Skocz do zawartości

PSX Extreme 234

Oceń okładkę PSX Extreme 234  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 234 (przemiły pan z siekierą)

2. 2. Oceń okładkę PSX Extreme 234 (przemiła pani bez siekiery)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Redakcjo, pamiętajcie że czytelnicy coraz starsi, i ta malutka czcionka w podsumowaniach czy HP sprawia że oczy bolą. Rozumiem że treści tyle że ciężko upchać, ale jak tak dalej pójdzie to wzorem kropka.tv dodawajcie od razu do magazynu jakieś okulary do czytania :lapka:

Gość ladygaga
Opublikowano

W części gry roku to już jest farsa, chcę przeczytać co Monika napisała a ledwo daje radę, jeszcze mniejszą czcionkę poprosze - za małe wyzwanie !

Dlaczego nowe numery mają datę niezgodną z rzeczywistością na kalendarzu. Marcowy numer jest 1 marca a na kalendarzu 22 lutego ?

Opublikowano

W części gry roku to już jest farsa, chcę przeczytać co Monika napisała a ledwo daje radę, jeszcze mniejszą czcionkę poprosze - za małe wyzwanie !

Dlaczego nowe numery mają datę niezgodną z rzeczywistością na kalendarzu. Marcowy numer jest 1 marca a na kalendarzu 22 lutego ?

Co do fontu - przekażę grafikowi. 

Co do daty - kalendarz drukował się w grudniu, zmiany związane z przesunięciem wyszły w drugiej połowie stycznia - siła wyższa. 

Opublikowano

No o 10.38.

A tak z innej beczki, właśnie przeczytałem tekst Norbiego i posmutniałem:/ W sumie mam miljon gier, a nie mam w co grać. Kiedyś na okrągło katowałem z siorą Crash Team Racing, czy Porsche Challenge. No właśnie, tak na podzielonym ekranie, chyba 20-calowym. Bez 4K HDR, a jednak setki godzin żeśmy razem przegiercowali, wspólnie.

Opublikowano

Ja dzisiaj przeczytałem sobie tekst Komoda o historii Residenta i pomimo kilku błędów co do niektórych elementów fabularnych to w sumie fajny tekścik mu wyszedł.

Z recenzja się zgadzam co do słowa. No może tylko niepotrzebnie autor krytykuje zakończenie bo tak właśnie miało być w zamyśle producentów - klasycznie.