zerozerozero 0 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Witam, mam problem z podłączeniem PS4 do telewizora. Mam kabel hdmi, niestety w telewizorze wejscie hdmi jest popsute, ale mam wejscia normalne komponentowe, takie jak używałem przy Xboxie360. Jak mam być szczery zaczynałem grać w latach 90, więc jak ktoś mi powie, że grafika będzie brzydka, ze klatki, fpsy, jakieś rozdzielczości ja nawet nie wiem co to jest, mnie to w ogóle nie interesuje , dla mnie może być jak grafika jak w Wiedźminie 2 na starym 360. Pozyczyłem PS4 i chcę tę grę jak najszybciej zacząć i skończyć bo musze oddać konsolę. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 ps4 nie posiada wyjsc analogowych wiec component, composite czy tam nawet vga odpadają. mozesz ogarnąć jakis konwerter hdmi->component, ale nie jestem pewien czy bedzie sie to opłacać http://allegro.pl/konwerter-z-hdmi-do-component-ypbpr-r-l-audio-i6658405242.html Cytuj
MEVEK 3 642 Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 Witam, mam problem z podłączeniem PS4 do telewizora. Mam kabel hdmi, niestety w telewizorze wejscie hdmi jest popsute, ale mam wejscia normalne komponentowe, takie jak używałem przy Xboxie360. Jak mam być szczery zaczynałem grać w latach 90, więc jak ktoś mi powie, że grafika będzie brzydka, ze klatki, fpsy, jakieś rozdzielczości ja nawet nie wiem co to jest, mnie to w ogóle nie interesuje , dla mnie może być jak grafika jak w Wiedźminie 2 na starym 360. Pozyczyłem PS4 i chcę tę grę jak najszybciej zacząć i skończyć bo musze oddać konsolę. Pożycz tez tv od kumpli. Ja np. mam taki na strychu. Szkoda marnować, czasu i pieniędzy, skoro konsole masz pożyczona. Popytaj u kumpli. Trudno soc poradzić. Nawet, jak znajdziesz w sklepie to tez będziesz musiał srogo zabulić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi