ASX 14 715 Opublikowano 13 czerwca 2019 Opublikowano 13 czerwca 2019 Czyli raczej standardowy i dosyć nudny podział. Niie wiem może to ze względu na średnią oprawę, może z powodu niespecjalnej prezentacji, ale jakoś zupełnie mnie ten tytuł nieinteresuje. Co jest dziwne, bo przecież mowa o globalnym fenomenie i p jednych z najbardziej lubianych bohaterach. Dziwne mam nadzieje że będą potrafili mnie czymś zaskoczyć Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 czerwca 2019 Opublikowano 13 czerwca 2019 Ja liczę po genialnym Spider-Manie, że Marvel na serio chce podbić rynek gier i wynajmuje do tego najlepsze studia. Nie mogą tego spartolić bo Avengersi to ich największa marka. Ostatnio wkurzył mnie jednak filmik IGN, gdzie dwóch „dziennikarzy” dywagowało nad gra twierdząc, że nie ma szans na shared-universe między grami jak w przypadku filmów argumentując, że „nie tak funkcjonuje branża gier”. Z jednej strony branie ich słów do siebie to głupota, a z drugiej te durnie mnie zaniepokoiły Dodawanie z czasem nowych bohaterów i ekskluzywność niektórych dodatków sugerowałaby, że do gry tylko na PS4 dołączyłby Spider-Man ale oczywiście, na razie nic nie wiadomo. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 13 czerwca 2019 Opublikowano 13 czerwca 2019 (edytowane) 47 minut temu, ASX napisał: Czyli raczej standardowy i dosyć nudny podział Jeśli dzięki temu wydawcy dalej będą inwestować niemałe pieniądze w gry kampanie singleplayer, to ja nie mam nic przeciwko takiemu podziałowi. Mnie jedynie martwi, że fabuła zapowiada się jak powtórka z endgame. Porażka avengersów -> 5letnia przerwa -> zebranie wszystkich razem -> (?) pokonanie głównego złego. Mieli do przerobienia 80 lat komiksów, a wybrali ostatni film z mcu? @Voytec wspólne universum gier marvela jest bardziej niż pewne. Od początku to mówili i nie słyszałem oficjalnego info, że cokolwiek w tym temacie się zmieniło. W spidermanie jest już wzmianka, że avengersi są na wschodnim wybrzeżu, a dodatkowo twórcy na pytania czy te ekskluzywne dlc dla ps4 to nie przypadkiem właśnie spiderek, tylko się głupio uśmiechają i mówią, że póki co nie mogą za wiele zdradzać. Plus za wszystkie gry marvela odpowiada jeden gościu (nie pamiętam jak się nazywa), tak samo jak Feige w mcu. Edytowane 13 czerwca 2019 przez MBeniek Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 Gameplay nagrywany mikrofalówką: https://www.reddit.com/r/MarvelAvengersProject/comments/c0egb2/so_the_video_showing_footage_was_finally_taken/ Może teraz szybciej dostaniemy jakiś oficjalny w normalnej jakości. Cytuj
ASX 14 715 Opublikowano 22 czerwca 2019 Opublikowano 22 czerwca 2019 Nad grą pracuje 5 studiów developerskich czyli rekord Crackdowna pobity Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Opublikowano 20 sierpnia 2019 No, ta walka młotkiem tak trochę słabo w porównaniu z tym co mogliśmy zobaczyć w GoW Cytuj
łom 2 018 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Bardzo słabo to wygląda. Nie czuć impaktu ciosów i animacja ataków jest drewniana, kojarzy mi się z Injustice 1. Gdyby dodali lepsze efekty uderzeń albo przynajmniej odgłosy gruchotanych kości to było by o wiele lepiej, ale niestety widać że celują w PEGI 12. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 20 sierpnia 2019 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Nie można odmówić tej grze widowiskowości, ale gameplayowo na razie jest tak sobie. Cytuj
Pupcio 18 612 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Opublikowano 20 sierpnia 2019 W to się gra czy to jakaś oglądanka zabijanka? Cytuj
XM. 11 024 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Wygląda hoiowo, bezplciowo i jak będę chciał polatac z młotem Thora to poczekam jeszcze te dwa lata na GoW 2, gdzie będzie czuć power podczas starć. Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Nie jara mnie avengers, gameplay tez nie powala. To ma byc jakas gra usługa w stylu division? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 sierpnia 2019 Opublikowano 20 sierpnia 2019 (edytowane) 9 minut temu, Shen napisał: To ma byc jakas gra usługa w stylu division? Trochę dziwne porównanie bo Division to jest looter shooter a że był rozwijany dodatkami i innym live servicem to zostal nazwany gaas z tego co wiadomo Avengersi nie będa mieli za dużo wspólnego z looter shooterami ale mają być rozwijane przez dłuższy czas jak praktycznie każda większa gra teraz. Grą usługą jest również CTR w tym momencie Cytat Live service game with a regular content delivered over multiple years and an "Ever-Expanding Universe" Edytowane 20 sierpnia 2019 przez _Be_ Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Obejrzałem ten gameplay i podoba mi się, a jakimś fanem Avengers nie jestem. Jak juz się człowiek oswoi z tym, że nie mają twarzy znanych aktorów to nawet przyjemnie się to oglądało. Ale właśnie - oglądanie - rozumiem, że to jakaś misja wprowadzająca do właściwej gry i miało być efekciarsko, ale coś mało grania tam było. Z jednej strony podoba mi się efekciarstwo, ale też chciałbym, żeby został zachowany balans między rozgrywką, a oglądaniem skryptów. W każdym razie ze stanu kompletnego "whatever" zmieniło mi się na "kurde, chyba kupię", więc materiał zrobił robotę 1 Cytuj
ASX 14 715 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 czemu wszystkie postaci wyglądają jakby miały dodatkowy chromosom? 1 Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Ale to jest wooooooooooooooooooolneeeeeeeeeeeeee. Iron Man i Thor latają z prędkością dziecka na rowerze. Cytuj
ASX 14 715 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 22 godziny temu, Shen napisał: Nie jara mnie avengers, gameplay tez nie powala. To ma byc jakas gra usługa w stylu division? rok 2019, a ludzie wciąż nie ogarniają xd Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Niby wszystko ok i tak jak być powinno, ale jakoś trochę hype opadł. Trochę za efekciarski jest ten prolog. Za bardzo w stylu Micheala Baya . Wszystko się pali, wybucha, rozpada, lata i logiki w tym za grosz - avengersi niby chcą uratować mieszkańców/most, a potem sami strzelają w cysternę :fucklogic: xD Taki prolog do u2 też jest widowiskowy, ale przez to, że jest o wiele bardziej stonowany, to imo robi lepszą robotę niż takie boom, boom, boom. Co do gameplayu to ciężko ocenić, specjalnie dobrego wrażenia nie robi, ale to na szczęście będzie można ocenić w becie. Najwięcej funu będzie pewnie grając hulkiem - aż mi się przypomniała gierka z 2003. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Za dużo tam się dzieje. Co chwila wybuchy, non stop walka. Wątpię, żeby szykowało się w tym więcej eksploracji. Nie dla mnie. Wyrosłem trochę z MCU. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 października 2019 Autor Opublikowano 5 października 2019 Tak jak pisałem, Kamala Khan będzie jednym z głównych bohaterów. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 5 października 2019 Opublikowano 5 października 2019 No tak do pełni szczęścia brakowało tylko muslim bohatera. 1 Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 5 października 2019 Opublikowano 5 października 2019 (edytowane) Oczywiście w grze spokojne mogłaby się pojawić jakaś inkarnacja spider-mana ale marvel nie może promować postaci, z których potem nie zrobi filmów niezależnie od Sony. Ms marvel to jest ich substytut. Edytowane 5 października 2019 przez Sebas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi