Shankor 1 650 Opublikowano 21 stycznia 2023 Opublikowano 21 stycznia 2023 Deadpool miał problemy z licencją, czy był crapem to inna sprawa... Nawet Anthem chyba dłużej trzymali pod tlenem. Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 21 stycznia 2023 Opublikowano 21 stycznia 2023 Anthem to akurat miał zajebisty potencjał, ale go nie wykorzystali, a szkoda, bo gierka mocno się broniła gameplayem, gunplay był tak fajnie zrobiony jak w The Division i klimatem latających robotów. Cytuj
łom 2 013 Opublikowano 21 stycznia 2023 Opublikowano 21 stycznia 2023 1 godzinę temu, Square napisał: Serio? To chyba jakiś rekord, żeby gry po dwóch latach nie dało się kupić. Raczej nikt nie przebije kolejnego hitu GaaSowego od S-E Babylon's Fall 3 III 2022 - premiera 13 IX 2022 - Following the publication of this announcement, sales of the digital version, as well as the physical version on retailer sites, will draw to a close. 1 Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Panowie jak w to grać? Naszła mnie ochota na przejście tytułu i po wejściu na statek ( obecnie gram postacią Iron Man-a) i ukończeniu jakiegoś tutoriala w hologramie na mapie gry nie mam żadnej misji tylko kolejne treningi (tym razem mulatką z dużymi łapami) ale brak jakichkolwiek misji fabularnych. Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 18 września 2023 Opublikowano 18 września 2023 Któraś z wersji wypada lepiej pod względem technicznym \ graficznym? Nie widzę aby gra wymagała karty obsługującej RT, a jak grałem w to z GPU na XSX, to chyba też nie było wykorzystania tej technologii. Teraz jest w takiej cenie, że może warto to kupić za ok. 20 zł. Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 18 września 2023 Opublikowano 18 września 2023 Nie wiem, jak technicznie/graficznie, ale wersja Sony ma na wyłączność grywalnego spider-mana, jeśli dla kogoś ma to znaczenie. Na konsole gra jest w promocji za 21zł. Na PC za 16,50zł. Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 18 września 2023 Opublikowano 18 września 2023 6 godzin temu, Elitesse napisał: Teraz jest w takiej cenie, że może warto to kupić za ok. 20 zł. Nie warto. Tego nie było warto ściągać "za darmo", jak było w GP to tym bardziej 20zł bym za to nie dał. Strasznie generyczny GAAS, robiony przez księgowych, typowo pod mikrotransakcje i lootboxy. Nie ma tu ani grama duszy, wszystko jest generyczne i dziergane w jakimś generatorze chujowizny - nie polecam. 1 1 Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 11 godzin temu, Wredny napisał: Nie warto. Tego nie było warto ściągać "za darmo", jak było w GP to tym bardziej 20zł bym za to nie dał. Strasznie generyczny GAAS, robiony przez księgowych, typowo pod mikrotransakcje i lootboxy. Nie ma tu ani grama duszy, wszystko jest generyczne i dziergane w jakimś generatorze chujowizny - nie polecam. Wiem, że to crap ale początek miał całkiem fajny. Dodatkowo gierka w pełnej polskiej wersji językowej jak Spider. Jak gra była w GP, to pograłem przez chwilę ale zostawiłem, bo im dalej tym nudniej. Za takie pieniądze może dałbym jej kiedyś jeszcze jedną szansę. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 Nawet powiedziałbym że do połowy gry trzyma fajny poziom na wzór Spidermana, później dopiero siada jak zaczyna się festiwal pobocznych zadań graficznie i audio też fajnie się prezentuje. Cytuj
LukeSpidey 939 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 No i cała kosmetyka dodana do gry, za którą kiedyś wołali nie małe dolary teraz jest w gratisie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi