Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Anthem to akurat miał zajebisty potencjał, ale go nie wykorzystali, a szkoda, bo gierka mocno się broniła gameplayem, gunplay był tak fajnie zrobiony jak w The Division i klimatem latających robotów.

Opublikowano
1 godzinę temu, Square napisał:

Serio? To chyba jakiś rekord, żeby gry po dwóch latach nie dało się kupić.

Raczej nikt nie przebije kolejnego hitu GaaSowego od S-E Babylon's Fall

3 III 2022 - premiera

13 IX 2022 - Following the publication of this announcement, sales of the digital version, as well as the physical version on retailer sites, will draw to a close. 

• Dzięki 1
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie jak w to grać? Naszła mnie ochota na przejście tytułu i po wejściu na statek ( obecnie gram postacią Iron Man-a) i ukończeniu jakiegoś tutoriala w hologramie na mapie gry nie mam żadnej misji tylko kolejne treningi (tym razem mulatką z dużymi łapami) ale brak jakichkolwiek misji fabularnych. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Któraś z wersji wypada lepiej pod względem technicznym \ graficznym? Nie widzę aby gra wymagała karty obsługującej RT, a jak grałem w to z GPU na XSX, to chyba też nie było wykorzystania tej technologii. Teraz jest w takiej cenie, że może warto to kupić za ok. 20 zł.

Opublikowano

Nie wiem, jak technicznie/graficznie, ale wersja Sony ma na wyłączność grywalnego spider-mana, jeśli dla kogoś ma to znaczenie.

Na konsole gra jest w promocji za 21zł. Na PC za 16,50zł.

Opublikowano
6 godzin temu, Elitesse napisał:

Teraz jest w takiej cenie, że może warto to kupić za ok. 20 zł.

Nie warto.
Tego nie było warto ściągać "za darmo", jak było w GP to tym bardziej 20zł bym za to nie dał.
Strasznie generyczny GAAS, robiony przez księgowych, typowo pod mikrotransakcje i lootboxy.
Nie ma tu ani grama duszy, wszystko jest generyczne i dziergane w jakimś generatorze chujowizny - nie polecam.

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano
11 godzin temu, Wredny napisał:

Nie warto.
Tego nie było warto ściągać "za darmo", jak było w GP to tym bardziej 20zł bym za to nie dał.
Strasznie generyczny GAAS, robiony przez księgowych, typowo pod mikrotransakcje i lootboxy.
Nie ma tu ani grama duszy, wszystko jest generyczne i dziergane w jakimś generatorze chujowizny - nie polecam.

Wiem, że to crap ale początek miał całkiem fajny. Dodatkowo gierka w pełnej polskiej wersji językowej jak Spider. Jak gra była w GP, to pograłem przez chwilę ale zostawiłem, bo im dalej tym nudniej. Za takie pieniądze może dałbym jej kiedyś jeszcze jedną szansę.