Opublikowano 17 stycznia 20187 l Spoiler Jak zdobyć trzecią Poppi? Przeszedłem wątek fabularny. Jestem na 77 levelu. Coś przegapiłem, czy biegając i robiąc sobie questy natrafię na to? Pytanie odnośnie zdobycia blade'a. Edytowane 17 stycznia 20187 l przez bld
Opublikowano 17 stycznia 20187 l 2 minuty temu, bld napisał: Pytanie odnośnie zdobycia blade'a. wroc do domu Tory
Opublikowano 17 stycznia 20187 l 100h i 5 czapter coooo u mnie koncowka 4 i dopiero 35h, no ale ja nie lubie grindu i pobocznych - dobrze ze poki co gierka tego nie wymaga i jest mega przyjemna
Opublikowano 17 stycznia 20187 l 12 minut temu, Kinoji napisał: wroc do domu Tory to nie jest jedyny warunek, wrocenie do domu Tory nic nie da,wczesniej jeszcze trzeba jedna konkretna scenke heart to heart odbyc w Leftherii
Opublikowano 17 stycznia 20187 l 19 minut temu, Ficuś napisał: to nie jest jedyny warunek, wrocenie do domu Tory nic nie da,wczesniej jeszcze trzeba jedna konkretna scenke heart to heart odbyc w Leftherii ok, dzięki!
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Tantal ależ zaje bista miejscówka, ok 75h za mną i tylko 22 rare blade'y, ale gra się przednio. Jeszcze pytanko, czy pani z Xenosagi jest do wylosowania czy zdobywamy ja z questu? Edytowane 17 stycznia 20187 l przez Strife
Opublikowano 17 stycznia 20187 l tantal? no fajne jest miasto, ale reszta lokacji pusto, bialo, nic tam nie ma
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Godzinę temu, Alpha Trion napisał: najladniejsze lokacje : Uraya, Leftheria Amen
Opublikowano 17 stycznia 20187 l 11 minut temu, P-chan napisał: Ja lubię patrzeć na jej tyłeczek. A za jakiś nie cały rok nawet dotknę.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l w piatek patch 1.2 do gierki oraz dlc z season pass w sklad ktorego bedzie wchodzic: The New Quests Pack will contain the following items: – 10 Rare Core Crystals – 1 Legendary Core Crystal – 1 Overdrive Protocol – 3 Juicy Samod (Tora’s favorite) – 3 Fizz Juice (Poppi a’s favorite) – 1 Auto Balancer And the following quests (official English names TBA): – The Artisan’s Suffering (from chapter 2) – The Nopon who Went Missing (from chapter 3) – Abandoned Factory Exploration Tour (from chapter 5) – Dining Hall at Late Night (from chapter 7) – Scout Soldier (from chapter 10)
Opublikowano 18 stycznia 20187 l questy dostepne tylko dla season passa? to ten patch co wprowadzi NG+ czy jeszcze nie?
Opublikowano 18 stycznia 20187 l to co wymieniłem to zawartosc season pass (misje i itemki), nie umiesz czytac? a co do zmian w 1.2 to jeszcze nie ma info, mialo byc new game+ w styczniu wiec raczej to bedzie w tym 1.2