Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tej grze coś będzie na premiere jak się kupi płytkę za 300zł? Nie dość że ta c00rwa marvel to chyba dali wszystko co najgorsze w grach wideo. Niesamowite jestę to Square enix

Opublikowano

Rozumiem ideę battlepassa, ale nie dla jednej postaci. Najgorzej co mogli zrobić, gaas, który okazał się najgorszym, co do tej pory wyszło.

Opublikowano
40 minut temu, Dante napisał:

Poświęcił się ktoś i kupił tą wersję duper deluxe żeby grać już dzisiaj i zdać relację jak źle/dobrze jest w przypadku pełnej wersji?

Znam gościa, który poświęcił się nawet bardziej:

avengers kolekcjonerka.png

K#rwa, prawie 1200zł za takie badziewie :facepalm:

• Haha 2
Opublikowano

Ja pewnie w grę zagram jak dadzą za pół roku w Game Passie. :kaz: 

Opublikowano
W dniu 5.09.2020 o 12:15, smallv86 napisał:

Wyglada jak Blanka ze street fightera z van dammem. Kurde ktos to w ogole kupil? oO

pewnie fani funko popów. Czyli dziwni ludzie.

Opublikowano

Crystal Dynamics marnują swój potencjał przy takim czymś. Ja to w ogóle nie rozumiem sensu recenzowania takich gier. Przecież w ciągu roku to się stanie zupełnie czymś innym niż jest teraz. 

Opublikowano

Zaraz mnie trafi z tą grą. W jednej misji przeciwnicy po zdarzeniu z geometrią znikają. By progresować w misji muszę zabić wszystkich ale się nie da bo znikają. Nic, wymyśliłem, że będę restartował checkpointy i walczył tak, żeby nie uderzali w siebie albo w ściany. Po trzech godzinach dotarłem do momentu gdzie cutscenka się powinna odpalać ale się nie odpala. Drzwi się zamykają a ja stoję jak kołek.

Rozumiem błędy na premierę ale nie takie które uniemożliwiają ci granie.

https://twitter.com/Zeratul/status/1303068050938368006?s=20

https://twitter.com/Zeratul/status/1303141449630920704?s=20

Opublikowano

To kara za myslenie, ze to, ze gierka jest slaba, to hejterskie (pipi)olo

Opublikowano

Popatrzyłem chwilę, jak ktoś w to gra na twitchu i aż się niedobrze zrobiło od tego interfejsu i sposobu "zabawy". Na pierwszy rzut oka: kwintesencja wszystkich najgorszych cech wysokobudżetowych gierek.

Już abstrahując od całego fundamentu gaas etc.

• 1 miesiąc temu...