MrNorbi 38 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 Przyszedłem poczytać waszych opinii na temat tego serialu i okazało się, że nie ma o nim tematu :D Ja jestem świeżo po obejrzeniu całego sezonu i serial ma sporo minusów, od znajomych słyszałem średnie opinie, ale mi osobiście ostatecznie serial się podobał. Jakie jest wasze zdanie? :) Ja czekam na sezon 2. Imho jednym z większych "dowodów" na to, że OA nie jest zwyczajnie chora jest fakt, że odzyskała wzrok :| Ogólnie jedyne, co mi naprawdę nie pasowało w tym serialu to te ich magiczne ruchy :) Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 The OA - całkiem solidne tzw mystery drama. Tematyka jakby nie patrzeć dość kontrowersyjna, ale dobrze mi się oglądało do samego końca. Początek mega powolny ale potem jest lepiej. chociaż sama idea 'stawania się' aniołami nie do końca mi siadła, za to tego 'tańca', który potrafi ludzi zza grobu wyciągać i otwierać portale do innych wymiarów już jak najbardziej Jak ktoś lubi projekty autorskie Brit Marling to powyższy serial też powinien się spodobać. Poza tym jest tylko 8 odcinków. 7/10 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 zatrzymałem się na 4 epie i jakby zabrakło chęci zeby ciągnąc to dalej... pewnie kiedys to dokończę, ale cholera, chyba miałem zbyt wielkie oczekiwania co do tego serialu. najgorsze jest to, ze bohaterka przestała byc interesująca po 3 epie i zrobiło się z tego takie pitu pitu o zabarwieniu s-f Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 Przyjemnie mi się to oglądało, ale patrząc teraz całościowo na serial widzę kilka niedorzeczności przede wszystkim możliwe kłamstwo ze strony głównej bohaterki, wygląda to na rzecz dorzuconą na siłę. Mimo wszystko ten serial miał coś wyróżniającego się na tle innych produkcji. Ode mnie też 7/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi