Opublikowano 29 marca 20178 l tsubasy. Ale by bramki pękały w stylu michela baya. Polecam zapoznać się z Shaolin Soccer.
Opublikowano 5 kwietnia 20178 l Był ktoś na tym? W sobotę kobiety mnie z domu wyganiają, to skoczyłbym do kina z synem. Pewnie jemu się spodoba, ale muszę wiedzieć, czy jakiejś książki nie wziąć.
Opublikowano 16 czerwca 20177 l Nawet nie jest taki zły ten film, albo teraz wszystko po Mumii bedzie wydawac sie dobre. Tylko wyglad zordów mi nie podszedl i troche malo walki.
Opublikowano 17 czerwca 20177 l O dziwo najlepsze w tym filmie są postacie i ich interakcje oraz drobne żarty, podczas gdy faktyczna akcja i efekty zwyczajnie ssą. A że to pierwsze stanowi właściwie 3/4 filmu, to całokształt jest moim zdaniem całkiem spoko. Nie żeby zaraz jakieś rewelacje, ale oglądało się dobrze i prawdę mówiąc chętnie zobaczę ewentualny sequel. A gdyby było więcej akcji z udziałem rangerów, zaś zordy nie wyglądały jak wyrwane z bayformersów, to już w ogóle mogłoby być ekstra.
Opublikowano 24 czerwca 20177 l Nie no! Oglądałem Sharknado i czekam na nowy sezon Z Nation ale Power Rangers nie przeżyje! Są teletubisie kinowe już?
Opublikowano 25 czerwca 20177 l Oglądałem wczoraj i bawiłem się dobrze. Czekam na 2. O dziwo, bardzo dobrze nakreślone postacie i to co w innych tego typu filach jest zapychaczem, tutaj naprawdę dawało radę.
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l Zwiastuny mnie odrzuciły, ale jednak obejrzałem. No cóż jest biednie, odzwyczaiłem się od filmów gdzie przez 90% jego trwania mamy geneze powstania bohaterów. Jakieś tam dialogi i relacje są, ale zupełnie mnie to nie porwało. Gdyby jeszcze sceny akcji na końcu dały rade. Ale tu też jest słabo i bez ikry, ktoś ewidentnie nie miał na to pomysłu. Do obejrzenia i zapomnienia na drugi dzień.