Skocz do zawartości

Shadow of the Tomb Raider

Featured Replies

• Odpowiedzi 625
  • Wyświetleń 70,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Czytam: "Sam and Reyes are coming back"   Myślę: Kto?

• Myślałem, że w lepszą grę od Spider-mana i God of War już w tym roku nie zagram, a tu nowy Tomb zaczyna wychodzić na prowadzenie. Szok    Mało tego, na tę chwilę nie mam żadnych wątpliwości, że to naj

• Chętnie odpocznę od grobowców i Uncharted formuły na te grę. O ile bardzo mi się to spodobało to jednak tęsknię za hard corowym stylem pierwowzorów. Doskonale sie bawiłem przy kazdej z tych trzech ods

Opublikowano

RDR2 i nowa czesc TR to raczej jedyne tytuly warte zakupu w tym roku imo 

Opublikowano

God of War, Dark Souls Remastered, Metro Exodus, Shadow of the Tomb Raider i Red Dead Redemption 2 - to są pewniaki godne zakupu w tym roku.

Opublikowano

dajta jeszcze więcej gier godnych zakupu 

Mroku gra na was jak na skrzypcach 

Opublikowano

Dziekuje kochani, wrzucajcie wiecej pewniakow godnych zakupu w tym roku.

Na pewno rozwaze zakup tych gier.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czego bym sobie życzył po tej grze, to ZDECYDOWANIE mniej zbieractwa. Wczoraj ukończyłem RotTR i męczyłem się już trochę. Fabuła non stop przerywana przez to, że człowiek próbuje zebrać dokumenty, zestawy survivalowe, grobowce, artefakty i wszelkiej maści innego badziewia... Gre ukończyłem na 86% i nie mam najmniejszej ochoty wracać i zbierać to, czego nie udało mi się znaleźć. Zostawiłbym tak:

a) Grobowce; b) Artefakty; c) Freski; d) Misje dodatkowe; 

Wszystko inne traktował jako niezobowiązujące dodatki, nieliczące się do statystyk. 

Opublikowano

Zbieractwa może być mniej ale grobowców zdecydowanie więcej i bardzie wielo etapowe. Do tego mniej walki (pif paf) i jest dla mnie gierka na 9, bo o warstwę techniczną się nie martwię.

Opublikowano

Zbieractwo i tak jest w dużej mierze opcjonalne. Zupełnie nie trzeba mieć wyśrubowanych zdolności czy ulepszonego sprzętu, by spokojnie ukończyć grę, więc może być tyle co było, bo jak ktoś lubi to sobie może 20h biegać i skakać po mapie. Ale im więcej grobowców tym lepiej, bo to najciekawsza część gry. Ostrząc sobie zęby na nową część zakupiłem wczoraj season pass w promocji i przejdę na Koksie te śmiechowe DLC ;)

Opublikowano

Grobowce są w deche, fajnie się kombinuje, jak je przejść. Swoją drogą, że jakoś wybitnie trudne, to one nie były. Ale przechodziło się fajnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze gameplayu nie było, ale już 6 różnych edycji zapowiedzianych (a to pewnie jeszcze nie wszystkie) :/ 

Okładka (standardowa) też słaba - Lara wygląda na niej jak żeńska wersja rambo, a nie jak archeolog. Ale przynajmniej nie owijają w bawełnę i już okładka wskazuje na czym znowu będzie skupiał się gameplay :P 

Opublikowano

Jeśli okładka budzi skojarzenia z rambo to bardzo dobrze bo ja się wychowałem na tych filmach. I taki styl mi bardziej pasuje niż kolesie w rurkach :)

Opublikowano
  W dniu 30.03.2018 o 18:45, Wredny napisał(a):

Nie miałbym nic przeciwko, gdyby tak wyglądała okładka :notbad:

Mówisz, masz.

W dniu 26.04.2018 o 16:54, hav7n napisał(a):

DbuQN7gXkAAYRiq.jpg

Opublikowano

Po screenach stwierdzam że Lara wygląda jak Lara i jakoś bez rewelacji. Czekam na gameplay ale coś czuję że września ta gra nie zawojuje.

Opublikowano
  W dniu 27.04.2018 o 07:41, funditto napisał(a):

Jest szansa, że dostaniemy dzisiaj jakiś trailer ? 

tak :) 

Opublikowano

eksploracja i lokacje zawsze sa spoko ale kur.wa mogli by spiąć dupę w fabule i postaciach bo pamietam tylko lare

Opublikowano
  W dniu 27.04.2018 o 07:41, Pacquiao napisał(a):

Czytam: "Sam and Reyes are coming back"

Myślę: Kto?

No i to jest wiadomość na którą czekałem! Dobrze, że o tym dali znać, bo miałem brać we wrześniu jedną gierkę day one (Spidereman) ale taki game changer teraz poszedł, że po temacie.

Opublikowano

Pamietam jeszcze grubego murzyna ale tylko dlatego że był grubym murzynem

Opublikowano
  W dniu 27.04.2018 o 07:41, Pacquiao napisał(a):

Czytam: "Sam and Reyes are coming back"

Myślę: Kto?

Dokladnie, te postacie poboczne w TR byly takie barwne ze rownie dobrze mogliby to powrzucac

010af6204a551453d369e3db99271c76.jpg