Gość Soul Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Barak tematu ? dziwne, no nic zakładam IMO zapowiada się ciekawie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Potwierdzam, trailer zdecydowanie zachęca na pójście do kina :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Przeciez w tym trailerze pokazali absolutnie wszystko. Od genezy, po glowna zla, dinozaury, final bossa i robota na koncu xD Pojsc na to do kina to jak zaplacic za ksiazke ze streszczeniem na tylnej okladce. Poprzedni trailer był bardzo klimatyczny, ale był też wielką niewiadomą co do samego filmu. No a ten wszystkie niewiadome odkryl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Oho, znawcy dobrego kina pojawili się temacie, krytycy filmowi proszę ja was. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Efekty marne, pierwszy trailer był lepszy. No ale i tak wyglada lepiej niz obesrane transformery, z sentymentu sie przejde do kina. Oby dwojke z białym wojownikiem nakrecili Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Po pierwszym trailerze myślałem, że to nie wygląda źle. Po nowym uważam, że jednak wygląda. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Przeciez w tym trailerze pokazali absolutnie wszystko. Od genezy, po glowna zla, dinozaury, final bossa i robota na koncu xD Pojsc na to do kina to jak zaplacic za ksiazke ze streszczeniem na tylnej okladce. Poprzedni trailer był bardzo klimatyczny, ale był też wielką niewiadomą co do samego filmu. No a ten wszystkie niewiadome odkryl. Nie wszystkie. Nie pokazali jeszcze Mięśniaka i Czachy oh wait... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Serial, który był kiczowaty i przerysowany od samego początku, a ci tu będą ambitnego kina wymagać XD Ja tam czekam, jeden z seriali mojego dzieciństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Gdzie prawdziwi kitowcy?! :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Rozowa power ranger byla najlepsza. Dzis ma 46lat. Shiiiiieeet Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Co oni z Ritą zrobili [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kazub 4 583 Opublikowano 1 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Serial, który był kiczowaty i przerysowany od samego początku, a ci tu będą ambitnego kina wymagać XD Ja tam czekam, jeden z seriali mojego dzieciństwa. No, to, albo ci tluszcz uciska na mozg, bo chyba nikt trzezwy nie wymagalby od tego filmu czegokolwiek ponad majkelobejowskie, pretensjonalne badziewia. najbardziej zenujace doswiadczenie mojego dziecinstwa. pamietam, jak 10 letni ja zachodzil w glowe, jak mozna krecic cos tak bezczelnie infantylnego, tandetnego i suchego swiadomie i na dodatek puszczac to ludziom w telewizji. teraz, z perspektywy czasu latwo zrozumiec sens tych prymitywnych efektow specjalnych - byly tanie i dobrze sprzedawaly zabawki, figurki i kostiumy, bezposrednio kojarzyly sie z produktem. dzieciaki bawiace sie w power rangers nie byly skazane na udawanie, a w samej zabawie byly w stanie dorownywac warsztatem aktorom. Szkoda mi bylo tej pary kretynow z serialu - srednio bystrzy i przystojni, wyalienowani, szukali swojego miejsca posrod pieknych, wysportowane i utalentowanych bohaterow wybranych, notorycznie wystawiani na posmiewisko. Pulchniutki rozi tez pewnie gardzil, probujac wcisnac sie w lateksowy odzien czerwonego wojownika. Matka z usmiechem na twarzy aprobuje - good to go synek. Nascie lat pozniej, chowany na dydaktycznej jalowiznie i rzygach popkultury, nazi-patriota wciska sie w markowe ciuchy i fryzury znanych aktorow, jak swinia usilujaca wykonac podwojnego tulupa z telemarkiem Edytowane 1 Lutego 2017 przez Kazub 38 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Przecież każdy odcinek był taki sam. Był potwór, nie mogli go sami rozje.bać to był dźwięk fujarki, przybywały te smokozordy, zza gór, czy pustyni i wtedy rozwalali potwora. Każdy był o tym samym. Każdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 zupełnie jak ojciec mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 No nie, byly odcinki np jak Zielony wojownik tracil moc i chcieli temu zapobiec. Wiecej nie napisze bo moge wylapac bana za spoiler. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 I tak najlepsze byly walki i wybuchy tekturowych miast w walkach megazordow, juz wtedy jako guvniak jak to widzialem to bylo tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Liczę na remake tej sceny po napisach końcowych Frosti, przepraszam za cenzurę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Przecież każdy odcinek był taki sam. Był potwór, nie mogli go sami rozje.bać to był dźwięk fujarki, przybywały te smokozordy, zza gór, czy pustyni i wtedy rozwalali potwora. Każdy był o tym samym. Każdy. No taki House dla 5 latków Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Rzadko kiedy mam odruchy wymiotne oglądając trailer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 mi sie trochę przypomina dragon ball z evolution ;/ ale to będzie szrot Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ciekawe kiedy bedzie pełnometrażówka shin chana albo tsubasy. Ale by bramki pękały w stylu michela baya. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi