Skocz do zawartości

Power Rangers 2017 Movie

Gość Soul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Barak tematu ? dziwne, no nic zakładam IMO zapowiada się ciekawie.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Przeciez w tym trailerze pokazali absolutnie wszystko. :yao: Od genezy, po glowna zla, dinozaury, final bossa i robota na koncu xD

Pojsc na to do kina to jak zaplacic za ksiazke ze streszczeniem na tylnej okladce. 

W dniu 19.01.2017 o 15:15, Inuki napisał(a):

Poprzedni trailer był bardzo klimatyczny, ale był też wielką niewiadomą co do samego filmu.

No a ten wszystkie niewiadome odkryl. :dynia:

Opublikowano

Oho, znawcy dobrego kina pojawili się temacie, krytycy filmowi proszę ja was.

Opublikowano

Efekty marne, pierwszy trailer był lepszy. No ale i tak wyglada lepiej niz obesrane transformery, z sentymentu sie przejde do kina.

Oby dwojke z białym wojownikiem nakrecili

Opublikowano

Po pierwszym trailerze myślałem, że to nie wygląda źle. Po nowym uważam, że jednak wygląda. xD

Opublikowano
  W dniu 19.01.2017 o 16:03, Mejm napisał(a):

Przeciez w tym trailerze pokazali absolutnie wszystko. :yao: Od genezy, po glowna zla, dinozaury, final bossa i robota na koncu xD

Pojsc na to do kina to jak zaplacic za ksiazke ze streszczeniem na tylnej okladce. 

W dniu 19.01.2017 o 15:15, Inuki napisał(a):

Poprzedni trailer był bardzo klimatyczny, ale był też wielką niewiadomą co do samego filmu.

No a ten wszystkie niewiadome odkryl. :dynia:

Nie wszystkie. Nie pokazali jeszcze Mięśniaka i Czachy 

vlcsnap-2014-08-28-02h17m04s193.png

oh wait...

Opublikowano

Serial, który był kiczowaty i przerysowany od samego początku, a ci tu będą ambitnego kina wymagać XD Ja tam czekam, jeden z seriali mojego dzieciństwa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przecież każdy odcinek był taki sam. Był potwór, nie mogli go sami rozje.bać to był dźwięk fujarki, przybywały te smokozordy, zza gór, czy pustyni i wtedy rozwalali potwora. Każdy był o tym samym. Każdy.

Pokaż ukrytą zawartość

Gość ragus
Opublikowano

Liczę na remake tej sceny po napisach końcowych

powerrangers+(2).png

Frosti, przepraszam za cenzurę.

Opublikowano
  W dniu 1.02.2017 o 14:19, krupek napisał(a):

Przecież każdy odcinek był taki sam. Był potwór, nie mogli go sami rozje.bać to był dźwięk fujarki, przybywały te smokozordy, zza gór, czy pustyni i wtedy rozwalali potwora. Każdy był o tym samym. Każdy.

Pokaż ukrytą zawartość

No taki House dla 5 latków
  • 3 tygodnie później...
Gość Orzeszek
Opublikowano

mi sie trochę przypomina dragon ball z evolution ;/ ale to będzie szrot

• 1 miesiąc temu...