darkos 4 295 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Shadow of Tomb Raider. Croft Edition Pre-Order złożony. Zamykam temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 447 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Wolę standardową wersję - ma najładniejszą okładkę Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Wolę lepsze gry Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 1 godzinę temu, Wredny napisał: Wolę standardową wersję - ma najładniejszą okładkę Nie dla okładki kupuję lecz dla pełnej wersji. Dla mnie twarz Lary bardziej podoba się w wersji Croft Edition. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 447 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 A co, ja niby będę miał "niepełną"? To nie RotTR 20th anniversary edition, gdzie na płycie będziesz miał od razu DLC - to ta sama gra będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 No ale trochę(co jest mega c.hujowe) zawartosci wytną żeby było, co wsadzić do SP. Przynajmniej tak to rozumiem, bo zamierzają wrzucać te dodatki po jednym na miesiąc(m.in grobowce i cos tam z fabuła). Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 447 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 W takim razie ciekawe, ile za SP sobie policzą. Bo przecież ta wersja Croft i tak będzie droższa od standardowej. Tak czy siak - kupuję podstawową, bo ma super okładkę, a jak zapragnę dodatków to kupię SP i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 SP za 30 dolców( m.in 7 grobowcow), zwykła wersja 60 , a wydanie CROFT 90. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Ale h ujstwo z tym grobowcami. Ciekawe ile będzie w podstawce. Sprytny ruch janą i każualą grobowce nie potrzebne więc żerują na fanach klasycznych części oraz przeciwników SZCZELANEK bo to chyba oni najbardziej liczą na dobre i więcej grobowców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Warto też dodać, że edycja Croft to wydanie w steelbooku. Sam na razie się zastanawiam. Do RotR dokupiłem SP (w promocji) i w sumie nie żałowałem. Ale ~120zł to trochę sporawo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Pal licho Square Enix. Jak zwykle lepsza zawartość dopakowana jako płatne DLC. W podstawce dostaniemy z 6 grobowców a reszta w dodatkach. Kupię TR bo lubię nową wersję tej serii ale takie zagrywki są po prostu chamskie. DLC kupię jak będzie w promo kiedyś tam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Mam nadzieję, że te grobowce w podstawce (bo konsekwentnie bojkotuje płatne DLC, nie dając się r....ć) będą trochę bardziej wymagające niż dotychczas po restarcie serii. I mówię to jako wielki fan nieśmiertelnych klasycznych TR z PC. Ogólnie restart super i nie ma co się czepiać... oprócz prostych zagadek... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 W dniu 2.05.2018 o 13:55, Nemesis napisał: Pal licho Square Enix. Jak zwykle lepsza zawartość dopakowana jako płatne DLC. Lepsza zawartość? Ty widziałeś DLC do poprzedniej części TR? Ostatnio kupiłem SP w promo za 27 zł i zacząłem DLC fabularne z wiedźmą, no śmiech na sali, a to chyba prawie 40 zł kosztowało. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 tez mialem beke z tego dlc, tam bylo gry na 20-30min? Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Z tego co kojarze 1.5-2h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 447 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 No ja tam do tej dodatkowej zawartości przypierd.alać się nie będę , bo nic za to nie płaciłem - wszystko elegancko w pakiecie było i to prawie tydzień przed premierą, więc nie czułem się, jakby ktoś chciał coś ze mnie zedrzeć dodatkowo. W zamian dostałem masę grania na różne sposoby, bo trzeba przyznać, że DLC do RotTR są bardzo zróżnicowane - od symulatora spaceru w stylu Murdered Soul Suspect, poprzez krzyżówkę MGS z TLoU, a na typowo TRowej Babie Jadze skończywszy (owszem - krótkie to, około 2h, ale całkiem fajna opowieść). Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 W przypadku ROTR super to załatwili bo za normalną cenę wypuścili wszytko elegancko na płytce. To rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 55 minut temu, lennox napisał: W przypadku ROTR super to załatwili bo za normalną cenę wypuścili wszytko elegancko na płytce. To rozumiem. Rekompensata z rok ekskluzywności na Xboxie. Kurcze ja mam nadzieje, że ta gra się nie sprzeda i może kiedyś zrobią porządny reboot TR a nie jakieś strzelanki. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Z systemem skakania opartym na kwadratach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Pomijając pioseneczkę jak z jakiejś telewizyjnej teen dramy i brak postępu w oprawie, to mnie się bardzo podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 447 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Mi również, premierowo obowiązkowo. Aczkolwiek nie mam pojęcia, po co znów ten Jonah (i tak jestem zaskoczony, że pamiętam jego imię) - najwyraźniej uznano, że jest rozpoznawalny i oprócz Lary musi być jakaś znajoma twarz. Mam nadzieję, że to nie oznacza tej samej fabularnej miernoty co zawsze. Tak czy siak - kupuję, bo sam gameplay na pewno będzie spoko, no i setting mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Trailer zachęcający, a wręcz nawet podkręcający hype na tę produkcję. Stara, dobra Lara po restarcie serii. Akcja, wybuchy i miejscówki. Będzie grane Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Spoko, ale jakaś ta Lara wydaje mi się brzydka z twarzy w porównaniu do poprzednich gier Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Grane bedzie. Oby tylko nie bylo tekstu Lary typu. "chodzcie za mna" huy ze ona tylko wspina sie wlasnie z Jonahem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 447 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 6 godzin temu, Cedric napisał: Spoko, ale jakaś ta Lara wydaje mi się brzydka z twarzy w porównaniu do poprzednich gier Wygląda ślicznie, dokładnie tak samo, jak w RotTR. Ważne, że nie ma tej botoksiary z Definitive Edition 2 godziny temu, II KoBik II napisał: Oby tylko nie bylo tekstu Lary typu. "chodzcie za mna" huy ze ona tylko wspina sie wlasnie z Jonahem xD Chyba w polskiej wersji... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi