cytuj
XM. 11 042 Opublikowano 19 grudnia 2017 Autor Opublikowano 19 grudnia 2017 Jak przekdziesz 6 chapter to do ostatniego dojdziesz w 20/30h. Po prostu fabula przyspieszy i wątpię żebyś chciał robić przerwe na dluzsze zwiedzanie Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 no w chapterze 7 cyz 8 trudno było się oderwać to co tam się dzieje Cytuj
XM. 11 042 Opublikowano 19 grudnia 2017 Autor Opublikowano 19 grudnia 2017 (edytowane) Ja 105h i dziś definitywnie kończę grę. Smutek ogarnia na samą myśl o końcu przygody i będzie e-dół jak to po za(pipi)i.stych długich grach się pojawia. Edytowane 19 grudnia 2017 przez XM. Cytuj
Rayos 3 189 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 nie łam się, od stycznia nowe questy Cytuj
Daffy 10 636 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 o ile wyyebane mialem i dalej mam na season pass do zeldy to tego chyba zaraz kupie po skonczeniu przygody Cytuj
XM. 11 042 Opublikowano 19 grudnia 2017 Autor Opublikowano 19 grudnia 2017 Tez tego biorę bankowo, rzucam w nich kasa żeby robili XCX2 i tego medieval fantasy. Cytuj
Rayos 3 189 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 też biorę SP już w styczniu. @Ficuśa dlc do zeldy jest calkiem spoko, ja kupilem teraz dopiero oba i mam kupe nowej zabawy, fajnie jest wiecej tego samego, ale to wiecej sie wypowiem w odpowiednim temacie w odpowiednim czasie Cytuj
Velius 5 764 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 (edytowane) NIGDY nie kupuje season, dla tej gry robie wyjatek, w styczniu wpadnie Edytowane 19 grudnia 2017 przez Velius Cytuj
Gość Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 Za godzinę odbieram swój egzemplarz, te święta mogą być jeszcze udane Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 Ja to jestem daleko mocno w tyle za wami, 12 godzin na liczniku, ale teraz chodzę po tej niebieskawej krainie z deszczem i o ja pier,dole jaki klimat. Jeszcze te wejście do stolicy w oddali z tymi światłami. Szok. Cytuj
Velius 5 764 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 Ja jak tam chodzilem to nie mialem deszczu Cytuj
Rayos 3 189 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 ani razu? niemożliwe. tam przez większość czasu pada "deszcz" przecież Cytuj
Velius 5 764 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 Nie no potem mialem oczywiscie, ale pierwszy raz w lokacji i miescie (dobrych kilka godzin) nic nie padalo. Dopiero potem sie zdziwilem i zrobilem banderasa.To samo burza z piorunami w Gormoth Cytuj
Rayos 3 189 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 -tt. GormoTT nie GormoTH spędziłeś tam 40h, a nawet nazwy nie potrafisz dobrze napisać xd Chyba, że w japońskiej wersji jest TH, to zwracam honor. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 A trafiliscie na jakiegos unique, ktory pojawialby sie tylko w okreslonych warunkach? W poprzednich czesciach to byl standard, a tutaj wydaje mi sie, ze wszystkie sa zawsze, bez wzgledu na pore dnia czy pogode. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi