Patricko 1 439 Opublikowano 10 czerwca 2017 Opublikowano 10 czerwca 2017 Daj sobie na 1 i próbuj powoli. Jak dasz za dużo to będzie Cię spowalniać więcej niż pomagać. Stabilizacja bardziej służy temu, żeby auto nie myszkowało po trasie. Musisz sobie sam znaleźć złoty punkt, ale zacznij od minimalnych wartości. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Mam nadzieje że gra obsługuję oficjalną kierownicę do PS4 czyli Logitecha G29 inaczej będzie lipka :/ nie chce grać na padzie. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Ktos z komentujacych upala tutaj na kierownicy? Cytuj
Lucky77 22 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 "W ramach zawodów dzielonych ze względu na rodzaj pojazdu porozbijamy gąbki i powalczymy z czasem, zbierając porozrzucane tu i ówdzie kulki." Aha, gąbki i kulki. Czytam, że znów mało tras i model jazdy prosty. Jeszcze cofanie czasu poprosimy i wyjdzie z tego drugi Loeb. Coś się "mistrzowie" nie napracowali specjalnie, a potencjał był ogromny. Cytuj
_White_ 79 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Mówiłem że tak będzie. Albo robisz dobry symulator, albo dobry arcade, nie da się w jednej grze dogodzić fanom jednych i drugich. Smutno mi. :( Cytuj
koczownik 4 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 Dirta Rally się nie kończy, to on kończy ciebie hehe dobre :) mnie wykończył, teraz kupiłem Dirt 4 i zamierzam dalej się męczyć :) kto już gra? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 (edytowane) No u mnie już pad latał kilka razy, przez kępke trawy albo przez leżący liść tak wybiło auto do góry jak z katapulty, trochę to przesadzone jest. Na jakich ustawieniach wspomagania panowie jeździcie na padzie ? Edytowane 13 czerwca 2017 przez PlastikowySmalec Cytuj
koczownik 4 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Cześć, Ja jeżdżę na symulacji i ten poziom trudności środkowy chyba - "Pro" czy coś. Jak dla mnie na razie wystarczy Czy ktoś z Was wie po co są te Teamy? Niby mam swój, ale mogę w mistrzostwach i tak nie kupować auta i jeździć jakimś losowym teamem, kasa tez wpada. Widzę, że chyba nie ma w Dirt 4 ligi (?), znalazł ktoś? Pozdr Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Jak masz własny team to dostaniesz dużo więcej kasy za zawody. Cytuj
walek 96 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 No u mnie już pad latał kilka razy, przez kępke trawy albo przez leżący liść tak wybiło auto do góry jak z katapulty, trochę to przesadzone jest. Na jakich ustawieniach wspomagania panowie jeździcie na padzie ? Kolega chyba w Dirt Rally nie gral. Ta m poziom frustracji byl ogromny, dla graczy uzywajacych pada. Mi sie Dirt 4 podoba, jest latwo, lekko i przyjemnie. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 No własnie trochę pograłem i jakoś tam łatwiej mi było w RALLY No u mnie już pad latał kilka razy, przez kępke trawy albo przez leżący liść tak wybiło auto do góry jak z katapulty, trochę to przesadzone jest. Na jakich ustawieniach wspomagania panowie jeździcie na padzie ? Kolega chyba w Dirt Rally nie gral. Ta m poziom frustracji byl ogromny, dla graczy uzywajacych pada. Mi sie Dirt 4 podoba, jest latwo, lekko i przyjemnie. Cytuj
Lucky77 22 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Kolega chyba w Dirt Rally nie gral. Ta m poziom frustracji byl ogromny, dla graczy uzywajacych pada. Mi sie Dirt 4 podoba, jest latwo, lekko i przyjemnie. No i całe podsumowanie. Eureka... to jest Dirt 4 a nie Dirt Rally 2. Czyli powrót do przeszłości. Przypuszczam, że pierwszy DIRT pozostanie taką legendą jak Richard Burns Rally . Piszę co widzę i słyszę bo w to nie zagram. Chyba, że by dali ciężarówki. Codemasters nie może się zdecydować, nie pierwszy raz. Ale te raptem kilka lokacji i na siłę Buggy zamiast Hill Climb. Dobrze, że F1 2016 im wyszła doskonale... Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 (edytowane) Przecież to są/będą dwie różne serie. Dirt 4 jest najlepszym Dirtem z numerem. Edytowane 14 czerwca 2017 przez mattaman Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Dokładnie, jakby to była nowa odsłona Dirta Rally to by nazwali Dirt Rally 2 a nie Dirt 4 Cytuj
