Rayos 3 188 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 15 godzin temu, Cottage napisał: Mam do was pytanie w kwestii DLC czy warto ? obecnie nie warto w ogóle, parę przedmiotów dostajesz, kilka questów i nic więcej. W przyszłości będzie nowy blade, challenge mode i na jesień DLC fabularne. IMO lepiej się wstrzymać z tym zakupem Season Passa 1 Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 17 godzin temu, Cottage napisał: Im dłużej śledzę wasze wpisy tym temacie z dnia na dzień mam wewnętrzną wojnę z myślami o powtórnym zakupie konsoli dla tej pozycji (trzeba tylko znaleść jakiś dobry sposób na żone bo tym razem tak łatwo nie przejdzie ). Mam do was pytanie w kwestii DLC czy warto ? Jak masz dzieci to kup switcha dla Labo, lepszej zabawki rozwojowo- interaktywnej nie ma, nie licząc Lego Co do Xenoblade to mam przegrane 170h i jestem w ostatnim rozdziale, ta gra spowodowała że cofnąłem się do 1997 jak byłem ledwo 16- letnim gówniarzem i grałem w FFVII. Zwroty akcji i fabuła nadawałaby się na świetny film pełnometrażowy. Nie ma lepszej gry, cała reszta jest po prostu słaba przy Xeno, nie wciąga, nie powoduje że zarywasz nocki i myślisz o fabule. Kiedy coś takiego miałeś ostatnio?, bo ja 20 lat temu. Nie chce nawet kończyć tej gry bo wiem że na coś równie dobrego będę czekać cholernie długo 1700 zl było warto wydać 4 Cytuj
Strife 228 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Skończyłem, to co jest na końcu to , od teraz inne gry będą tylko gorsze po czymś takim. Wracam grać dalej. 1 1 Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 (edytowane) Gra jest fabularnie połączona z jedynką z Wii czy to jest osobna historia? Mam jedynkę, ale nie chce mi się jej rogrzebywać. Edytowane 6 lutego 2018 przez Pacquiao Cytuj
Velius 5 758 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Nie da sie odpowiedziec na to pytanie, ale zalecam ogranie jedynki przed dwójką. 2 Cytuj
Strife 228 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Jedyneczkę trzeba jak najbardziej rozgrzebać, perełka jeżeli chodzi o tytuły na WII. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 Jedynka to jeden z moich ulubionych jrpg'ów ostatnich lat, więc jak najbardziej warto zagrać. Ja jedynce poświęciłem prawie 280h przy jednym przejściu, i zastanawiam się czy nie wrócić do niej po ograniu "dwójeczki". Nintendo mogło by wydać oprócz X'a również jedyneczkę na Switch'a, i bym biegł do sklepu... 1 Cytuj
Strife 228 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 Od czego zależy pojawienie się premium cylinder? Kimałem po parę razy long resty, ale ni chu chu się nie pojawiają, miałem 99, ale przedobrzyłem z nurkowaniem i zostało tylko 9. Cytuj
Velius 5 758 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 Losowe. Podobno najczesciej jak pada deszcz sie pojawiaja ale to pewnie tylko mit. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 22 godziny temu, Pacquiao napisał: Gra jest fabularnie połączona z jedynką z Wii czy to jest osobna historia? Mam jedynkę, ale nie chce mi się jej rogrzebywać. Na pewno o wiele lepiej najpierw zagrać w jedynkę. Prawdopodobnie xc2 spodoba ci się tak, że i tak w jedynkę będziesz później chciał zagrać, ale jednak różnica generacji konsol robi swoje, systemy też są lepiej dopieszczone w xc2. 1 Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 Ja tylko po xenogears i trylogii xenosaga i xc2 to do mnie objawienie maryjne w wspolczesnych jrpg ale zdecydowanie ogranie xc1 potegowaloby mi to doswiadczenie Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Polecę bez XC1 bo jednak nie dam rady w krótkim czasie przejść 2 takich kobył, ale dzięki za odpowiedź Cytuj
Velius 5 758 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Wewnetrzny glos krzyczy we mnie "Nie rób tego!".To moze xc1 teraz a xc2 kiedys tam? Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Wiesz, Switch w miarę świeża zabawka no i grę kupiłem niedawno w edycji za prawie 400 zł na premierę, to jednak wolałbym ograć na świeżo Jedynkę kiedyś odpaliłem (ze dwa lata temu) i była paskudna jak noc i jakoś nie ciągnęło mnie żeby grać dalej. Jeżeli zrozumiem fabułę XC2 bez XC1, to mi styka, z utratą smaczków się pogodzę Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 W dniu 7.02.2018 o 00:04, Strife napisał: Jedyneczkę trzeba jak najbardziej rozgrzebać, perełka jeżeli chodzi o tytuły na WII. Jedynka była tylko na Wii czy cośtam na Wii U/3DS też wyszło, dobrze pamiętam? Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Jedynka na Wii i port na NEW 3DS 1 Cytuj
Strife 228 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Nienawidzę tej gry!!! Chciałem na spokojnie popykać w Grand Kingdom, bo wrzucili ten zacny tytuł do plusa, ale pogram z godzinkę i dupa ciągnie mnie do tego molocha mimo przejścia. Bardzo dawno tak nie miałem, ale chyba jednak zrobię tam wszystko, bo jeżeli bym odpuścił to czułbym się zbrukany .. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 3 minuty temu, Rayos napisał: Jedynka na Wii i port na NEW 3DS O, na 3DS to zaje,biście, czas odkurzyć tą konsolkę. Jak z jakością tego? Warto ogrywać na przenośniaku czy lepiej wygrzebać Wii z szafy? Chciałbym do Xeno 2 w tym roku usiąść, ale jeśli warto jedynkę wpierw to trzeba będzie zrobić, nawet jeśli na szybcika. Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Do tej kiepskiej grafiki im mniejszy ekran tym lepiej. Wersja na New 3DS ma zresztą jakieś tam usprawnienia graficzne. Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 ale masz NEW czy zywklego? bo Xeno3D tylko na NEW działa jakościowo (pipi) rozmazane, interfejs mocno rozmyty, ale dziala stabilnie. Zreszta, na Wii tez nie wyglada jakos najlepiej zastanawiam sie czy nie sprzedac nawet bo jakos mi sie nie chce grac w jedynke po zaznajomieniu się z fabula . Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Jak tylko w domu bedziesz gral to lepiej na stacjonarcje jednak, na 3dsie traci troche z uroku. Cytat Do tej kiepskiej grafiki im mniejszy ekran tym lepiej A od kiedy xc1 ma kiepska grafike? Jak na gre na Wii wygladalo bosko, a art style Monolithu sie nie starzeje. Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 4 minuty temu, Kinoji napisał: A od kiedy xc1 ma kiepska grafike? Jak na gre na Wii wygladalo bosko, a art style Monolithu sie nie starzeje. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Pogodzę was obie gry z powyższego screena wyglądają jak gów.no Jeśli Raven ma na tyle samozaparcia, że będzie orał 60-100h w XC 1 i potem w dwójke to wydaje mi się, że odpowiedniejszy będzie n3ds Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 (edytowane) 21 minut temu, Rayos napisał: ale masz NEW czy zywklego? bo Xeno3D tylko na NEW działa jakościowo (pipi) rozmazane, interfejs mocno rozmyty, ale dziala stabilnie. Zreszta, na Wii tez nie wyglada jakos najlepiej zastanawiam sie czy nie sprzedac nawet bo jakos mi sie nie chce grac w jedynke po zaznajomieniu się z fabula . Pytać kruka jakiego ma 3dsa Bardziej na miejscu byłoby pytanie którego ma wyciągnąć z szafy xd Edytowane 8 lutego 2018 przez kes Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi