JLBuraku 3 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Witam. Mam Samsunga a3 2016 i w momencie kiedy dostaje mms i wczytuje sie pobieranie, wyswietla sie blad oraz sproboj ponownie pozniej.. macie jakies pomysly? Cytuj
Mani 696 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Net masz włączony? (nie WIFI) Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Musisz skonfigurować połączenie na stronie swojej sieci komórkowej. W nowszych telefonach wszystko robi sie automatycznie. Cytuj
JLBuraku 3 Opublikowano 24 stycznia 2017 Autor Opublikowano 24 stycznia 2017 Dane komorkowe musza byc wlaczone? Bo ja n wifi probowalem odebrac. Cytuj
czeskimaster 3 345 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Musisz mieć włączone dane komórkowe, czasami podczas przechodzenia MMS, dane powinny się automatyczna włączyć i pobrać, bez ręcznego włączania. Cytuj
JLBuraku 3 Opublikowano 24 stycznia 2017 Autor Opublikowano 24 stycznia 2017 W sumie to mam nowy problem.. wlaczam dane komorkowe iwgl zadna ikonka sie nie wyswietla ze dzialaja i po prostu nie dzialaja. Przesiadlem sie z ios zielony jestem z androidem Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Wyłącz wifi, włącz dane komórkowe i zobacz czy ci działa np forum. Cytuj
JLBuraku 3 Opublikowano 24 stycznia 2017 Autor Opublikowano 24 stycznia 2017 Ogarnalem wszystko jux, ze strony operatora cfg pobralem. Dzieki wszystkim za pomoc :) Cytuj
Mani 696 Opublikowano 26 stycznia 2017 Opublikowano 26 stycznia 2017 Dane komorkowe musza byc wlaczone? Bo ja n wifi probowalem odebrac. W samsungach musisz mieć włączone dane komorkowe by odebrać mms.Jedynie Xperie z tego co wiem bo miałem kilka automatycznie wlączały dane komorkowe. I spoko, że rozwiązał się problem. Pewnie nie skonfigurowałes poczty mms skoro coś musiałes pobrać od operatora. Cytuj
JLBuraku 3 Opublikowano 30 stycznia 2017 Autor Opublikowano 30 stycznia 2017 Dane komorkowe musza byc wlaczone? Bo ja n wifi probowalem odebrac. W samsungach musisz mieć włączone dane komorkowe by odebrać mms.Jedynie Xperie z tego co wiem bo miałem kilka automatycznie wlączały dane komorkowe. I spoko, że rozwiązał się problem. Pewnie nie skonfigurowałes poczty mms skoro coś musiałes pobrać od operatora. Chyba już w nowych modelach wszystkie samsungi mają automatyczne włączanie danych. Bo przynajmniej u mnie w tej chwili po otrzymaniu sms dane same się włączają i pobierają mms :) Cytuj
JLBuraku 3 Opublikowano 1 lutego 2017 Autor Opublikowano 1 lutego 2017 a btw to prawda, że w modelach Edge nie które aplikacje działają nie poprawnie? Cytuj
Mani 696 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Z tym się jeszcze nie spotkałem. Odpukać. Jedyny minus S6Edge to bateria. No i może brak SD. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi