Skocz do zawartości

PSX Extreme 234

Oceń okładkę PSX Extreme 234  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 234 (przemiły pan z siekierą)

2. 2. Oceń okładkę PSX Extreme 234 (przemiła pani bez siekiery)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry numerek sie szykuje. Ciekawe czy kolejny też będzie opózniony z powodu Horizon.

Okładka z "panią bez siekiery" dobra do wkurzenia dziewczyny "Patrz, w końcu opublikowali twoje zdjecie wysłane do Grających dam. I to od razu na okładce"

Opublikowano

Test switcha? :o

Ale takie macanko, czy z tego pokazu?

OK, doczytalem wstępniak.

Pięknie ! 

Komodo był na miejscu, macał, obejmował, osypywał się i wszystko inne, co mu przyszło do głowy. 

Dobry numerek sie szykuje. Ciekawe czy kolejny też będzie opózniony z powodu Horizon.

Będzie 1 marca to na bank, z Horizonem to jeszcze nie wiemy (chociaż wiadomo, podchody trwają, aby na premierę idealnie wyjść :)). Przesunięcie wynika po części z tego obecnego, aby zachować 4-5 tygodniowy okres sprzedaży, bo gdyby wyjść tak jak pierwotnie planowaliśmy (22 lutego), to numer w sprzedaży byłby tylko 3 tygodnie. Od numeru kwietniowego wracamy już do zaplanowanego wcześniej harmonogramu, czyli numer będzie 29 marca. 

Opublikowano

Trzeba uczciwie powiedzieć, ze to jedne z najlepszych okładek w historii Psx Extreme.

Gdybym już naprawdę na siłę miał się czepiać (ale naprawdę na siłę) to trochę wolnych obszarów, można by tam umieścić kilka informacji w postaci napisów.

No juz juz, bez przesady.

Opublikowano

Poradnik do FFXV trzeba było dać miesiąc temu, bo kto chciał, to już ograł.

Trochę słabo, że Rozbo poleciał testować Halo, a potem Horizon. To fanboj MS i Halo, więc nic dobrego z tego nie wyniknie.

A na okładkę trzeba było dać ten art z domem i czarną postacią. Bardziej klimatyczne od chłopa z siekierą. Seksowna kioskara znowu będzie myślała, że kupuję gazetki dla dzieci.

W ogóle to nic mi się nie podoba, ale i tak kupię. Magia ikstrima.

Opublikowano

Brakuje mi trochę w recenzjach opisu różnic w danym tytule między wersją ps4(zwykłą) a ps4 pro. Wiem, wiem, podobno tych różnic za dużo nie ma jak na razie, ale dobrze by było gdyby recenzent o tym wspomniał w swoim tekście, przynajmniej w tych największych tytułach. A tak super gazetka, czytam Was od wielu lat. Teksty Miela, Zaxa i Komoda zasługują na szczególne uznanie. Pozdrawiam.

Opublikowano

To co wrzucił szejdi to idealny przykład tego, w jakim kierunku nie powinno nigdy iść pe. Przecież tam nawet nic nie ma na tej okładce, prawie pustka. Coś tam o atari widać z daleka ale jak kogoś nie interesuje atari to nie kupi bo skąd ma wiedzieć ze jest poradnik do pokemonów i opisane sa wszystkie ewolucje czarmandera albo klawiszologia do advanced warfare albo jakieś inne recenzje, zapowiedzi, testy. Dlatego własnie nie kupuje pixela, on nie wie jak trafic do klienta i moje serce nadal pozostaje przy psx extreme. Na zawsze od zawsze chociaż ja nie jestem mocno hardkorowy i zacząłem czytac PE dopiero od numeru ze spice girls na okładce to było to co mnie zachęciło i nie zawiodłem się. Czytam po dziś dzień.

Opublikowano

Odkąd Roger został naczelnym jeszcze nigdy nie udało mi się kupić szmatławca o czasie czyli w środę (zazwyczaj był czwartek) ale tydzień opóźnienia to już przegięcie.

Za to na duży plus oceniam zmianę charakteru pisma, jest bardziej luzacko, przy Bucherze szmatławca czytałem w garniturze.

Cieszy powrót HIV-a, lubię Skur....czybyka choć go nie znam osobiście.

Czekam na numer z utęsknieniem:P

P.S Zapomniałem dodać. Dostanie się na forum to jak Platyna w Dark Souls:P

Opublikowano

Odkąd Roger został naczelnym jeszcze nigdy nie udało mi się kupić szmatławca o czasie czyli w środę (zazwyczaj był czwartek) ale tydzień opóźnienia to już przegięcie.

Za to na duży plus oceniam zmianę charakteru pisma, jest bardziej luzacko, przy Bucherze szmatławca czytałem w garniturze.

Cieszy powrót HIV-a, lubię Skur....czybyka choć go nie znam osobiście.

Czekam na numer z utęsknieniem:P 

P.S Zapomniałem dodać. Dostanie się na forum to jak Platyna w Dark Souls:P

Hiv urzędował cały czas.Dostanie się na forum jest równie proste jak kupienie PE w środę. Potrenuj, a ci się uda. Trudno to dostać bana.Potrafi to tylko elita.

Opublikowano

No tak, nie piszą już o pierdzeniu. Trochę to by było nudne, by tak pisac o tym przez... 20 lat. O fuck, to już tyle lat? Ja zbieram 18, niektórzy nawet tyle lat nie mają:(