chmurqab 3 192 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 tsubasy. Ale by bramki pękały w stylu michela baya. Polecam zapoznać się z Shaolin Soccer. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Był ktoś na tym? W sobotę kobiety mnie z domu wyganiają, to skoczyłbym do kina z synem. Pewnie jemu się spodoba, ale muszę wiedzieć, czy jakiejś książki nie wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Nawet nie jest taki zły ten film, albo teraz wszystko po Mumii bedzie wydawac sie dobre. Tylko wyglad zordów mi nie podszedl i troche malo walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 O dziwo najlepsze w tym filmie są postacie i ich interakcje oraz drobne żarty, podczas gdy faktyczna akcja i efekty zwyczajnie ssą. A że to pierwsze stanowi właściwie 3/4 filmu, to całokształt jest moim zdaniem całkiem spoko. Nie żeby zaraz jakieś rewelacje, ale oglądało się dobrze i prawdę mówiąc chętnie zobaczę ewentualny sequel. A gdyby było więcej akcji z udziałem rangerów, zaś zordy nie wyglądały jak wyrwane z bayformersów, to już w ogóle mogłoby być ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Nie no! Oglądałem Sharknado i czekam na nowy sezon Z Nation ale Power Rangers nie przeżyje! Są teletubisie kinowe już? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Oglądałem wczoraj i bawiłem się dobrze. Czekam na 2. O dziwo, bardzo dobrze nakreślone postacie i to co w innych tego typu filach jest zapychaczem, tutaj naprawdę dawało radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zwiastuny mnie odrzuciły, ale jednak obejrzałem. No cóż jest biednie, odzwyczaiłem się od filmów gdzie przez 90% jego trwania mamy geneze powstania bohaterów. Jakieś tam dialogi i relacje są, ale zupełnie mnie to nie porwało. Gdyby jeszcze sceny akcji na końcu dały rade. Ale tu też jest słabo i bez ikry, ktoś ewidentnie nie miał na to pomysłu. Do obejrzenia i zapomnienia na drugi dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi