Skocz do zawartości

Xenoblade Chronicles 2

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bierz i graj, obojetnie czy cyfra czy pudelko, bo gra warta ogrania :) a przenosnie wcale nie wyglada az tak zle jak mowia, na screenach wyglada to duzo gorzej niz w ruchu. 

Opublikowano

Nie grałem nigdy w żadną grę z serii, natomiast lubię jRPGi. Ciężko będzie się odnaleźć w dwójce jeśli chodzi o fabułę czy dobrze się w to gra jako standalone story?

Opublikowano

Bez problemu. Nie grałem w poprzednie części, dalej wystawiłbym 10/10. Po zakończeniu możesz sobie doczytać co i jak się łączy i wtedy bania Ci spuchnie jeszcze bardziej.

• Dzięki 1
Opublikowano

Kurcze, w przyszłym tygodniu wyjeżdżam ale nie na wakacje a więc bym pograł w tą gierkę z tym, że mam jeszcze Zelda do przejścia ale coś mnie ciągnie do Xenoblade 2.
Tak na prawdę to bym dziś już sobie pograł ale cyfra to 250zl a w Poznaniu tylko MM ma od ręki grę ale cena to również 250zl. Kurcze xkom ma po 199 ale zapewne gra była by dopiero jutro wieczorem znając życie... I co tu robić hahaha. Cyfrę miałbym już gotowa do zagrania już za godzinkę... Hmmm....

Opublikowano

Jedyne co wg mnie moze odrzucic od tego genialnego tytulu to skrajne obzydzenie do miejscami stulejarskiego japońskiego designu i dlugo rozwijajacy sie system walki

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

System walki? Postac sama sie bije przeciez :reggie:

Spoiler

System walki po jakis 30 godzinach ryje beret, najlepszy jaki moze byc

Edytowane przez Velius
Opublikowano

Przecież ja się zakocham w tej grze...
Teraz wyjeżdżam na tydzień a może dwa a wiec będę grał z tym, że w trybie handheld... Mam nadzieję, że się nie wystraszę hahaha.
Mam tyle gier do ogrania na Nintendo i jeszcze więcej na Ps4 a wiec w tym roku już chyba nic nie kupię bo samych gier na Switcha mam już 10 i to same tłuste gry jak zelda, Mario Oddesye, Splatoon, Mario Tenis, Karty, Donkey Kong...