koczownik 4 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Panowie, jakie macie ustawienia sensitivity i linearity dla pada? Ja na razie zmieniłem sensitivity z 50 na 25, a linearity zostawiłem domyślne 4 i zobaczymy.... Macie już jakieś wnioski w co na początku lepiej inwestować z Facilities? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Ja mam symulacje i ustawiony poziom trudnosci SI na przed ostatni i wygrywam w RallyCrossie z przewaga 3 sekund... Cytuj
Lucky77 22 Opublikowano 15 czerwca 2017 Opublikowano 15 czerwca 2017 Przecież to są/będą dwie różne serie. Dirt 4 jest najlepszym Dirtem z numerem. Wątpię, żeby to były dwie serie. Dlatego swoją kopię Dirt Rally schowałem pod poduszkę. Seria pewnie pójdzie w arcade. Szkoda. Cytuj
walek 96 Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 Tak wyglądają pierwsze pierwsze przejazdy w Dirt 4 w moim wykonaniu. Cytuj
Lucky77 22 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 W stosunku do Dirt Rally tu jakieś szybkie te nawroty. Jakieś wspomagacze miałeś? Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 calkiem fajny Colin McRae rally. Cytuj
koczownik 4 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Proszę dodajcie mnie na PSN, bo nie ma z kim porównywać wyników w tabelach znajomych :) PSN ID: koczownik Dzięki :) Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Jako posiadacz Dirt Rally ciągle czerpiący olbrzymia radość z tego tytułu mimo gry na padzie (wszystkie assysty na off), powinienem zainteresować się Dirt 4 ? Cytuj
Tommy Dee 53 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Jesli caly czas bawisz sie swietnie grajac w Dirt Rally to nie polecam kupowac Ditra 4 w pelnej cenie bo sie najzwyczajniej w swiecie rozczarujesz. Promocyjny belkot Codemasters, ze niby symulacyjny model jazdy w D4 to ten sam co w Dirt Rally tylko lepszy, mozna miedzy bajki wlozyc. Model jazdy zostal strasznie wykastrowany z glebi w stosunku do DR I jest jakis taki dziwaczny... Mimo ze czuc mase auta na dohamowaniach to ma sie wrazenie ze prowadzisz kartonowe pudelko. Samochody sa zbyt lekkie I strasznie rozlatane podczas sterowania. Na szutrach rajdowki sprawiaja wrazenie podsterownych, kiedy juz je przelamiesz momentalnie staja sie mega nadsterowne. Wszystko jest jakies takie rwane I nienaturalne. Ciezko tutaj mowic o pelnej kontroli nad pojazdem jaka sie ma w Dirt Rally a tez gram na padzie. Generator tras to tez marketingowa sciema. Po kilku dniach z gra mozna zauwazyc, ze te same zakrety powtarzaja sie zbyt czesto nawet po kilka razy na tym samym OS-ie. Po uksztaltowniu terenu juz wiesz jaki zakret zaraz zostanie podyktowany. I graficznie wyglada gorzej od Dirt Rally :/ Polecam odczekac z zakupem az cena mocno spadnie 4 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 21 czerwca 2017 Opublikowano 21 czerwca 2017 Dziekuje za opinie. Wbije spokojnie calaka w Sebastien Loeb Rally Evo i kupie gdzies za 100 dirciaka Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 21 czerwca 2017 Opublikowano 21 czerwca 2017 (edytowane) To że model jazdy jest inny niż w DR nie oznacza że Dirt 4 to kiepska gra. To jest gra dająca mega fun z jazdy. Edytowane 21 czerwca 2017 przez mattaman Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi