balon 5 326 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 Dobra czar prysł xd Doszedłem do tego momentu jak mam lecieć samolotem i wybierać generyczne misje na mapie świata. Odpaliłem pierwszą na Syberii. Pusta, biedna miejscówka, i napierdalanka botów (bez skojarzeń proszę) Dziękuje to były spoko 4h. Fanem serii nie jestem, mam w co grać, więc 140 giga zwalnia się pod Forze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 Ja tych generycznych misji zrobiłem trzy lub cztery, a tak leciałem tylko kampanię i dzisiaj zobaczyłem napisy końcowe. Gdybym miał na szybko oceniać to 8-/10 gdzie Spiderman od Insomniac to 9-/10. Bawiłem się dobrze i mam zamiar zrobić również trzy kolejne rozdziały, które wyszły. Szczególnie, że ponoć ten ostatni jest lepszy niż podstawowa kampania 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 23 minuty temu, funditto napisał: Ja tych generycznych misji zrobiłem trzy lub cztery, a tak leciałem tylko kampanię i dzisiaj zobaczyłem napisy końcowe. No ale właśnie musiałem ją zrobić w głównej fabule. Rozumiem, że to tylko jeden taki musowy odpał na całą kampanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 5 godzin temu, funditto napisał: Ja tych generycznych misji zrobiłem trzy lub cztery, a tak leciałem tylko kampanię i dzisiaj zobaczyłem napisy końcowe. Gdybym miał na szybko oceniać to 8-/10 gdzie Spiderman od Insomniac to 9-/10. Bawiłem się dobrze i mam zamiar zrobić również trzy kolejne rozdziały, które wyszły. Szczególnie, że ponoć ten ostatni jest lepszy niż podstawowa kampania Dobra chyba się przełamałem się tą Syberią i chyba dam szansę. Znowu jest lepiej. Mam nadzieję, że bez robienia tych generyków nie będę za słaby i nie będę musiał potem grindować do fabuły? Pomyśleć, że takie emocje za „free”. Dzięki Panie ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 518 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Bieda okrutna XD Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Świetnie kolejny Spider AAA! Spoiler Spoiler Kijem przez szmatę nie tykać… Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 22 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 518 Opublikowano 22 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2021 Jak wspomnieli w filmiku, porównania do SM od Insomniaców trochę niesprawiedliwe, ale wygląda jak gówno. Stroje chyba na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 22 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2021 To wygląda w ruchu gorzej niż w tych Spodermonach od acti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 463 Opublikowano 22 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2021 Przecież Spiderman to tylko kolejna skórka do gry, która nie jest zaprogramowana pod pajęcze śmiganie na sieci. Z marketingowego punktu widzenia to oczywiście dobry ruch, ale dla kumatego gracza zupełnie zbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 4 września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 września 2022 Odkopię trupa. Kumpel pyta, czy jest crossgen w coopie w tej grze? Chodzi mu o to, czy można zagrać razem w ten sposób, że on grałby w salonie na PS5, a w małym pokoju jego syn na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 4 września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 września 2022 Z tego co znalazłem w necie to tak, między PS4 i PS5 jest crossplay, nie ma crossplayu z innymi platformami jak PC czy Xboxy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 3 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2022 W sumie odpaliłem z ciekawości (100+ GB xd) skoro jest w abonamencie. Jezusku jakie raczycho. Już kiedyś mówiłem, że jestem fanem prostych rozwiązań i lubię, gdy gra ma po prostu NEW GAME | LOAD | OPTIONS. Zaczynasz od intro, wpadasz w gameplay i powoli rozkminiasz sterowanie. A tu widzę na wzór nowej serii Hitmana - na powitanie wyskakuje mi pięć popupów: NOWE PRZEDMIOTY, NOWE WYDARZENIA, MONETKI ALLEGRO, MARKETPLACE, MASZ TU WIENCYJ BONUSUF SKURWYSYNU, PACZ CO MAMY DLA CIEBIE... Jakie kurva nowe jak zacząłem grać dopiero, a to już mnie bombarduje pierdołami na starcie. Szukam po prostu czegoś na wzór STORY, to zaczyna się monotonne łażenie po stacji jako Iron Man. Szukam celu, jakieś znaczniki, podchodzę i odpala się filmik tutorial, który przez 3 minuty nawija mi na dzień dobry do czego służą wszystkie możliwe menusy, frakcje, przedmioty, levele, misje, podczas gdy próbuję w ogóle nauczyć się sterowania i wiedzieć, o co tu chodzi. Nikt w tym teamie developerskim nie pomyślał, jak powinien wyglądać gameplay loop i stopniowe wciąganie w produkcję, uczenie mechanik po kolei, a nie nagle MASZ TU WSZYSTKO I NAUCZ SIĘ TERAZ. W końcu dotarłem do znacznika, po drętwym dialogu miałem kilka tutoriali z walki (generyczna dość, klep klep klep, naładuj pasek, ziuuum). Dlaczego dziś nie da się zrobić gry "jak dawniej", po prostu Story Mode i pchanko do przodu, a nie jakieś miliony czasówek, wydarzeń, ikonek... rzyyg. Wracam zbierać truskawki w celestynie. edit: odpaliłem jakąś misję pasujacą pod początkowy level, grałem Hulkiem. Czego oczekiwałbym jako Hulk? Demolki, rozwałki. A co miałem? Rzucanie kamieniami w drony wysoko ponad nami, robociki, które miały zbyt dużo energii. Nope, nope, totalny chaos dla mnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2022 A wygląda to chociaż? Jak będzie po 10zl to się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 3 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2022 Wygląda ładnie na PS5, ale ogólnie feeling jakbym grał w mobilkę podciągniętą pod duże konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 3 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2022 Weź to usuń z dysku, ja o 2h za późno to zrobiłem, dalej żałuje. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 3 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2022 ten produkt to najlepszy przykład wszystkiego co najgorsze w grach typu AAA GaaS. Całkowicie bezduszna, pozbawiony charekteru produkt zaprojektowany w całości tak aby tabelki w excelu się zgadzały. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 3 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2022 No ale mógłbyś trochę popolemizować z przedmówcą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 463 Opublikowano 3 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2022 Tutaj mamy zgodę ponad podziałami - tego raczyska się nie da wybronić, choć mam ziomka, który zasłania się "byciem fanem Marvela" i jemu się podobało Ja to przeszedłem dzięki Gamepassowi, a i tak żałuję, że w to zagrałem (choć z drugiej strony nie mógłbym z czystym sumieniem jechać po tym gównie, gdybym tego nie zrobił). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 440 Opublikowano 3 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2022 już po demie było widać, że to balas. Fajne wprowadzenie, a pozniej bieganie po pustych połatach terenu i maszowanie jednego przycisku. Miejsce takich gier znajduje się obok E.T - czyli 20 metrów pod ziemią. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 440 Opublikowano 21 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2023 Dlugo wspierali tego trupa Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 604 Opublikowano 21 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2023 (edytowane) Warto wspomnieć, że 30 września gra zniknie z oficjalnej dystrybucji,a posiadacze pełnej wersji Marvel’s Avengers na PC oraz konsole PlayStation i Xbox otrzymają całą zawartość dodatkową za darmo. Dotyczy to zarówno cyfrowej, jak i pudełkowej wersji gry oraz Marvel’s Avengers udostępnionego w abonamentach Xbox Game Pass i PlayStation Plus Extra. Wszystkie darmowe kosmetyki będziecie mogli odbierać od 13 marca. Ciekawe ile pożyje Arkham Knights i Suicide Squad... Edytowane 21 stycznia 2023 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 518 Opublikowano 21 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2023 Serio? To chyba jakiś rekord, żeby gry po dwóch latach nie dało się kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 21 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2023 Deadpool od acti na ps360 chyba też szybko spadł z rowerka tak samo jak remaster na ps4 i XO XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi