Skocz do zawartości

Fire Emblem Echoes

Featured Replies

Opublikowano

http://gematsu.com/2017/03/fire-emblem-echoes-shadows-valentia-limited-edition-announced-two-armies-trailer

Na nasz. O dziwo zawartość lepsza niż wersji amerykańskiej, bo oni nie mają amiibo. U nich cena to 60 dolców, więc u nas można spodziewać się wyższej (z 80 euro?). 

Mam tylko nadzieję, że te amiibo będą u nas dostępne osobno, bo zapewne limitek szybko zabraknie. 

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 26,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Jeśli trzymają poziom i dają radę wypuszczać w takiej ilości, to nie mam z tym problemu.

• Dosłownie nie powiedzieli, że remake ale zdania takie jak "all the aspects of Gaiden presentation was update" mówią same za siebie. Zresztą nieważne. Na zachodzie i tak prawie nikt tego nie ograł a sa

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Freeroam i dungeony? Czyżby to miał być najlepszy FE na 3DS'a? :)

Opublikowano

Dzięki. Czekam w takim razie aż się pojawi na Amazonie. 

Opublikowano

Sklepy rzuciły własnie limitki, w niektorych juz wyprzedana. Radze sie spieszyc, bo pewnie bedzie biały kruk jak poprzednia.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

360 zł na Ultima i HD Market.

Opublikowano

Ja standardowo zadowolę się plebejska je edyszyn ;)

Opublikowano

No to w KiG'u zamówienie złożone, mam nadzieję że chociaż na tą kolekcjonerkę Fire Emblem'a się załapie ^_^.

Opublikowano

KiG wrzucil troche taniej, no i pewniejszy sklep niz ultima http://konsoleigry.pl/r?k=ee3907c0&idp=8643 tak to reflink

A kij, zamówiłem na wszelki wypadek. Może raz w życiu sobie limitkę kupię :p

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że te amiibo będą u nas dostępne osobno, bo zapewne limitek szybko zabraknie. 

Na 100% będą do kupienia osobno, bo w limitce dla USA ich nie ma.

Te  figurki to amibo podobno?

No raczej.

EDYTA: Jest potwierdzenie na stronie UK: https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-3DS/Fire-Emblem-Echoes-Shadows-of-Valentia-1175211.html?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=FireEmblemEchoes%7CLimitedEdition

amiibo-figure.png

Tak zajrzałem do neta co było w limitce do Fates i IMHO ta może być jeszcze większym białym krukiem, bo nie dość, że są Amibo (chcociaż będą osobno w sprzedaży) to jednak są fajniejsze bajery kolekcjonerskie jak te 3 przypinki, artbook w "lepszym" formacie i soundtrack, a do Fates dodawali jakąś "skarpetę" :P

PS. Z KiG chyba nie będzie jaj, że zbiorą zamówienia, a później w dzień premiery "sorry jednak nie starczy"? 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Predzej ultima zbiera zamowienia bez ograniczen, z KiG nie slyszalem o takich numerach. Maja dobry kontakt z dystrybutorem i wiedza ile sztuk dostana. Ja zostawiam zamowienie na ultimie, tak na wszelki wypadek. Najwyzej sprzedam jakiemus cudakowi z grupy nitendo poland xd albo tutaj komus po kosztach oddam. 

Opublikowano

O, to wiem do kogo się odzywać jak jednak w KiG-u będą jaja :dog:

Ale lepiej trzymaj kciuki, żeby jednak było spoko, bo z Twojego reflinka brałem ;D.

Opublikowano

Dzieki, zbieram na switcha :lapka:

Na 100% będą do kupienia osobno, bo w limitce dla USA ich nie ma.

Te  figurki to amibo podobno?

Tak zajrzałem do neta co było w limitce do Fates i IMHO ta może być jeszcze większym białym krukiem, bo nie dość, że są Amibo (chcociaż będą osobno w sprzedaży) to jednak są fajniejsze bajery kolekcjonerskie jak te 3 przypinki, artbook w "lepszym" formacie i soundtrack, a do Fates dodawali jakąś "skarpetę" :P

skarpeta byla w amerykanskiej limitce

teraz to my mamy te bogatsza wersje

Opublikowano

Dorwałem chyba ostatnią sztukę w KiG :P

Jak ktoś się nie załapał to Ultima niby nadal ma.

Opublikowano

Jeżeli Ultima dalej zbiera, a miała wcześniej wystawione niż KiG, to jestem niemal pewien, że ludzie będą przed premierą dostawać smutne telefony z Ultimy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czyli nie taki special i "limited", za rok beda latac po 200zl jak swego czasu Zelda Majora mask.

Opublikowano

Mam dylemat czy brać limitkę. Mam Fates LE, które teraz widzę, że jest sporo warte, ale trochę przejadła mi się ta formuła. 

Opublikowano

Fates LE jest warte bo na carcie masz wszystkie 3 czesci, gdzie normalnie ta ostatnia jest tylko w cyfrze i jedyny sposob zeby miec ja fizycznie to wlasnie limitka, dlatego jest tyle warte. Watpie zeby limitka Echoes osiagala takie ceny.

Opublikowano

w zestawie echoes masz 2 amiibosy co same powinny podbijac cene o dbore 70-80 zl zaleznie od tego po ile (i jesli w ogole) te figurki beda dostepne osobno. jesli te amiibo beda dodawane tylko do kolekcjonerki to cena bedzie sie utrzymywac imo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chce ktos limitke? Jesli zrealizuja mi zamowienie na ultimie to odstapie po kosztach plus wysylka. Zamawialem zaraz po tym jak wrzucili, wiec jest szansa ze dostane :p Mam juz zaklepana w KIG jedna i nie chce sie bawic w handlarza.

Opublikowano

Miałem limitke, ale olałem 3DS :) 

Jak ktoś chce i zbiera takie bzdury, to polować za te 350zł, bo limitka FE z DLC to dzisiaj 600zł i lepiej. I nie chce ta chora cena spaść.