Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Plugawy napisał:

No tak do pełni szczęścia brakowało tylko muslim bohatera

Przecież to nie będzie mieć żadnego odzwierciedlenia ani w gameplayu, ani w samej fabule, więc nie wiem w czym problem. Nawet w video o profilu postaci o tym nie wspominają.

Spoiler

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Oho, zaczynają się przesunięcia z gorącego okresu. xD

W sumie spoko, bo maj to TLOU II. 

• 5 tygodni później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Obejrzałem sobie 25 minutowy filmik z rozgrywki/zwiastunów i włączyło mi się jaranko. 

Jak wcześniej ta gra mnie w ogóle tak teraz czekam. 

Oczywiście dalej hejtuję grę jako usługę, ale w jednym z ostatnich zwiastunów narrator wiele razy podkreślał słowo "solo" mówiąc o grze, więc jest szansa, że samotny gracz jak ja odnajdzie się w tym tytule.

Opublikowano
2 godziny temu, - V - napisał:

A wiadomo co z premierą? Przełożona czy dalej ustalona na maj?

2 godziny temu, LukeSpidey napisał:

4 września 2020 chyba.

Macie raptem kilka postów wyżej na kiedy przesunięte, a pewnie jeszcze przesuną.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bo tu nie ma co pamiętać. Stawiam 100kg orzeszków ziemnych, że będzie prostacka rozgrywka i po 5h kiedy powinna się zaczynać rozgrywka będzie się miało dość i nie będzie mowy o ochocie lootowania.

• Plusik 2
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio się chwalili, że poprawili wygląd bohaterów, a tu takie coś - no nie wiem co tak słabo. Trochę to wygląda tak jakby nie stać ich było na zeskanowanie aktorów z mcu, więc zlecili chińczykom tanią podróbkę. Już mogli iść całkowicie w swój własny design, a nie na siłę trzymać się tych filmów - insomniac ze spider-manem jakoś dali radę.

Opublikowano

No jakby postaci miały mieć twarze z filmów to i głosy co przelozyloby się na jakieś grube miliony dla aktorów. Jeszcze jakby to był pewny sukces to mogliby zaryzykować ale na to się nie zanosi.