gekon 1 787 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 (edytowane) Gracie? Dziś, kiedy rynek gier komputerowych zrobił ogromny krok w tył, serwując nam 2 dobre gry w przeciągu 4 lat, nie będące kaszniastymi remejkami, planszówki jakoś wypłynęły i stały się bardzo popularne nie tylko w kręgach gości z długimi, tłustymi włosami, krzywymi zębami i w koszulkach Judas Priest. Przynajmniej mają pudełka, a nie, że tracisz tylko miejsce na dysku twardym po czym kasujesz i zapominasz. Ja ostatnio zacząłem się jarać. Kupiłem se magie i miecza z wszystkimi dodatkami i giercuję z moimi znajomymi nerdami przy piwerku. Gracie? Lubicie? Temat do skasowania? Edytowane 18 stycznia 2017 przez gekon Cytuj
XM. 10 866 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Jest taki temat na pewno w tym dziale, ba! Nawet pamietam ze juz byl zaklady ze 2-3 razy nowy i scalany. http://www.psxextreme.info/topic/80280-gry-planszowe/ Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 18 stycznia 2017 Autor Opublikowano 18 stycznia 2017 ok, wyszukiwarka forumowa mówiła, że nie ma thx Cytuj
markusGDA 2 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 Wejdz na forum gry-planszowe.pl Forum ma prawie 20 000 zarejestrowanych userów i pewnie 3x tyle czytających Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi